reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Julia idzie spać wieczorem o 21 albo po 21 - trochę poźno ale śpi do 8,30 lub do 9 rano :tak:

a jak położe ją do spania wcześniej to o 7 wstanie

reklama
DASARIA zrobiłaś sobie kolor ?? albo coś innego z włosami ?
bo ja też muszę coś zrobić albe nie mogę się zebrać :baffled:

mam teraz beznadziejne włosy i tylko fryzjer pomoże
chyba trochę rozjaśnie bo już czarne mam a tylko przy głowie brązowe
okropnie to wygląda :eek:

nadrabiam.......

Witam z wieczorka. Tak wadam tylko powiedzieć, że pewnie was znowu zaniedbam parę dni, bo Łukasz sobie wziął urlop na czwartek i piątek, więc i ja odwołałam wszystkie lekcje i mamy zamiar sobie zrobić mini wakacje 5-dniowe. :-) Bedziemy robić NIC!!!!!!!!! Leżeć w łóżku dokąd Maciek pozwoli, jeść dobre rzeczy, pić dobre rzeczy i takie tam. Tak, że pewnie z tego nieróbstwa nie będę mieć czasu na bb ;-)

Miliony buziaków dla mamuś smutnych i wesołych!!!! :elvis:

hehe my byśmy sie z moim łosiem przez te 5 dni pozabijali chyba :-p raczej unikamy dłuższego przebywania pod jednym dachem ostatnio :tak:

Alka, a ja się za to zakochałam w twoim Michu. Jezu, on wygląda jak aniołek! Wiem, wiem pewnie zaraz napiszesz, że to raczej diabełek, ale jest po prostu BOSKI!!!!!!!! Te oczka... On to złamie serce niejednej z naszych bb-mowych panienek :-)
i ja sie podpisuje, słodzinka na maksa!!!!!!
o jak ja lubię czytac takie posty :tak: :tak: :tak: :tak: :-)
mi coś ostatnio humorek nie dopisuje :baffled:
uu ja te lubie takie posty czytac a w wypadku naszej Niani o sobie jeszcze to wyobraziłam :tak:
a doła mam i ja
powody dwa:
1. brak kasy makabryczny
2. łos makabryczny :wściekła/y:

Julia idzie spać wieczorem o 21 albo po 21 - trochę poźno ale śpi do 8,30 lub do 9 rano :tak:

a jak położe ją do spania wcześniej to o 7 wstanie
ja już tego próbowałam , mojwe dziecko ZAWSZE wstaje w okolicy 7mej rano, nawet jak idzie spac o 22giej :baffled:
DASARIA zrobiłaś sobie kolor ?? albo coś innego z włosami ?
bo ja też muszę coś zrobić albe nie mogę się zebrać :baffled:

mam teraz beznadziejne włosy i tylko fryzjer pomoże
chyba trochę rozjaśnie bo już czarne mam a tylko przy głowie brązowe
okropnie to wygląda :eek:

no własnie Asiu jakas zmiana juz była?
Mellciu fajne masz włosy i pasuje Ci taki ciemny kolor :tak:

nadrabiam.......

hehe my byśmy sie z moim łosiem przez te 5 dni pozabijali chyba :-p raczej unikamy dłuższego przebywania pod jednym dachem ostatnio :tak:

i ja sie podpisuje, słodzinka na maksa!!!!!!

uu ja te lubie takie posty czytac a w wypadku naszej Niani o sobie jeszcze to wyobraziłam :tak:
a doła mam i ja
powody dwa:
1. brak kasy makabryczny
2. łos makabryczny :wściekła/y:

Ewelinko u mnie dokładnie to samo:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Dlaczego tak jest???:baffled: :confused: :sick:

o rany! chciałam zaraz iśc z Weronika na pierwszy zimowy spacer ale zaczął znowu śnieg padać wiec chyba sobie darujemy
a szkoda :-( małej tak sie podoba widok zza okna :tak: aż piszczała rano jak zobaczyła tyle białego :-D

reklama
o rany! chciałam zaraz iśc z Weronika na pierwszy zimowy spacer ale zaczął znowu śnieg padać wiec chyba sobie darujemy
a szkoda :-( małej tak sie podoba widok zza okna :tak: aż piszczała rano jak zobaczyła tyle białego :-D

moje starsze dziecko czeka na śnieg:tak:

ale u nas wciąż szoro i wietrznie,jakieś Halne są
a Sniegu nie ma:confused:

Do góry