reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ja sie chciałam przywitac z rana
u nas małe przeorganizowanie dnia z powodu deszczu który pada od rana :-(
tak wiec przedpołudnie mam wolne, dopiero popłudniu wybywamy na cmentarz i pózniej jak co roku tradycyjnie do dziadka na wyżerke hehe :-D

reklama
czesc

u nas też pogoda okropna :-(

Julie połozyłam do spania
(Kredzia Julka spi jeszcze dwa razy raz 1 godz czasami krócej czasami dłużej - i popołdniu ok 14 jeszcze tak 1,5 godz)

ja wstanie do jedziemy na wieś do rodziców i babci a poźniej do dalszej rodzinki :tak:

a własnie ze nie wszystkie....ja juz byłam na cmentarzu a do Kościoła nie idę (choc miałam iśc na 18) ale niestety jestem tak sląba przez moje niejedzenie ze bym pewnie nie doszła buuuuuuuu...mam nadzieje Asiu ze chociaż dużur bedzie spokojny -tego Ci życze

czesc....cisza tu dzisiaj jak makiem zasial ;-)

tu kapitalizm gora i swieta nie ma :-(

Gaba spi (no wlasnie Kredziu moja GAbryska jakies 2 tygodnie temu zaczela sie przestawiac na 1 drzemke w ciagu dnia i spi tak 1h-1,5 ) TYmul strajkuje od tygonia i w ogole juz nie drzemie :no: :eek:
przez co ja mam znacznie mniej czasu dla siebie :-p :baffled:

ja duzy wroci z pracy moze go zaciagne na cmentarz i moze choc jedna symboliczna swieczuchne zapalimy.....tu nie ma tez takego zwyczaju i zniczy tez sie nie dostanie :-( no...moze w Chicago albo NY w wiekszych skupiskach PL
ale tu niestety nie ma szans

Czesc Babeczki!!!!

Ja wpadam i wypadam, moze jeszcze z wieczora sie zakrece. Na 20-sta idziemy dopiero do kosciola, ja i Alek i Basia. Slawek w pracy:-( U nas tez nikt nie swietuje Maniu.

Klaudia
ci normalnie tego labowania:zawstydzona/y: jak ja bym chcial miec jakies normalne zycie, a tu wszystko tak utrudnione i do normalnosci daleko:-(

Tusi chcialm zalegle napisac, ze pizamka jest super i chetnie takowa bym sobei kupila. Moze zdajde jakis substytut tutaj:tak: Kiedy lecisz do tej siostry? W przyszlym tyg.?

Lila do ciebei zalegle o plaszczykach. ten pierwszy stanowczo za cienki, on taki bardziej wiosenny i wczesno jesienny. Drugi pewnie cieplejszy i ladniejszy jak dla mnie ale za to nei praktyczny, bo bialy. No chyba, ze ma sie cos jeszcze na wymiane;-)

Niunka, gratulacje za uporanie sie z chorobskami. A kilogramy robia piorunujace wrazenie:tak: .

Dzieciaczkow jeszcze nei ogladalam:sorry:

Ok spadamy na budyn, bo juz chyba przestygł trochę

reklama
Ja uciekam, co prawda nie na budyn ale do swoich mężczyzn ...do jutra

aaaaaa i zapomniałaby - Kuba znów przespał noc w swoim pokoju i zbieram się do kupna elektronicznej niani co by juz się od niego wyprowadzic

Do góry