reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki 2017 dbają o formę :)

reklama
Ja wczoraj zamiast spaceru z wózkiem, poszłam w chuście. Ale tylko na godzinkę, bo było pochmurnie i bałam się że złapie nas deszcz. I się oczywiście rozpadało, ale dopiero teraz. [emoji6] Także tylko 2,5km zrobiłam. A wieczorem kolejne ćwiczenia na brzuch.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w weekend off. Batoniki z Bakallandu też znam, ale jak dla mnie są za małe i za mało sycące, a te mogę sobie tak podgryzać ze dwie godz w biegu i do obiadu spokój:laugh2:

Ja dzisnzaczynam. Djetka juz jest. Zero slodkiego, zero smazoneg, duzo wody. Wszystkim domownikom djetke wprowadzilam.

Co polecacie na dobry poczatesk cwiczen? Bo skalpel to chyba troche za ciezki. Ja bym umarla w polowie.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Integral też dzisiaj zaczynam z ćwiczeniami. Waga 54.5, +2kg zostały. Zaraz zrobię sobie zdjęcia i dzisiaj się pomierze.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Podam wymiary i wagę jak wstane i się ogarnę, bo jeszcze sobie dosypiamy [emoji6]

Integral, 10 minutówki Mel b. Jeden filmik na jedną część ciała. Ktoś też tu wrzucał trening na boczki Tiffany, też 10 min. To był jeden z moich ulubionych [emoji4] wszystko jest na YouTube

Zdjęć nie zrobię bo śniadanie jem o 6 a wcześniej jest ciemno[emoji16]

Wrzucam od razu sprzed tygodnia, będę zawsze porównywać z ostatnim
05.09 57,0kg / talia 78 pępek 85 pośladki 95 udo 51
11.09 56,3kg / talia 75 pępek 83 pośladki 93 udo 52

Cóż chyba 20 x 2 przysiadow to za malo haha w tym tygodniu mój poszedł do pracy to mogę ćwiczyć bo tak to ino seriale i seriale[emoji6]

P.s. po wymiarach widać jakie mam bezdupie[emoji19]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum
BabyBoom

Ale jaką różnica w ciągu tyg ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś poniedziałek, więc ładnie ruszam ze zdrową dietką. Ja batoników nie kupuje, ale za to w ramach przekąski jem takie musy owocowe z Lidla, Day Up to się nazywa. Mają dobry skład, zero cukru czy innych świństw.

Ja fotek wstawiać nie będę. Robię je, ale tylko dla siebie [emoji4]

11.09 waga 56,6 kg / talia 69 / pępek 73 / biodra 93 / udo 50

reklama
chciałabym mieć tyle w pępku[emoji7]
Zrobiła mi się oponka[emoji54]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry