reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Kasiu ja uciekam do lozeczka. Chcialm jeszcze zdjecia wklejac ale juz sil nie mam. Odreagowalam troche przy kompie i ciesze sie bardzo, bo czuje sie wlasnie lepiej psychicznie.
Zabieram mojego Slawka z kanapy do lozka i zapadam w gleboki sen.

Buzi Kasiu:elvis:

Kasiu ja uciekam do lozeczka. Chcialm jeszcze zdjecia wklejac ale juz sil nie mam. Odreagowalam troche przy kompie i ciesze sie bardzo, bo czuje sie wlasnie lepiej psychicznie.
Zabieram mojego Slawka z kanapy do lozka i zapadam w gleboki sen.

Buzi Kasiu:elvis:

Dobranoc Kochana Martusiu
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

ja też już zmykam spać,
bo rano mam parę spaw do załatwienia
i się nie obudzę

dobranoc kochane:elvis: :elvis: :elvis:
a niektórym DZIEŃ DOBRY:elvis:

Hej :-)

Gazelko, strasznie się cieszę, że sprawa z mieszkankiem idzie do przodu w szybkim tempie i bardzo mocno trzymam kciuki :tak:

A Weroniczka ma nową fotkę w avatarze :tak: Jestem w niej zakochana na maksa i coraz bardziej. Ona jest przepięknym dzieckiem. Jest tak urocza i śliczna, że nie mogę się od niej oderwać, jak na nią patrzę. Ale Wam się córa udała! :cool2:

A ja jestem lekko wk.......urzona :baffled: na moją mamę. Kornel dzisiaj do niej pojechał i oto co zdążyłam rano usłyszeć w słuchawce: nie gniewaj się na mnie i nie wściekaj sie, ale obcięłam Kornelowi włosy :szok: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Podobno rozmawiała z łosiem i on powiedział, że jest za tym żeby go podciąć, bo ma już bałagan na głowie, ale żeby się najpierw skontaktowała ze mną. No i proszę- miałam rozładowaną komórę, to podjęła decyzję z mnie!
Włoski odrosną, wiem, ale nie byłam na to jeszcze przygotowana, tak bardzo lubiłam te jego kręciołki :-(

Witam z rańca :)
O rany Iwonko, nie chcę podsycać twojej złości, ale ja to bym się totalnie wkurzyła na mamę. Takie śliczne loczki!!!!!!!!! Jezu, aż się zagotowałam :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

A tak w ogóle to chciałam złożyć AniG. najserdeczniejsze życzenia urodzinowe. Od trzech dni zbieram się do tego, żeby do Ciebie zadzwonić z życzeniami i tak jakoś mi nie wychodzi. Przede wszystkim Aniu zdrówka dla całej wasze czwóreczki i cobyście się dalej tak kochali, jak się kochacie!!!!! No i żeby w końcu to zmęczenie ci odpuściło, żebyś miała więcej czasu dla nas :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

hej wszystkim

ja sie ratuje pol litrowym kubkiem z kawą
do 4.30 nad ranem siedziałam z moja prcą kontrolną :sick: z chemii
musze ja dokonczyc przepisywac i dzis oddac....

wczoraj tez wziełam sie za moj rosyjski
duzo mam nauki
ale mam nadzieje ze bedzie dobrze bo jak nie zalicze tego rosyjskiego to mnie cofną do klasy pierwszej....no wiec trzymajcie kciuki za 17 grudnia abym zaliczyła całą pierwszą klase ruska:szok:

a tak pozatym to Karol prace bedzie mial nadal,choc podejrzewamy ze moze czasem dostawac mniej,ale wazne ze praca jest
a ja sie zastanawiam nad rozpoczeciem swojego biznesu,ale to narazie nic pewnego,narazie tylko sie rozgladam po producentach i hurtowniach

no to mykam bo mi troche jeszcze zostało do przepisania

pozdrawiam seredcznie ;-) :-) zajrze pozniej aby nadrobic
buziaki

reklama
Do góry