reklama
Anikaa
Fan(ka)
Elfiku u mnie teraz troche podobnie łoski na spacerze a ja szkole psa w niewyciu....i tak sobie wychodze na 5 minut i wracam....pies póki co wytrzymuje 15 sekunt bez wycia mam nadzieje ze przez te 3 m-ce sie nauczy bo nie chiałabym go oddac (mam go juz 8 lat)
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Ewelinko, z jedzenie jest różnie. Generalnie Kornel jest smakoszem, ale za to wybrednym Nadal wędliny i sery są be, natomiast zajada się zupami mlecznymi, bułką z dżemem, zupami warzywnymi (ziemniaki i mięsko nie bardzo ), naleśnikami, no i oczywiście danonki, danonki i raz jeszcze danonki
Na obiady oprócz kilku łyżek zupy ciężko mu coś przemycić
Na obiady oprócz kilku łyżek zupy ciężko mu coś przemycić
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Elfiku u mnie teraz troche podobnie łoski na spacerze a ja szkole psa w niewyciu....i tak sobie wychodze na 5 minut i wracam....pies póki co wytrzymuje 15 sekunt bez wycia mam nadzieje ze przez te 3 m-ce sie nauczy bo nie chiałabym go oddac (mam go juz 8 lat)
Biedna Ania, jak nie nauka dziecka, to psa
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Czesc Dziewczyny,
Gazelko jak dla mnie najfajniejsza 2 i 4. Ta 4 to chyba cos podobnego co masz na glowie nie tak?
Alek ma kupe i niestety nie pachnie, idziemy sie myc
POstanowilam cos zrobic z wlosami. I mam takie typy na razie:
typ 1
typ 2
typ 3 (ta z prawej)
typ 4
typ 5
Nie patrzcie tylko na kolory. Juz zdecydowalam ze zostaję przy naturalnyc, tylko zrobię kilka pasemek na rozjaśnienie, albo w czerwieni, żeby ożywić buzię
No i trzeba wziąć pod uwagę, że:
- im bardziej roztrzepane, tym mi lepiej
- nie mogę mieć na głowie "kasku" - czyli odpada grupa czy napuszona grzywa
- ma się szybko układać i trzymac caly dzień
Ale jestem wybredna, hi hi. Niestety pracująca mama nie ma za dużo czasu, żeby rano stac przed lustrem. A wyglądać chce dobrze ;-)
Gazelko jak dla mnie najfajniejsza 2 i 4. Ta 4 to chyba cos podobnego co masz na glowie nie tak?
Alek ma kupe i niestety nie pachnie, idziemy sie myc
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
dobra dobra.............
ja tam nie wierze w przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna........i tak wszystko sie kiedys konczy w łozku hehe
No chyba, ze przyjaznisz sie z gejem
Aniu sz ja nie moge cos oddac glosu na ciebie, bo mnie nie chce zalogowac. Jest na to jakis sposob?
Iwonko i Asiu dzieki za pocieszki
reklama