reklama
Ja wczoraj zamiast spaceru z wózkiem, poszłam w chuście. Ale tylko na godzinkę, bo było pochmurnie i bałam się że złapie nas deszcz. I się oczywiście rozpadało, ale dopiero teraz. [emoji6] Także tylko 2,5km zrobiłam. A wieczorem kolejne ćwiczenia na brzuch.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Integral
Fanka BB :)
Ja dzisnzaczynam. Djetka juz jest. Zero slodkiego, zero smazoneg, duzo wody. Wszystkim domownikom djetke wprowadzilam.
Co polecacie na dobry poczatesk cwiczen? Bo skalpel to chyba troche za ciezki. Ja bym umarla w polowie.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Co polecacie na dobry poczatesk cwiczen? Bo skalpel to chyba troche za ciezki. Ja bym umarla w polowie.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Podam wymiary i wagę jak wstane i się ogarnę, bo jeszcze sobie dosypiamy [emoji6]
Integral, 10 minutówki Mel b. Jeden filmik na jedną część ciała. Ktoś też tu wrzucał trening na boczki Tiffany, też 10 min. To był jeden z moich ulubionych [emoji4] wszystko jest na YouTube
Integral, 10 minutówki Mel b. Jeden filmik na jedną część ciała. Ktoś też tu wrzucał trening na boczki Tiffany, też 10 min. To był jeden z moich ulubionych [emoji4] wszystko jest na YouTube
pumelova
Fanka BB :)
Zdjęć nie zrobię bo śniadanie jem o 6 a wcześniej jest ciemno[emoji16]
Wrzucam od razu sprzed tygodnia, będę zawsze porównywać z ostatnim
05.09 57,0kg / talia 78 pępek 85 pośladki 95 udo 51
11.09 56,3kg / talia 75 pępek 83 pośladki 93 udo 52
Cóż chyba 20 x 2 przysiadow to za malo haha w tym tygodniu mój poszedł do pracy to mogę ćwiczyć bo tak to ino seriale i seriale[emoji6]
P.s. po wymiarach widać jakie mam bezdupie[emoji19]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum
BabyBoom
Wrzucam od razu sprzed tygodnia, będę zawsze porównywać z ostatnim
05.09 57,0kg / talia 78 pępek 85 pośladki 95 udo 51
11.09 56,3kg / talia 75 pępek 83 pośladki 93 udo 52
Cóż chyba 20 x 2 przysiadow to za malo haha w tym tygodniu mój poszedł do pracy to mogę ćwiczyć bo tak to ino seriale i seriale[emoji6]
P.s. po wymiarach widać jakie mam bezdupie[emoji19]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum
BabyBoom
Dziś poniedziałek, więc ładnie ruszam ze zdrową dietką. Ja batoników nie kupuje, ale za to w ramach przekąski jem takie musy owocowe z Lidla, Day Up to się nazywa. Mają dobry skład, zero cukru czy innych świństw.
Ja fotek wstawiać nie będę. Robię je, ale tylko dla siebie [emoji4]
11.09 waga 56,6 kg / talia 69 / pępek 73 / biodra 93 / udo 50
Ja fotek wstawiać nie będę. Robię je, ale tylko dla siebie [emoji4]
11.09 waga 56,6 kg / talia 69 / pępek 73 / biodra 93 / udo 50
reklama
Podziel się: