reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ewelinko u mnie dokładnie to samo:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Dlaczego tak jest???:baffled: :confused: :sick:
nie wiem kochana
tzn w przypadku punktu 1go to mam juz dosyc dociekania gdzie ta cała kasa sie traci zanim jeszcze porządnie wypłate dostaniemy :no: a
a w przypadku punktu drugiego to mam ostatnio nerwa na sama myśł o tym moim ślubnym wrrrrrrr :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: szkoda słow

reklama
nasz łobuz chodzi spać ok. 19, ale teraz - po zmianie czasu - Maruda z niej wychodzi juz o 17 :sick:
no i wstaje o 6 lub wcześniej :confused:

nie wiem jak Julka przygotowała się na dzisiejszy spacer - ciekawa jestem czy zachce w ogóle założyć rękawiczki!!!!

no i trzeba kupić sanki :-p

nie wiem jak Julka przygotowała się na dzisiejszy spacer - ciekawa jestem czy zachce w ogóle założyć rękawiczki!!!!

moja Julia ani myśli założyć rękawiczki
wczoraj nawet na chwile nie miała na rączkach

niewiem jak będzie chodzić teraz na spacery z gołymi łapkami :confused:

NO WŁAŚNIE! :-D :-D :-D :-D :-D

DZIĘKI BABECZKI - po mamusi taki słodki ;-) :-D
:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:
ano po mamusi zapewne, jak jeszcze po mamusi poczucie humoru odziedziczy to sukcesy towarzyskie ma chłopak w przyszłosci murowane :tak:
Czesc, ja na minutke.

Chcialam tylko Dasarii napisac ze szelki (takie jak Melani) mozna kupic w sklepach z rzeczami dla dzieci - jak ich potrzebowalam dawno temu to pytalam o szelki do krzeselek - no i okazuje sie ze posluzyly nam rowniez do koordynacji chodzenia w pozniejszym okresie.
noo u nas w sklepie z rzeczami dla maluszków tez takie widziałam , nawet kilka rodzajów
mis ie podobały takie z chicco :tak: były bardzo podobne do tych kóre ma Melanie dla Pariski :tak:
kochane wpadlam poczytac co tu sie dzieje

no i co do spanka tez dzieki kochane jeszcze wszystkiego nie poczytalam..............tymi dzis poszedl na drzemke tylko o 13 ! i co obudzila go francowata sasiadka z gory !! chodza ci wlosi przekleci w buciorach po chlupach ! :wściekła/y: i na obcasikach stukala i obudzil sie po 25 minutach !! ale przetrzymalismy go do wieczorka i zobaczymy jak nocka.............bo ostatnie kosmos budzi sie w srodku nocy i albo chce baaaake albo dzen ---jak jeszcze przeciez noc jest :eek: ehh i mleko nas ratowalo no ale gdzie w srodku nocy mleko pic ? dzis ew herbata ciepla i do widzenia niech sie rze .................choc mam nadzieje ze bedzie spal :)

oj Kredziu znam ten ból, u nas nad głowa od rana do póznych pór nocnych tez stado koni lata na wysokich obcasach i nic na to poradzić nie mozemy niestety, ale Weronika jużsie chyba przyzwyczaiła bo rzadko sie budzi :tak: z tego powodu
za to nocne spanie mamy identyczne jak wasze i niestety u nas butla herbaty wywołuje w tym wypadku wręcz histerie wiec sobie darowalismy jakis czas temu i dajemy juz tylko mleko bo o nie dziecku mojemu chodzi przeważnie

cześć dziewczyny w ten zimowy poranek! :dry: u nas snieg zaległ na ulicach, samochody zasypane --- ale Julenka wniebowzięta zachwyca sie zasypanymi oknami :-) po wczorajszych wizytach u babć i dziadków nie wyglądała na zbyt szczęśliwą, kiedy rano pojawiła sie u nas opiekunka :-( ciekawa jestem jak sobie zorganizują dzisiejszy dzień:confused:
a co u was? co robicie z maluchami w tak okropną pogodę?
o koleżanka nas zaniedbuje
co to za zaglądanie tutaj raz na kilka dni co? u nas taka zasada,że trzeba częsciej chociaz dwa słowa skrobnąc. Fotek nadal nie widziałysmy wiec czekamy :tak:
a jesli chodzi o to co robimy w taka pogode to szczerze powiem że nie mam pojecia co bedziemy robic bo moje dziecko ostatnio jakos nie lubi sie bawic, tylko za mna chodzi i marudzi . Nawet obiadu nie mam jak spokojnie ugotowac :no:
widocznie taki okres i trzeba go przetrzymac

moja Otylcia lubi zakładać rękawiczki i ich nie ściąga:-) :happy:

kupiłam jej takie z lalkami na wierzchniej części
i bardzo jej się podobają i często coś do nich gada:tak: ;-)

moja Julia ani myśli założyć rękawiczki
wczoraj nawet na chwile nie miała na rączkach

niewiem jak będzie chodzić teraz na spacery z gołymi łapkami :confused:
he u nas to samo!
jak juz jakims cudem uda mi sie na jedną łapke założyc to zanim druga wciagne to pierwsza już ząbkami modelowo ściągnieta :baffled:

ok kochanane
ja znikam
jedziemyna zakupy, szukac dla Weroniki ocieplonych spodenek ewentualnie kombinezon jednoczęsciowy jej kupie :tak:
do pózniej
hehe mój łos własnie odśnieza podwórko a ponieważ nie ma najlepszego humoru bardzo szybko mu to idzie :-D :-D :-D jak błyskawica lata po tym śniegu :-D

elfik jak zobaczyłam Twoje zdjecie to az nie wierzyłam!!!od razu pokazałam R .......a ja jak sie zobaczyłam w nocy, ze pada snieg to.....
ja nie chce jeszcze zimy...............

u Nas narazie wszystko stopniało, jest szaro, ponuro i wietrznie, wiec tylko w domu siedziec, dobrze ze mam wolne..........:baffled::baffled:

reklama
Dziewczyny chcialabym troche zejsc z koloru na jasniejszy, ale zupelnie nie wiem jak. Czy musze uzyc dekolaryzatora czy normalnie siup farba i gotowe, czy musze rozjasniac. W sobote juz lece wiec dzis musze to zrobic. Mam prawie czarne a bym chciala jakis braz albo szatyn zblizony do naturalnych. Co polecacie jakies farby?

Do góry