reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ja probuje Jasia tez ustawiac na jedna drzemke - jeszcze musze zawalczyc z opiekunka ktora kladzie mi go jak na moj gust troszke zawczesnie, ale powolutku, ze wszystkim sobie damy rade:-) :-) :-)

Witam Panie Anie :elvis:
a u mnie zmiana planów- tata ( łoś)zabrał Weronike na spacer a mama( czyt. ja) idzie sprzątac w szafce z butami :tak:

Elfiku u mnie teraz troche podobnie łoski na spacerze a ja szkole psa w niewyciu....i tak sobie wychodze na 5 minut i wracam....pies póki co wytrzymuje 15 sekunt bez wycia:no::no::no: mam nadzieje ze przez te 3 m-ce sie nauczy bo nie chiałabym go oddac (mam go juz 8 lat)

Ewelinko, z jedzenie jest różnie. Generalnie Kornel jest smakoszem, ale za to wybrednym :-p Nadal wędliny i sery są be, natomiast zajada się zupami mlecznymi, bułką z dżemem, zupami warzywnymi (ziemniaki i mięsko nie bardzo :no: ), naleśnikami, no i oczywiście danonki, danonki i raz jeszcze danonki :tak:
Na obiady oprócz kilku łyżek zupy ciężko mu coś przemycić :baffled:

Elfiku u mnie teraz troche podobnie łoski na spacerze a ja szkole psa w niewyciu....i tak sobie wychodze na 5 minut i wracam....pies póki co wytrzymuje 15 sekunt bez wycia:no::no::no: mam nadzieje ze przez te 3 m-ce sie nauczy bo nie chiałabym go oddac (mam go juz 8 lat)

:-D :-D :-D Biedna Ania, jak nie nauka dziecka, to psa :-D :-D :-D

Czesc Dziewczyny,

POstanowilam cos zrobic z wlosami. I mam takie typy na razie:

typ 1

typ 2

typ 3 (ta z prawej)

typ 4

typ 5

Nie patrzcie tylko na kolory. Juz zdecydowalam ze zostaję przy naturalnyc, tylko zrobię kilka pasemek na rozjaśnienie, albo w czerwieni, żeby ożywić buzię :)

No i trzeba wziąć pod uwagę, że:
- im bardziej roztrzepane, tym mi lepiej
- nie mogę mieć na głowie "kasku" - czyli odpada grupa czy napuszona grzywa
- ma się szybko układać i trzymac caly dzień

Ale jestem wybredna, hi hi. Niestety pracująca mama nie ma za dużo czasu, żeby rano stac przed lustrem. A wyglądać chce dobrze ;-) :tak: :-D

Gazelko jak dla mnie najfajniejsza 2 i 4. Ta 4 to chyba cos podobnego co masz na glowie nie tak?:cool2:

Alek ma kupe i niestety nie pachnie, idziemy sie myc:baffled:

dobra dobra.............
ja tam nie wierze w przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna........i tak wszystko sie kiedys konczy w łozku hehe

No chyba, ze przyjaznisz sie z gejem:laugh2:

Aniu sz ja nie moge cos oddac glosu na ciebie, bo mnie nie chce zalogowac. Jest na to jakis sposob?

Iwonko i Asiu dzieki za pocieszki:elvis: :elvis: :elvis:

reklama
Do góry