reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Julia idzie spać wieczorem o 21 albo po 21 - trochę poźno ale śpi do 8,30 lub do 9 rano :tak:

a jak położe ją do spania wcześniej to o 7 wstanie

reklama
DASARIA zrobiłaś sobie kolor ?? albo coś innego z włosami ?
bo ja też muszę coś zrobić albe nie mogę się zebrać :baffled:

mam teraz beznadziejne włosy i tylko fryzjer pomoże
chyba trochę rozjaśnie bo już czarne mam a tylko przy głowie brązowe
okropnie to wygląda :eek:

nadrabiam.......

Witam z wieczorka. Tak wadam tylko powiedzieć, że pewnie was znowu zaniedbam parę dni, bo Łukasz sobie wziął urlop na czwartek i piątek, więc i ja odwołałam wszystkie lekcje i mamy zamiar sobie zrobić mini wakacje 5-dniowe. :-) Bedziemy robić NIC!!!!!!!!! Leżeć w łóżku dokąd Maciek pozwoli, jeść dobre rzeczy, pić dobre rzeczy i takie tam. Tak, że pewnie z tego nieróbstwa nie będę mieć czasu na bb ;-)

Miliony buziaków dla mamuś smutnych i wesołych!!!! :elvis:

hehe my byśmy sie z moim łosiem przez te 5 dni pozabijali chyba :-p raczej unikamy dłuższego przebywania pod jednym dachem ostatnio :tak:

Alka, a ja się za to zakochałam w twoim Michu. Jezu, on wygląda jak aniołek! Wiem, wiem pewnie zaraz napiszesz, że to raczej diabełek, ale jest po prostu BOSKI!!!!!!!! Te oczka... On to złamie serce niejednej z naszych bb-mowych panienek :-)
i ja sie podpisuje, słodzinka na maksa!!!!!!
o jak ja lubię czytac takie posty :tak: :tak: :tak: :tak: :-)
mi coś ostatnio humorek nie dopisuje :baffled:
uu ja te lubie takie posty czytac a w wypadku naszej Niani o sobie jeszcze to wyobraziłam :tak:
a doła mam i ja
powody dwa:
1. brak kasy makabryczny
2. łos makabryczny :wściekła/y:

Julia idzie spać wieczorem o 21 albo po 21 - trochę poźno ale śpi do 8,30 lub do 9 rano :tak:

a jak położe ją do spania wcześniej to o 7 wstanie
ja już tego próbowałam , mojwe dziecko ZAWSZE wstaje w okolicy 7mej rano, nawet jak idzie spac o 22giej :baffled:
DASARIA zrobiłaś sobie kolor ?? albo coś innego z włosami ?
bo ja też muszę coś zrobić albe nie mogę się zebrać :baffled:

mam teraz beznadziejne włosy i tylko fryzjer pomoże
chyba trochę rozjaśnie bo już czarne mam a tylko przy głowie brązowe
okropnie to wygląda :eek:

no własnie Asiu jakas zmiana juz była?
Mellciu fajne masz włosy i pasuje Ci taki ciemny kolor :tak:

nadrabiam.......

hehe my byśmy sie z moim łosiem przez te 5 dni pozabijali chyba :-p raczej unikamy dłuższego przebywania pod jednym dachem ostatnio :tak:

i ja sie podpisuje, słodzinka na maksa!!!!!!

uu ja te lubie takie posty czytac a w wypadku naszej Niani o sobie jeszcze to wyobraziłam :tak:
a doła mam i ja
powody dwa:
1. brak kasy makabryczny
2. łos makabryczny :wściekła/y:

Ewelinko u mnie dokładnie to samo:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Dlaczego tak jest???:baffled: :confused: :sick:

o rany! chciałam zaraz iśc z Weronika na pierwszy zimowy spacer ale zaczął znowu śnieg padać wiec chyba sobie darujemy
a szkoda :-( małej tak sie podoba widok zza okna :tak: aż piszczała rano jak zobaczyła tyle białego :-D

reklama
o rany! chciałam zaraz iśc z Weronika na pierwszy zimowy spacer ale zaczął znowu śnieg padać wiec chyba sobie darujemy
a szkoda :-( małej tak sie podoba widok zza okna :tak: aż piszczała rano jak zobaczyła tyle białego :-D

moje starsze dziecko czeka na śnieg:tak:

ale u nas wciąż szoro i wietrznie,jakieś Halne są
a Sniegu nie ma:confused:

Do góry