reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki 2017 dbają o formę :)

Ja bardzo bym chciała na takie zajęcia chodzić, ale na razie muszę się wstrzymać, bo nie mogę jeszcze takich intensywnych ćwiczeń. Ale po nowym roku mam nadzieje ze juz bede mogla i właśnie planuje do calypso chodzić.

Ja codziennie cały czas ćwiczę. Ćwiczenia głownie na brzuch i pośladki plus zaczęłam chodzić na basenik :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziś mi młody nie dał pospać, więc on oglądał karuzelke w łóżeczku, a ja zrobiłam 20 min rowerka. Oczywiście patrząc się na niego i rozmawiając z nim cały czas [emoji4]

Ja dluuuuga przerwa w cwiczeniach, a wczoraj poszlam ze starsza na capoeire i tam sa w miedzyczasie zajecia z capoeiry dla rodzicow - poszlam na to, ale chyba jedyny raz, bo caly kregoslup mnie boli, chyba bede cwiczc teraz joge dla kregoslupa.

Dobra głupie pytanie ale... na basenie mleko wam nie leci? Bo się boję iść na basen z tego powodu. Niby leci jak zassie ale czasem czuje napływ w innych sytuacjach i wiem że wtedy kapie..

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova, ja mam sporo mleka i też czuję mrowienie, ale teraz to tylko podczas karmienia, z drugiej piersi. Przystawiam młodego jakoś godzinę przed basenem i chyba jest ok. Pływam tylko 30 min, mrowienia nie czuję w trakcie, więc chyba nic nie leci. [emoji6]

Pumelova, ja mam sporo mleka i też czuję mrowienie, ale teraz to tylko podczas karmienia, z drugiej piersi. Przystawiam młodego jakoś godzinę przed basenem i chyba jest ok. Pływam tylko 30 min, mrowienia nie czuję w trakcie, więc chyba nic nie leci. [emoji6]

W sumie racja jak nakarmić przed.. az.mi się zamarzyl basen, może się wyrwe w weekend.. rok nie byłam!
Dzięki !

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też straaasznie dawno nie byłam. Ale jak poszłam z dzieckiem, to tak mi się spodobało, że sobie też od razu kupiłam karnet. [emoji4]

Do góry