Z tymi trzema dniami to moze byc chyba roznie ;-) Ale moze rzeczywiscie lepiej sie pomeczyc intensywniej a krocej niz dluzej.
Co do pieluch to ja mam za malo tetrowych, zeby wyrabiac sie z nimi na dzien. Poza tym wolalabym, zeby bylo troche cieplej na tetre. A jak Nianiu w nocy bylo? Spal Maksiu z pampersem czy mial jedna tetre? U mnie Alek w nocy duzo sika. Ja narazie walcze z kupami i moje dziecko teraz musi sie przemoc zeby zaczac je robic nei do pampersa, bo informowac informuje jak najbardziej.
No i jeszcze trochu sie zastanawiam czy to zalatwianei potrzeb do kibelka lub nocnika nei bedzie latwiejsze i szybsze do nauczenia od 18 miesiecy w zwyz
Kaszek tez nei jemy, a manne na zwyklym krowim mleku lub musli lub platki owsiane.
Martusiu u nas do spania zakładamy pampersa. I w dzień i w nocy. Ale za to pierwszy druch rano to szybciutko na nocnik:-)
Bardzo podoba mi sie piosenka Kasi Wilk i Mezo pt" SACRUM"
Miodzio co? :-) Moje kliematy.
Cześć moje kochane zalkoholizowane koleżanki
Też właśnie mysle, co tu zakosztować tego wieczora. Mam dwie opcje - winko lub whiskey
Whiskey! Whiskey! Whiskey!
Ale super !! Na maxa się ciesze. Ale Ci fajnie. Ja znów chciałabym się przeprowadzić i wobić wszytsko od nowa.to suuuuper Gazelaczku!! Trzymam kciuki za szybkie podpisanie umowy!!!
Sliczny Maciejka w suwaczku i tylko link do Jego galerii zniknął :-(
A ja dziś gram w Zadiu Zet w tu Kasa Tambiba :-) :-) :-) Licze, ze coś wygram i wreszcie wyremontuje sobie chawirę.
A Maciuś afktycznie śliczny.
gazelka to moze kolejna imprezka juz na nowym mieszkanku
aaaaa za pamieci Nianiulka jak jutro zagladniesz na BB napisz mi kiedy jestescie w Sandomierzu, moze uda sie jakos zobaczyc, co????
Kochanie jezscze nie wiem, ale sadze ze przyjedziemy w dzień sylwestra i zostaniemy tez na noc w nowy rok. ale jezwscze wszytsko moze się zmienić wiec dam znać
Nianiu, a ja nie dobiję do Sandomierza, chociaż Dianka juz sie dopraszała, bo teraz każdy grosz idzie na mieszkanko.. A gdy slysze że jeszcze z Joasią bym sie widziala, to już w ogóle mi baaardzo szkoda :-( qrcze, ceny mieszkań w W-wie są takie okropne, że trzeba brac kredyt na całe życie i co miesiąc płacić kuuuuuupę kaski Musimy na poważnie oszczędzać
buuuuuu:-( :-( :-( szkoda. Jak pomysle, ze mogłabym spedzac sylwka w takim gronie to lepiej sobie nie umiem wyobrazić