reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki 2012

zońka, no w końcu mąż w domu:tak:

ja jem czekloladę, piję pepsi i buszuję po allegro. Muszę zdecydować się w końcu na fotelik i spacerówkę:baffled: kurde no, ciężka sprawa.

nati
jak tam dzień Ci minął z dwoma bobasami?:-D

reklama
Witajcie wieczorową.Dzień minął i uważam go za zakończony.Mój maluszek już śpi,koleżanka odebrała malutką.Adrianek był dzisiaj bardzo grzeczny.Patrzył jak nosiłam małą i jakoś tak chyba mu się spodobało bo się śmiał do niej.A mała prawie cały czas spała:tak::-)Nawet nie jestem zmęczona jakoś ;-)Zabieram się za ćwiczenia bo czas leci.
k_asica83Ach Ci pracodawcy...:wściekła/y::no:Nic tylko do sądu iść!!!
JH*jak tam samopoczucie?Lepiej już?
paprotna a w której grupie fotelik chcesz kupić?Ja też sie rozglądałam za fotelikami.I z Maxi-Cosi chyba kupimy.Dzień minął nawet spoko:)Więc nie było by zle z dwójką bobasów:tak:
zońka mężuś jest juz?
Miłego wieczoru;-)

Kasica biedna Patrysia,ale dobrze ze poszlas do lekarza.oby masci pomogly jak najszybciej sie tego pozbyc.co do prezentu to ja tez sie ucieszylam bo lubie bardzo Zbyszka,rozbawil mnie pomysl mojego meza.generalnie to jak oznajmil na urodzinach ze mi kupic prezent to nierealne a kazdy na siebie i kiwaja i przytakuja..bez sensu ja najbardziej ciesze sie z pieknych kwiatkow i zapowiedzialam ze taki bym chciala prezent,poprostu bukiecik..wiadomo ze jak mozna sobie samemu kupic co sie potrzebuje i podoba to kazdy mysli ze nic nie ucieszy.czesto wlasnie takie banalne rzeczy ciesza.ja zawsze wylapuje co ktos zachwala ze ktos ma i w miare mozliwosci staram sie taki kupic prezent.
Kasica podejrzewam ze bedziesz sobie plula w brode z ta robota,ale zawsze to zaoszczedzisz kaske.co do tej 13 to ja bym poprostu chciala ja dostac skoro mi sie nalezy.kurcze jak czlowiek musi cyrklowac zeby nie stracic pracy,a zeby byc sprawiedliwie traktoanym..obys dostala co Ci sie nalezy bez zadnych konsekwencji bo zycie niestety jest mega okrutne.
Ja robilam taki roczny kurs.psycho-pedagogike osob starszych i dzieci w wieku przedszkolnym.
Caly dzien zmagam sie z ta kamerka zas....rana no dzwiek nagrywa a video ni w cholere,szlak mnie juz trafia bo czas mi sie konczy a jestem w czarnej dziurze.mam mala plytke do niej a nie wiem gdzie ja w tablecie wsadze i nie wiem jak mam nagrac obraz no zwariuje chyba zaraz.
Maly spi,dzisiaj po 2 tyg.zapakowalismy sie z malym do miasta .kupilam kilka ksiezeczek,bajek na blurey i ksiazki dla mnie standardowo ich narazie nie przeczytam ale kolekcjonuje wiec kupuje z przecen ile sie da.nadrobie niebawem.moj maz codziennie czyta a ja nie mam sily :(wiec kaska z urodzin wydana z pozytkiem dla wszystkich..
Co ja mam zrobic z ta kamerka?????????????????

nati,no właśnie mąz mi gada żeby kupić fotelik 9-36kg, ale ona dla mnie jakieś takie wielkie. Nie widzę w nim teraz Emilki, więc zdecydowałam się już chyba na Romer Kinga Plus 9-18kg:tak:

zuzaduza a jakbyś poszła do monitoringu zeby ci ją zamontowali?

hello:)

U Nas dzień w domku, kolejny bez gorączki, prawie cały dzień przespał 3x po 2h masakra jaki z niego śpioch, a wstaliśmy dziś o 9:40 ma to po mnie na bank ;p

Oglądałam sobie dzisiaj galerię majówek i czerwcówek, tam już dzieciaczki stoją fajnie tak:) ciekawe kiedy nasze tak zaczną..:-)

