reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Wasze pocieszki ciągle sobie jakieś nowe umiejętności
przyswajają,a te moje pocieszne maleństwo ............ nic,
wiecznie zabiegana na nic nie ma czasu,
ani powtarzać,ani słuchać.................gilgotać się lubi
i to mogłaby całymi dniami

nawet,gdy ja juz nie chcę,
to i tak gilgotanie prowokuje,

ale KOCHAM JĄ NAD ŻYCIE
zreszta dzieciaki sa moim życiem
i to sie dla mnie,tylko liczy:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
a i była dzisiaj u mnie na obiad
Zapiekanka Lipcowych Mam....................pychota.................mniaaaam

Jeszcze zanim powiem dobranoc

Elfiku, wlasnie mając w pamięci wyczyny Weronisi piszę że mój maluch jest jednym z gorszych, a nie najgorzej śpiącym forumowym dzieckiem ;-) :cool2:
No i teraz już naprawdę zmykam
buziaki :elvis: :elvis: :elvis:
Ja przylaczam sie do matek wstajacych w nocy. Moje szczescie tylko jedna noc w swoim zyciu przespalo cala to znaczy do godziny 5 rano. Normlanie budzi sie co noc od 2 do 5 razy i za ostatnim razem ląduje u nas w lozku. udalo mu sie przespac u siebei kilka razy jedynie. On jest cycus i z tatusiem bardzo lubi spac w dzien a do mamusi przytula sie w nocy tak od godziny ok 3-ciej. Wlosy ida w ruch i spi dalej:sick:

kochane ja tez juz zmykam, jutro wczesnie wstaje!!!!
postaram sie zagladnać z pracy!!!!

mowiłam Wam, ze jestescie super??? nie???
jestescie super babeczki!!!!!!!!
:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

Asia, a czy mowilam ci juz ja, ze jestes super, ze piszesz tak o tym czesto? jak nei to piszę: Super jestes Asiu:-)

Czesc Kasiu poczytalas juz?

co do Teletubisi to ja odnoszę wrażenie,
iż w ogóle TELETUBISIE,są różnych kolorów skóry,
jest afroamerykanin-Dipsy,zółtoskóra-Lala,z białą skórą
są Twinky i Po:eek: ;-) :confused:

Witaj Martuś:-) :elvis: :elvis: :elvis:

ja też mam dziecko,
które przebudza się w nocy,
ale tak juz przywykłam,że
nie narzekam,bo nic mi to nie daje:-(

a miałam jeszcze napisać,że jest reklama w TV,chyba soku
taka kobietka z wisienkami na uszach i mężczyzną w sadzie,
kiedy patrzę na tą reklamę to tak,jakbym Dorotke widziała,
jest do niej łudząco podobna...................nie wydaje Wam się:tak: ;-)

winko wygrało ;-) :-)

przyleciałam się pochwalic, że już mamy wybrane nowe mieszkanko. Tzn jeszcze nie kupione, ale... może uda sie w weekend podpisać umowę przedwstepną :) Strasznie się cieszę, aczkolwiek koles sprzedający trochę kręci - nie może sie zdecydowac kiedy sprzedać mieszkanko :wściekła/y: Wszystko dlatego, że sam podpisuje umowe z kimś na domek... a ja juz mam dosyć dalszych poszukiwań i chcialabym sie JUŻ przeprowadzić :cool2: A to wybrane mieszkanko wygląda tak, że wprowadzamy sie od razu jak dostaniemy do niego prawa. Jest naprawdę super urządzone przez jakiegos architekta. No i teraz ciągle piję zdrowie za to mieszkanie :-) :-D Mam nadzieję, że nie za wcześnie ;-)

Dorotko Trzymam KCIUKI..........TAKIE WIELKIE!!!!!
abyście,jak najszybciej byli w nowym mieszkanku:elvis: :elvis: :elvis:

chciałam tylko napisać,że kiedyś nawet nie tak
dawno zastanawiałam się,jakie to moje życie byłoby puste
bez WAS KOCHANE:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

reklama
No wlasnie i Alek mi sie obudzil. Myslalam, ze jak ponarzekam troche to pospi dluzej:-p

Zapomnialam zlozyc zyczenia Anig z tego wszystkiego, a jko, ze u mnie jeszcze przed polnoca to:

Kochana Aniu wszystkiego najlpeszego z okazji Twojego swieta. Niech zycie uklada sie sielankowo, zwalszcza teraz kiedy czekacie na druga kruszynke! Niech takich romantycznych wieczorow we dwoje bedzie wiecej! Ponad to zdrowka i spelnienia marzen o wlasnym domku!

Do góry