reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
No chyba, ze przyjaznisz sie z gejem:laugh2:

Aniu sz ja nie moge cos oddac glosu na ciebie, bo mnie nie chce zalogowac. Jest na to jakis sposob?

witaj Martuś:elvis: :elvis: :elvis:

ja też wczoraj miałam z tym problem i weszłam
ze strony głównej bb na konkurs
i w ten oto sposób udało mi się zagłosować

wow, wytrzymał minutę ...a ma byc 8 godzin...

Aniu współczuję wyjącego psa,
nie chcę Cie straszyć,ale u nas niestety
takie wycie skończyło się oddaniem czworonoga
z krwawiącym sercem to zrobiłam,
a jedyną pocieszką był fakt,
że mój ukochany pies poszedł do moich rodziców
img0740db9.jpg

takie to małe,a wyło,że 19 rodzin miało go dość

AniuSz nie wiem,czy dobrze zrozumiałam,
iż to co zaznaczyłaś na czerwono wklejając nam wierszyk,
że jest to wycięte przez bb,
kochana Twój wierszyk,chyba jest cały
tak bynajmniej mnie się wydaje :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

dobra dziecię śpi...................:happy:

a ja lecę chałupkę ogarnąć,
bo mam dzisiaj inspekcję
W postaci teściowej............brrrrrrrrrrrr

jakos zawsze mi jej wizyta nie na ręke,
też tak macie:confused: :confused2: :confused: :growl: :angry: :oo2: :unibrow: :unsure: :hmm:

można by powiedzieć,że jetem zła,że przychodzi
w sumie jestem,bo od kiedy wykorzystała moje zaufanie,
rozmowa mi się z nia nie klei
i jest to cholernie dla mnie męczące.............bleeeeeeeeeeeeeeee

Elfiko, Kasiu dzieki za pomoc, glos oddany:happy:

Kredzi ciagle zapominam napisac, ze ja rowniez nie uzywalam kosmetykow z Lidla

I co jest tu ktos?

Przeczytalam, ze Kornelek jest wybredny i ma swoje ulubione jedzonka.
Alek tez nei jest latwy do jedzenia. ma swoje humorki i swoje pomysly na jedzenie. Pisalam kiedys, ze chleba niet. Potem mial 3 dni, ze jadl chlebek bardzo chetnie, po 3 dnia znowu posucha chlebowa na jakis miesiac albo wiecej. Dwa dni temu na kolacje zjadl kromke z pasztetem :-p a dzisiaj na sniadanko po musli jeszce pol kromeczki z maselkiem, wedlinka i serem zoltym.
Generalnie wszystko chce jwesc SAM! Piciu tez sam i to z filzanki wiec musze zawsze byc w pogotowiu. Pijemy jednak po posilku. Jedzenie wyglada tak, ze ja jedna lyzeczka, badz widelcem jemu a on druga sobie. Strasznie lubi jak mu sie na widelec nabija albo jak ja mu cos dam nabitego. Serko-jogurciki u nas tez sa najsmaczniejsze. Dodatkowo ostatnio powodzeniem cieszy sie brukselka (moze dlatego, ze ma wyglad pilki :eek: ) Ja nie chce zebym ja mu dawala cos tylko on absolutnei SAM, to wtedy zaciska usta i wystawia jezyczek tak na 3 milimetry. Koniec, wtedy mu nie wcisne:baffled:

reklama
Do góry