reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki 2017 dbają o formę :)

reklama
Misia, ja lubię zakwasy. Jakoś czuje ze żyje wtedy [emoji23]
Ja dziś rowerek 40 min. I dziś zaczęłam dietę! Tzn pierwszy dzień bez słodyczy zaliczony [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pamiętam jak raz miałam zakwasy nóg. A do roboty na 12 h stania miałam iść. I stanie nie było źle ale każdy krok tak bolalo i jak na magazynie byłam i musiałam kucnac aby po coś sięgać. Czułam ze cwiczulam. Jutro idę podpisać umowę i od listopada zaczynam:)

Linoone ja się nazarlam ciastek i zjadłam w końcu czekoladę jak nie było meza.. I młodej wyskoczyło pełno czerwonych plam.. więc na coś jest uczulona[emoji23] więc ja wracam do niejedzenia słodyczy skoro mi tak dobrze idzie.. [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ojjj ja też mam dziś takie zakwasiory na całych nogach, że aaaahh, ale lubiem to, dlatego dziś ćw na górę Upper Body & Cardio Workout Rebecci:blink:

reklama
Do góry