reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki 2017 dbają o formę :)

Ja wczoraj 1h non stop mięśnie nóg :) jutro pójdę robić brzuch.
A od 1.11 dieta, a dzisiaj głodówka wymuszona przez Artura. Mam nadzieję że zaraz zjem ugotowane pierogi z brokułami.

reklama
A ja wczoraj i dziś coś kolejnego Rebecci, już nawet nie pamiętam nazw, w obu przypadkach dzieci mi towarzyszyły :-p

Emol fajnie Ci się to wszystko poukładało:blink: Już widać czy czujesz efekty?
Ja wczoraj i przedwczoraj robiłam jakąś Jogę Rebecci Louise , heh pierwszy raz tego spróbowałam, ćwiczę od paru ładnych lat, a przy tym poczułam całkowicie nowe mięśnie, może będę ją robić częściej.
A dziś Skalpel 2 z krzesłem Ewy;-) ;)

Chybra na razie waga stoi, ale trochę lepiej się czuję, taka rozruszana. Ale szok przeżywam bo przez ciążę nie cwiczylam i muszę teraz 15 kg mniejsze obciążenie dawać na siłowni. Ja tu chce Dac 55 kg a tu dupka. Udźwignąć dam radę ale aby zrobić kilka serii to raczej j nie. Tym bardziej że w głowie mam pamięć o hemoroidzie po porodzie więc nie chce aby ponownie wyszedl.
I przez takie planowanie również jako tako mamy plan dnia :)

reklama
W pon przez rehab L cały dzień nam się rozjechał i nie ćw, a wczoraj zrobiłam coś Rebecci z hantlami i dziś tez na brzuch, jutro jakieś uda, nogi znajdę. Zdałam sobie sprawę, że odkądćw po ciąży jeszcze żaden zestaw Rebecci mi się nie powtórzył heh, ile Ona tego robi, masssakra :blink:

Do góry