reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

No i nie bede pisala do samej siebie neistety, zmykam do kapieli i na kolacje.
napisze Wam jeszcze, ze jak bylo u nas powyzej 10 stopni, tak dzisiaj spadlo do +7 i na pole wyszlismy z Alexanderm w kurtkach zimowych i z rajstopami pod spodniami. Brak nam rekawicze w dalszym ciagu:baffled:

Dobrej nocy !!!

reklama
cześć dziewczyny w ten zimowy poranek! :dry: u nas snieg zaległ na ulicach, samochody zasypane --- ale Julenka wniebowzięta zachwyca sie zasypanymi oknami :-) po wczorajszych wizytach u babć i dziadków nie wyglądała na zbyt szczęśliwą, kiedy rano pojawiła sie u nas opiekunka :-( ciekawa jestem jak sobie zorganizują dzisiejszy dzień:confused:
a co u was? co robicie z maluchami w tak okropną pogodę?

hEJ laseczki!

Ale zimnica za oknem...wrrrrr, ale dziś przynajmniej aż tak nie wieje jak wczoraj
Elen_dir tego śniegu to jakoś nie zazdroszcze Ale reakcje dzieci na pierwszy puch są niesamowite.

Kredziu Adaśko spi raz dziennie po obiadku około 13.

Czesc Babeczki!!!!

Niunka, gratulacje za uporanie sie z chorobskami. A kilogramy robia piorunujace wrazenie:tak: .
Martusia dziękujemy :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Hello :)

*Niuńka* - jestem pełna podziwu dla Ciebie! Tyyyle kilosków już zrzuciłaś! Muszę Ci powiedzieć, że jestes bardzo dzielna - ja nie wiem jak bym dała radę po takim zatruciu ciążowym. Bo hyba w bardzo szybkim czasie uzyskalas tak wysoką wagę, prawda?
Tak tak Gazelko, w pierwszych trzech miesiącach miałam już +14 kg:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: W końcówce jak leżałam na patologii lekarze nie wierzyli ze można w dw dni przytyć ponad 2kg...a tak się działo pod koniec:baffled:

Witam i ja z rana
a oto co ja mam za oknem
z2vk8.jpg

a do tego strasznie wieje i jest mrozicho brrrr

elficzko u mnie to samo :tak:

muszę sanki Juli kupić i butów nie ma zimowych
noo my sanki tez musimy kupic koniecznie bo jak jeszcze troche napada tego śńiegu to obawiam sie ,że wózkiem daleko nie zajade z tymi małymi kółkami
ehh zachciało mi sie spacerówki to teraz mam :tak:

Moje dziecko jest dzisiaj mega marudne znowu :baffled: :dry:
w nocy szalała, obudziła sie o 2giej i gadac zaczęla a jak nikt przez godzine nie reagował to zaczeła płakac i musieliśmy jej butle mleka dac o tej 3ciej. Potem spała do 7.15

reklama
Kredziu Weronika na noc idzie spac około 20stej zawsze
w ciągu dnia ma jedna drzemke tak około 13stej i spi wtedy 1,5-2,5 godzin

Do góry