reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki 2017 dbają o formę :)

Aż się boję samą mierzyć bo tautaj takie ladne wyniki a ja ciągle ciastka jadlam

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol, ja też jadłam ciastki. Przez to do wymiarów z przed ciąży trochę jeszcze mi zostało..

Pumelova, ja mam jeszcze trochę luźniejszej skóry w okolicach pępka, ale liczę że mi się wchłonie. Nie jest najgorzej, bo widać to tylko jak się schylam, ale będę z tym walczyć [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Linoobe mi też zostało skóry w dole brzucha. Góra wygląda niczego sobie. Ale nie mogę siadać i się schylac ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

I ja mam taka skore co widac jak siadam i sie schylam,ale pozbedziemy sie jej wszystkie [emoji123][emoji123]
Tez ciagle jem ciastka jak nie mam czasu na normalny posilek. A nigdy az tak nie obzeralam sie slodyczami [emoji54]
I widze po wymiarach ze duzo mi zostalo w brzuchu..

11.09 Waga: 53.8 kg / talia 69/ pepek 74/ biodra 90/ udo 50

8 tyg po porodzie, waga 63 kg, talia 82 cm, pępek 95cm uda 95 cm. Kurde czuję się jak qpa zwłaszcza z tym wymiarem pępka:-p
Ale K dał mi zrobić dziś uda i brzuch Rebecci Louise, bardzo fajna jest, a ile gadaaaaa:laugh2:

A na początek Skalpel jest bardzo dobry, tylko że po prostu trzeba robić wszystko w odpowiednim tempie dla siebie i krok po kroku będziesz wykonywać więcej i lepiej. Ja 4 lata temu od tego zaczynałam i za pierwszym razem nie zrobiłam całego i myślałam, że umrę, ale spokojnie,za każdym razem dalej. Przez chyba 4 m-ce tylko to robiłam 3 razy w tyg. Bardzio wyszczupla.

Ostatnia edycja:
Ja jak nie mam czasu to jem wafle ryżowe [emoji14] wciąga jak chipsy ale ma mniej kalorii;-))
Też tak mam że jak stoję to super ale jak siade to gorzej:D

Ja robiłam kiedyś raz skalpel ale mnie przy tym nic nie bolało - to chyba źle robiłam?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova mnie nigdy po skalpelu nic nie bolało, u mnie myślę że to kwestia wytrenowania jednak mimo wszystko i takie ćwiczenia działają nawet jak nie sprawiają trudności :)

No wiadomo, że najbardziej czuć gdy się w ogóle znim zaczyna przygodę z ćwiczeniami, bo gdy już np tak jak ja przejdzie się do ciężkich zestawów to Skalpela się już nie czuje.

reklama
To na raczej źle robiłam bo nie byłam wtedy wytrenowana.
A robi ktoś ćwiczenia na rozejscie miesni prostych brzucha? Bo mam lekkie rozejście, znalazłam jakieś ćwiczenia ale nie wiem czy dobre :D może uda mi się poćwiczyć bo ciągle tylko jem- teraz obiad[emoji6] bo jak jest rozejscie to chyba zwykłych ćwiczeń na brzuch nie mogę od razu robic, nie?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry