reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

Kurcze a ja dzisiaj mam wizytę u mojej gin i pewnie znowu dostanę opiernicz za to, że tak dużo ważę :szok:. Dzisiejsza waga (ale przed śniadaniem, zaraz po przebudzeniu): 78,4 kg (czyli ponad 8 na plusie). Ale będzie gin kręcić głową, zwłaszcza, że najpierw wchodzi brzuch a potem ja :-D

reklama
Tego dzialu jeszcze nie widzialam :)
nie omieszkam sie dopisac :)

naleze do "maluczkich", wzrost 158 cm (bez butow ;))
waga przed ciaza 51,5
teraz jest 57,8 kg wiec prawie 6,5 na plusie...
obwod brzucholka w pepku: 89 cm
dla mnie jest ogromny :-D

O, ja też tu jeszcze nie pisałam!
Wzrost: 170 cm
Waga przed: 52 kg
Waga aktualna: 60 kg
21w5d - 8 kilo na plusie

Wczoraj byłam na ćwiczeniach dla ciężarnych i była panna chyba już w 7 miesiącu, cała była szczuplutka, nogi, tyłek, tylko z przodu ogromna piłka jej wystawała.. Z tyłu w ogóle nie dawało się zauważyć że jest w ciąży. Też bym chciała tak wyglądać pod koniec..

jutro rano podam wynik bo już ciekawość mnie zżera ile przybyło-bo czuje się pełna:):baffled: kurczę wiem że muszę z jedzeniem przystopować a tu du** wiedzieć a robić tak nadal to różnica czy ktoś mi pomoże.... bo sumienie moje szwankuje:)

A ja wróciłam od mojej gin, która powiedziała, że trochę poleciałam z wagą do przodu, ale nie jest aż tak bardzo źle. Z tej radości kupiłam sobie zapiekankę, snickersa i czekoladę. Zaszaleję!

Marika, chyba już Ci się oczy przymykają ze zmęczenia ;) przecież Anna na samej górze napisała, ile dziś rano ważyła

Ankami ty mnie śledzisz? buhahahaha czuje się prześladowana:):szok::laugh2::laugh2::laugh2::tak:;-)
no dobra zwracam honor-zamykają mi się oczy ale nie chcę iść już leżeć....niby to już moja pora na spanie ale hihihi nie idę!!! zasnę na siedząco! o!!!:-p

reklama
No to jak obiecałam rano stanęłam na wadze i widzę kilogram więcej!!! czyli 69.400..matko w zaledwie 6 dni mi tyle przybyło...co to będzie dalej...

Do góry