reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dzieki Martusiu, rzeczywiście podskoczyła wagowo moja córcia ale wiedziałam,ze tak bedzie bo ostatnio lubi sobie podjesc :tak:
Aluś śłiczny na fotce suwaczkowej i tak do dziewczynki podobny że szok! No i super gaduła z Niego :tak:
Weronika oszalała na punkcie kółka i tylko chodzi po domu, szuka kółek i pokazując woła kółko, kółko, kółko...:-D

reklama
no dobra - nie marudzę

ostatnio obiecalam sobie, że kończę z marudzeniem, bo jakoś zauważyłam, że coraz częściej coś mi sie nie podoba i poczułam sie jak stara baba :szok: :szok: :szok:
Tak więc koniec - myslimy pozytywnie :-)

no i dobranocki kochane
kolorowych snów :elvis: :elvis: :elvis: :tak: :tak: :tak:

No i tyle sobie popisalam. Muszę lecieć jeśli chce sobie pospac.

Musze Wam powiedziec, że Maciejek nalezy chyba do jednych z najgorzej śpiących dzieci na forum. Zdecydowaną większość nocy budzi sie - a od 2och tygodni co kilka minut placze np. przez 2 godziny. W pracy jestem nieprzytomna. I niestety - wplywa to źle na atmosfere w domu, bo w końcu ile to można być niedospanym? R wszystko slyszy, każde jęknięcie malego i tez chodzi od rana jak zombi :-( I jak tu myslec o drugiej dzidzi, kiedy pierwsza wciąż daje nam w kość?

Pocieszam się, że to ząbki, ale w sumie co to za pocieszenie? Maciejek zaczął ząbkować w wieku 3,5 miesiąca i od tego momentu wiecej jest nocy z pobudkami niż bez :no: :no: :no: Niedobrze....
U nas to samo, to samo z tym,ze zanim Weronika zaczęła ząbkowac budziła sie w nocy na karmienie a potem walczyliśmy z kolkami czasami pól nocy
ehhhhhhh przespała w swoim życiu moze 2-3 noce i to nie całkowicie bez pobudek a z jedną, dwiema

U nas to samo, to samo z tym,ze zanim Weronika zaczęła ząbkowac budziła sie w nocy na karmienie a potem walczyliśmy z kolkami czasami pól nocy
ehhhhhhh przespała w swoim życiu moze 2-3 noce i to nie całkowicie bez pobudek a z jedną, dwiema

Elfiku, wlasnie mając w pamięci wyczyny Weronisi piszę że mój maluch jest jednym z gorszych, a nie najgorzej śpiącym forumowym dzieckiem ;-) :cool2:
No i teraz już naprawdę zmykam
buziaki :elvis: :elvis: :elvis:

kochane ja tez juz zmykam, jutro wczesnie wstaje!!!!
postaram sie zagladnać z pracy!!!!

mowiłam Wam, ze jestescie super??? nie???
jestescie super babeczki!!!!!!!!
:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

a więc zaczynam.....................

Weronika zuch dziewczynka na szczepieniu
i ślicznie przybrała na wadze,
na zdjęciu w suwaczku jest PRZEŚLICZNA,
zakochać się w niej można,
dobrze,że mam juz córkę,bo bym łosia gwałciła............ehhh

drineczka sobie też dzisiaj zrobiłam
i miałam na bb zasiąść,ale z siostra przegadałam
bardzo dużo czasu i tak zeszło do teraz:-p :confused: :happy:

reklama
Martuś kochana powiem Ci,
że ja będąc w Polsce i niby mając
o wiele wiecej możliwości rozrywkowych
jakoś tez z nich za bardzo nie korzystam,
tylko z rodzinką i to najbliższą utrzymuje stały kontakt

jeśli Ci czasem smutno i chciałabys porozmawiać
to ja jak najbardziej chętna :tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Do góry