reklama
Mnie przy 80% wypłaty nie stać na klub ale bardzo lubiłam
A ćwiczenia i dieta-tak jak na wstępie napisałam- dla zdrowia, nie tylko dla wyglądu. Zdrowie jest dla mnie ważne i żeby młody miał "zdrowe mleko" ile teraz się zmuszę o tyle będę mieć lepszą starość (tak, serio, wybiegam myślami tak daleko, chce być sprawną babcią za 30-40-50 lat)
A ćwiczenia i dieta-tak jak na wstępie napisałam- dla zdrowia, nie tylko dla wyglądu. Zdrowie jest dla mnie ważne i żeby młody miał "zdrowe mleko" ile teraz się zmuszę o tyle będę mieć lepszą starość (tak, serio, wybiegam myślami tak daleko, chce być sprawną babcią za 30-40-50 lat)
Emol
Fanka BB :)
Pumelova mam zakwasy ale może chociaż 3 razy w tygodniu 10 min pocwicze aby nie było. U mnie nawet na ciastkach waga powoli bo powoli ale spadała zacznę jeść zdrowiej to pewnie zacznie szybciej. Tylko mój mezul mógłby nie kupować czekolady. I maka :/
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Moj gin powoedzial ze mozma powoli cwiczyc, rower, basen, silownia, tylko sie nie forsowac, tak spokojnie.Pola a pytałaś lekarza co można ćwiczyć po cc ?? bo ja zapomniałam chciałabym zacząć ale trochę sie boję, bo mówią że dopiero po pół roku można ćwiczyć... chcę się za coś wziąć po chrzcinach w końcu
Mialam tez spktkanie z fizjoterapeutka z koali (na zwierzynieckiej - takie centrum dedykowane dla kobiet w/po ciazy) i przede wszystkim moge basen, aquaaerobik, np pilates (ale trzeba poinformowac instruktora o cc zeby informowal ktprych cwiczen nie robic). Pokazala mi jak robic brzuszki skosne - nie mozna cwiczyc miesni prostych brzucha wiec brzuszki na wprost odpadaja.
Jutro bede rowno 2 mies po porodzie.
ewella90
Fanka BB :)
Mi też narazie szkoda kasy i ćwiczę w domu. Dzisiaj rozgrzewka chodakowskiej, mel b pośladki, 50 brzuszków, dwa spacery po 3km i na 8 piętro po schodach
A ze słodyczy jem lody, no nie codziennie ale się zdarza ostatnio były mega lody w biedronce kokosowe !! Musiałam je zjeść
A ze słodyczy jem lody, no nie codziennie ale się zdarza ostatnio były mega lody w biedronce kokosowe !! Musiałam je zjeść
reklama
Podziel się: