reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ewelinko u mnie dokładnie to samo:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Dlaczego tak jest???:baffled: :confused: :sick:
nie wiem kochana
tzn w przypadku punktu 1go to mam juz dosyc dociekania gdzie ta cała kasa sie traci zanim jeszcze porządnie wypłate dostaniemy :no: a
a w przypadku punktu drugiego to mam ostatnio nerwa na sama myśł o tym moim ślubnym wrrrrrrr :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: szkoda słow

reklama
nasz łobuz chodzi spać ok. 19, ale teraz - po zmianie czasu - Maruda z niej wychodzi juz o 17 :sick:
no i wstaje o 6 lub wcześniej :confused:

nie wiem jak Julka przygotowała się na dzisiejszy spacer - ciekawa jestem czy zachce w ogóle założyć rękawiczki!!!!

no i trzeba kupić sanki :-p

nie wiem jak Julka przygotowała się na dzisiejszy spacer - ciekawa jestem czy zachce w ogóle założyć rękawiczki!!!!

moja Julia ani myśli założyć rękawiczki
wczoraj nawet na chwile nie miała na rączkach

niewiem jak będzie chodzić teraz na spacery z gołymi łapkami :confused:

NO WŁAŚNIE! :-D :-D :-D :-D :-D

DZIĘKI BABECZKI - po mamusi taki słodki ;-) :-D
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
ano po mamusi zapewne, jak jeszcze po mamusi poczucie humoru odziedziczy to sukcesy towarzyskie ma chłopak w przyszłosci murowane :tak:
Czesc, ja na minutke.

Chcialam tylko Dasarii napisac ze szelki (takie jak Melani) mozna kupic w sklepach z rzeczami dla dzieci - jak ich potrzebowalam dawno temu to pytalam o szelki do krzeselek - no i okazuje sie ze posluzyly nam rowniez do koordynacji chodzenia w pozniejszym okresie.
noo u nas w sklepie z rzeczami dla maluszków tez takie widziałam , nawet kilka rodzajów
mis ie podobały takie z chicco :tak: były bardzo podobne do tych kóre ma Melanie dla Pariski :tak:
kochane wpadlam poczytac co tu sie dzieje

no i co do spanka tez dzieki kochane jeszcze wszystkiego nie poczytalam..............tymi dzis poszedl na drzemke tylko o 13 ! i co obudzila go francowata sasiadka z gory !! chodza ci wlosi przekleci w buciorach po chlupach ! :wściekła/y: i na obcasikach stukala i obudzil sie po 25 minutach !! ale przetrzymalismy go do wieczorka i zobaczymy jak nocka.............bo ostatnie kosmos budzi sie w srodku nocy i albo chce baaaake albo dzen ---jak jeszcze przeciez noc jest :eek: ehh i mleko nas ratowalo no ale gdzie w srodku nocy mleko pic ? dzis ew herbata ciepla i do widzenia niech sie rze .................choc mam nadzieje ze bedzie spal :)

oj Kredziu znam ten ból, u nas nad głowa od rana do póznych pór nocnych tez stado koni lata na wysokich obcasach i nic na to poradzić nie mozemy niestety, ale Weronika jużsie chyba przyzwyczaiła bo rzadko sie budzi :tak: z tego powodu
za to nocne spanie mamy identyczne jak wasze i niestety u nas butla herbaty wywołuje w tym wypadku wręcz histerie wiec sobie darowalismy jakis czas temu i dajemy juz tylko mleko bo o nie dziecku mojemu chodzi przeważnie

cześć dziewczyny w ten zimowy poranek! :dry: u nas snieg zaległ na ulicach, samochody zasypane --- ale Julenka wniebowzięta zachwyca sie zasypanymi oknami :-) po wczorajszych wizytach u babć i dziadków nie wyglądała na zbyt szczęśliwą, kiedy rano pojawiła sie u nas opiekunka :-( ciekawa jestem jak sobie zorganizują dzisiejszy dzień:confused:
a co u was? co robicie z maluchami w tak okropną pogodę?
o koleżanka nas zaniedbuje
co to za zaglądanie tutaj raz na kilka dni co? u nas taka zasada,że trzeba częsciej chociaz dwa słowa skrobnąc. Fotek nadal nie widziałysmy wiec czekamy :tak:
a jesli chodzi o to co robimy w taka pogode to szczerze powiem że nie mam pojecia co bedziemy robic bo moje dziecko ostatnio jakos nie lubi sie bawic, tylko za mna chodzi i marudzi . Nawet obiadu nie mam jak spokojnie ugotowac :no:
widocznie taki okres i trzeba go przetrzymac

moja Otylcia lubi zakładać rękawiczki i ich nie ściąga:-) :happy:

kupiłam jej takie z lalkami na wierzchniej części
i bardzo jej się podobają i często coś do nich gada:tak: ;-)

moja Julia ani myśli założyć rękawiczki
wczoraj nawet na chwile nie miała na rączkach

niewiem jak będzie chodzić teraz na spacery z gołymi łapkami :confused:
he u nas to samo!
jak juz jakims cudem uda mi sie na jedną łapke założyc to zanim druga wciagne to pierwsza już ząbkami modelowo ściągnieta :baffled:

ok kochanane
ja znikam
jedziemyna zakupy, szukac dla Weroniki ocieplonych spodenek ewentualnie kombinezon jednoczęsciowy jej kupie :tak:
do pózniej
hehe mój łos własnie odśnieza podwórko a ponieważ nie ma najlepszego humoru bardzo szybko mu to idzie :-D :-D :-D jak błyskawica lata po tym śniegu :-D

elfik jak zobaczyłam Twoje zdjecie to az nie wierzyłam!!!od razu pokazałam R .......a ja jak sie zobaczyłam w nocy, ze pada snieg to.....
ja nie chce jeszcze zimy...............

u Nas narazie wszystko stopniało, jest szaro, ponuro i wietrznie, wiec tylko w domu siedziec, dobrze ze mam wolne..........:baffled::baffled:

reklama
Dziewczyny chcialabym troche zejsc z koloru na jasniejszy, ale zupelnie nie wiem jak. Czy musze uzyc dekolaryzatora czy normalnie siup farba i gotowe, czy musze rozjasniac. W sobote juz lece wiec dzis musze to zrobic. Mam prawie czarne a bym chciala jakis braz albo szatyn zblizony do naturalnych. Co polecacie jakies farby?

Do góry