reklama
Chybra
Fanka BB :)
Emol fajnie Ci się to wszystko poukładało Już widać czy czujesz efekty?
Ja wczoraj i przedwczoraj robiłam jakąś Jogę Rebecci Louise , heh pierwszy raz tego spróbowałam, ćwiczę od paru ładnych lat, a przy tym poczułam całkowicie nowe mięśnie, może będę ją robić częściej.
A dziś Skalpel 2 z krzesłem Ewy
Ja wczoraj i przedwczoraj robiłam jakąś Jogę Rebecci Louise , heh pierwszy raz tego spróbowałam, ćwiczę od paru ładnych lat, a przy tym poczułam całkowicie nowe mięśnie, może będę ją robić częściej.
A dziś Skalpel 2 z krzesłem Ewy
Emol
Chybra na razie waga stoi, ale trochę lepiej się czuję, taka rozruszana. Ale szok przeżywam bo przez ciążę nie cwiczylam i muszę teraz 15 kg mniejsze obciążenie dawać na siłowni. Ja tu chce Dac 55 kg a tu dupka. Udźwignąć dam radę ale aby zrobić kilka serii to raczej j nie. Tym bardziej że w głowie mam pamięć o hemoroidzie po porodzie więc nie chce aby ponownie wyszedl.
I przez takie planowanie również jako tako mamy plan dnia
I przez takie planowanie również jako tako mamy plan dnia
reklama
Chybra
W pon przez rehab L cały dzień nam się rozjechał i nie ćw, a wczoraj zrobiłam coś Rebecci z hantlami i dziś tez na brzuch, jutro jakieś uda, nogi znajdę. Zdałam sobie sprawę, że odkądćw po ciąży jeszcze żaden zestaw Rebecci mi się nie powtórzył heh, ile Ona tego robi, masssakra
Podziel się: