reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki 2017 dbają o formę :)

Pola a pytałaś lekarza co można ćwiczyć po cc ?? bo ja zapomniałam :( chciałabym zacząć ale trochę sie boję, bo mówią że dopiero po pół roku można ćwiczyć... chcę się za coś wziąć po chrzcinach w końcu :)

reklama
Mnie przy 80% wypłaty nie stać na klub ale bardzo lubiłam :)
A ćwiczenia i dieta-tak jak na wstępie napisałam- dla zdrowia, nie tylko dla wyglądu. Zdrowie jest dla mnie ważne i żeby młody miał "zdrowe mleko" :p ile teraz się zmuszę o tyle będę mieć lepszą starość (tak, serio, wybiegam myślami tak daleko, chce być sprawną babcią za 30-40-50 lat)

Pumelova mam zakwasy ale może chociaż 3 razy w tygodniu 10 min pocwicze aby nie było. U mnie nawet na ciastkach waga powoli bo powoli ale spadała ;) zacznę jeść zdrowiej to pewnie zacznie szybciej. Tylko mój mezul mógłby nie kupować czekolady. I maka :/

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Emol gdyby nie to że nie mogę to pewnie zjadłabym więcej słodyczy i fast foodow od Ciebie ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pola a pytałaś lekarza co można ćwiczyć po cc ?? bo ja zapomniałam :( chciałabym zacząć ale trochę sie boję, bo mówią że dopiero po pół roku można ćwiczyć... chcę się za coś wziąć po chrzcinach w końcu :)
Moj gin powoedzial ze mozma powoli cwiczyc, rower, basen, silownia, tylko sie nie forsowac, tak spokojnie.
Mialam tez spktkanie z fizjoterapeutka z koali (na zwierzynieckiej - takie centrum dedykowane dla kobiet w/po ciazy) i przede wszystkim moge basen, aquaaerobik, np pilates (ale trzeba poinformowac instruktora o cc zeby informowal ktprych cwiczen nie robic). Pokazala mi jak robic brzuszki skosne - nie mozna cwiczyc miesni prostych brzucha wiec brzuszki na wprost odpadaja.
Jutro bede rowno 2 mies po porodzie.

Mi też narazie szkoda kasy i ćwiczę w domu. Dzisiaj rozgrzewka chodakowskiej, mel b pośladki, 50 brzuszków, dwa spacery po 3km i na 8 piętro po schodach :)
A ze słodyczy jem lody, no nie codziennie ale się zdarza ;) ostatnio były mega lody w biedronce kokosowe !! Musiałam je zjeść :D

Ja dziś zrobiłam ćwiczenia na brzuch, 20 min rowerka i 7 km spaceru. Muszę też zacząć robić jakieś ćwiczenia na tyłek, bo okropnie mi opadł [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dwa dni temu zaliczyłam spacer ok 12-13km a dziś ok 10km może ciut więcej. Jutro dzień lenia bo ma padać wiec pewnie w piątek będziemy nadrabiać spacerowo.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry