reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

reklama
Ewo tez bym tak chciala:tak:
U mnie 33tc i 15,5kg na plusie a w brzuszku na wyskosci pempusia 102cm:szok::szok:

ty cała jestes szczuplutka, ja niestety nie, mam tylko 165 i startowalam z 62-63,wiec juz mialam nadwage

DZIEWCZYNY ja w 3 dobie po urodzeniu Krzysia zrzuciłam 7 kg.(wody, dziecko itp)ile tak standardowo warzy BRZUCH?

dawno mnie i tu nie bylo heh...
u mnie 33W4D i 12 kg na plusie.. pasa wole nie mierzyc dla wlasnego i Waszego dobra ;-) powiem tylko, ze kupilam na allegro spodnie, ktore gdy przyszly poczta: wysmialam - żagiel, a nie spodnie..
a teraz sa idealne ;-)

A ja się zastanawiam czy nie za mało ostatnio przybieram:
11.05 - 65 kg
18.05. - 65,2 kg
25.05. - 65,5 kg
01.06. - 65,3 kg
W sumie mam ok 8,5 kg na plusie. W przyszłym tyg. zapytam lekarza co o tym myśli. Ale brzusio rośnie w oczach :-):-):-)

no kochane a mi się udało przez miesiąc opamiętać trochę i mam tylko 1 kg do przodu, ale w sumie ważę 71kg a startowałam od 57kg = 14kg na plus :szok: więc radziłam się wczoraj ginki i mam już nie tyć :zawstydzona/y: spróbuje tak jak przez ten mieś. nie jeść słodyczy to wystarczy :tak:

Kasiulec - moja kuzynka przytyła tylko 8kg w ciąży i się cieszyła, ale po porodzie jak wyszła ze szpitala to była załamana, bo wyglądała jak anorektyczka i ryczała jak
się oglądała pod prysznicem :-( więc przytyj troszkę i sobie nie oszczędzaj smakołyków.

ty cała jestes szczuplutka, ja niestety nie, mam tylko 165 i startowalam z 62-63,wiec juz mialam nadwage

DZIEWCZYNY ja w 3 dobie po urodzeniu Krzysia zrzuciłam 7 kg.(wody, dziecko itp)ile tak standardowo warzy BRZUCH?

aaaa mamy nadwagę? wow-obliczałaś sobie BMI?? z tego co obliczyłam "jeszcze" mieściłyśmy się w prawidłowej wadze(przed ciążą)-ale optymalna waga do naszego wzrostu EWO to 57-58 kilo.

No i chciałam Ci pogratulować tej wagi co teraz masz-jechałyśmy równo z tym tyciem w ciąży ale ja już mam (wczoraj się ważyłam) 76 kilo:zawstydzona/y::-p czyli od początku ciąży 13 kilo:dry: ale za to w pasie mam teraz się mierzyłam czyli wieczorkiem..108:szok: gdyby nie te boczki to by było mniej ale co tam;-)

reklama
Do góry