Czy wasze maluchy coś mówią już może? jakieś sylaby, słowa? bo mój niccccc tylko stęka echh

k_asica- oj to pech z tym antybiotykiem bidulka, oby szybko zeszła wysypka i było wsio oki:)

nati- my mamy już od grudnia foteli nowy od 9-25kg tyłem oczywiscie ale można go potem przodem dać oczywiscie wkładka niemowlęca wyjeta ten mój duży bobas się nie zmieścił jak była włożona heh takze my już dwa miesiące w dorosłym foteliku jeżdzimy:)

sss16, ale spioch:szok: my jak śpimy do 6:30 to się cieszę :-D z ciekawych słów jakie udało się Emilce złożyć było: ALOHA :-D a z tym staniem, to kolega ma synka tydzień starszego od Emili i on już stoi, więc i u nas się niedługo posypie:tak:

koloberrr my myslimy o chrzcinach ale dopiero w kwietniu lub w maju jak bedziemy na urlopie w Polsce, w zadnej knajpie robic nie bedziemy - szkoda kasy, tylko w domu u rodzicow:tak:
kasica ja walczylabym o 13 pensje i gdyby chcieli zlikwidowac moje stanowisko, to walczylabym zeby mnie nie przesuneli na jakies gorsze stanowisko, nie wolno sie poddawac. Ja wracam do pracy za trzy i pol tygodnia ale mi sie nie chce :-(
paprotna wesele na 40 osob w domu:szok:, rozumiem ze tesciowa zaoszczedzic chciala. Czekolada, pepsi ehh jak ja ci zazdroszcze:zawstydzona/y:
zonka moja spi tylko po 30 min, wiec jak jej sie zdarzy raz na miesiac ze spi ponad godzine to ja juz chodze do niej i zagladam czy wszystko ok, no ale jak juz spi dlugo w dzien to potem walcze z nia do polnocy bo nie chce spac tylko chce sie bawic:wściekła/y:
Nati Bylas z dwojka dzieci caly dzien i jeszcze masz sily na cwiczonka:szok::-D Ja drugi fotelik tez kupie z Maxi-Cosi. Tylko nie wiem kiedy nalezy dziecku zmienic fotelik na wiekszy.:no:
sss16 moja malo mowi, przewaznie piszczy, steka,jeczy albo sie drze. Czasami mowi dadada, adada lub cos w tym stylu. Ja na razie nie mysle kiedy zacznie chodzic tylko kiedy zacznie raczkowac albo chociaz sama siedziec SSS16 robisz ta brzydka rzecz na P... ogladajac galerie innych :-D:-D
U mnie kolejny dzien marudy, jakos ostatnio niedobra jest ta moja Lena, czesto placze,wscieka sie ehh juz nie mam sily , naprawde. Juz tak sobie nawet mysle, ze dobrze ze wracam do pracy, przynajmniej sobie odpoczne od tych wrzaskow, niech sie maz meczy;-) Teraz sie chwilowo bawi i ani mysli isc spac, no tak to dopiero 21:-(
Dziewczyny , powiedzcie mi kiedy nalezy zmienic fotelik na wiekszy? Patrzy sie na wage czy jak glowka wystaje ze starego fotelika? Ja mam wrazenie ze jej jest w nim juz nie wygodnie.

anaiss ja to bym się chyba pocięła jakby moja chodziła tak późno spać:rofl2: a myślę, że do tego dojdzie jak ona po 8-9h snu już wyspana, myślałam, że takie małe dzieci to śpią przynajmiej z 10h:crazy: w lato to pewnie będzie wstawać o 4:szok: hehe
Teściowa to nie wiem co chciała osiagnąć, bo wesele sponsorowali tylko i wyłącznie moi rodzice... chyba chciała sobie tylko porządzić jak to ona ma w zwyczaju. Listę gości też chciała nam układać, taki typ.

A fotelik zmienia się jak wystają nogi, tak mi się wydaje. No i głowa też:tak: ja chcę zmienić bo moja już ładnie siedzi sama, i nie lubi jeździć tak na leżąco. normalnie to by jeszcze pojeździła bo się mieści.

Moja chodzi spac przewaznie tak ok 22 czasami przed 23, dla mnie to troche za pozno bo ja po calym dniu jestem juz na prawde zmeczona:-( i chcialaby sobie odpoczac, obejrzec jakis film na spokojnie, wziac dluga kapiel bez stresow ale jest ten plus ze spi do 9 rano , czasami do 10 ;)
Moja jeszcze sama nie siedzi wiec nie bede jej jeszcze zmieniac fotelika.

reklama
Paprotna my chyba mamy ten fotelik co napisalas pisalam o nim na zakupowym.50 zl wiecej kosztowalo mnie wzor w zebre :) super fotelik jakosciowo,wygoda dla malego i wygladowka tez ..
Pytalam o zamontowanie to powiedzieli ze ok 250 zl.bym musiala zaplacic,a sa 2 opcje wiec nie bede ich wzywac i bulic co chwile.najgorzej ze nie wiem jak ustawic ten obraz.trudno pasuje,musze sie klasc bo za 3 h mam wyjazd,a zapomnialam Wam napisac o niani.wiec on ja zaskoczyl ze przyjechal.bo ona z nim zerwala,nie chciala go wpuscic,ale tez nie chciala gadac na klatce wiec wyjasnili sobie spokojnie i poszedl.przepraszala ze lzami w oczach i mowila ze nigdy by go tutaj nie zaprosila,on nie znal do nas numeru domu i zapytal ta gosposie wiec wierze ze go nie zaprosila bo by wiedzial gdzie mieszkamy.
Trzymajcie sie .pa pa

Do góry