reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dzieki Martusiu, rzeczywiście podskoczyła wagowo moja córcia ale wiedziałam,ze tak bedzie bo ostatnio lubi sobie podjesc :tak:
Aluś śłiczny na fotce suwaczkowej i tak do dziewczynki podobny że szok! No i super gaduła z Niego :tak:
Weronika oszalała na punkcie kółka i tylko chodzi po domu, szuka kółek i pokazując woła kółko, kółko, kółko...:-D

reklama
no dobra - nie marudzę

ostatnio obiecalam sobie, że kończę z marudzeniem, bo jakoś zauważyłam, że coraz częściej coś mi sie nie podoba i poczułam sie jak stara baba :szok: :szok: :szok:
Tak więc koniec - myslimy pozytywnie :-)

no i dobranocki kochane
kolorowych snów :elvis: :elvis: :elvis: :tak: :tak: :tak:

No i tyle sobie popisalam. Muszę lecieć jeśli chce sobie pospac.

Musze Wam powiedziec, że Maciejek nalezy chyba do jednych z najgorzej śpiących dzieci na forum. Zdecydowaną większość nocy budzi sie - a od 2och tygodni co kilka minut placze np. przez 2 godziny. W pracy jestem nieprzytomna. I niestety - wplywa to źle na atmosfere w domu, bo w końcu ile to można być niedospanym? R wszystko slyszy, każde jęknięcie malego i tez chodzi od rana jak zombi :-( I jak tu myslec o drugiej dzidzi, kiedy pierwsza wciąż daje nam w kość?

Pocieszam się, że to ząbki, ale w sumie co to za pocieszenie? Maciejek zaczął ząbkować w wieku 3,5 miesiąca i od tego momentu wiecej jest nocy z pobudkami niż bez :no: :no: :no: Niedobrze....
U nas to samo, to samo z tym,ze zanim Weronika zaczęła ząbkowac budziła sie w nocy na karmienie a potem walczyliśmy z kolkami czasami pól nocy
ehhhhhhh przespała w swoim życiu moze 2-3 noce i to nie całkowicie bez pobudek a z jedną, dwiema

U nas to samo, to samo z tym,ze zanim Weronika zaczęła ząbkowac budziła sie w nocy na karmienie a potem walczyliśmy z kolkami czasami pól nocy
ehhhhhhh przespała w swoim życiu moze 2-3 noce i to nie całkowicie bez pobudek a z jedną, dwiema

Elfiku, wlasnie mając w pamięci wyczyny Weronisi piszę że mój maluch jest jednym z gorszych, a nie najgorzej śpiącym forumowym dzieckiem ;-) :cool2:
No i teraz już naprawdę zmykam
buziaki :elvis: :elvis: :elvis:

kochane ja tez juz zmykam, jutro wczesnie wstaje!!!!
postaram sie zagladnać z pracy!!!!

mowiłam Wam, ze jestescie super??? nie???
jestescie super babeczki!!!!!!!!
:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

a więc zaczynam.....................

Weronika zuch dziewczynka na szczepieniu
i ślicznie przybrała na wadze,
na zdjęciu w suwaczku jest PRZEŚLICZNA,
zakochać się w niej można,
dobrze,że mam juz córkę,bo bym łosia gwałciła............ehhh

drineczka sobie też dzisiaj zrobiłam
i miałam na bb zasiąść,ale z siostra przegadałam
bardzo dużo czasu i tak zeszło do teraz:-p :confused: :happy:

reklama
Martuś kochana powiem Ci,
że ja będąc w Polsce i niby mając
o wiele wiecej możliwości rozrywkowych
jakoś tez z nich za bardzo nie korzystam,
tylko z rodzinką i to najbliższą utrzymuje stały kontakt

jeśli Ci czasem smutno i chciałabys porozmawiać
to ja jak najbardziej chętna :tak: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Do góry