reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hej :)
Wlasnie wrocilismy od rodzinki ze wsi :) Bylo fajowo, Maciek gan ial wszystkie kuraki wołał "ko ko ko ko ko ko.." Ale było fajnie :D

dobra mam chwileczke..........

tuska moim kolegom z pracy strasznie podobało sie zdjecie, ktore wczoraj wkleiłaś....

gazelaczku kochany przesyłam caluski..........a jak tam Maciejek, bo chyba nie doczytałam....

ciekawe jak tam elfik i jej remoncik.........??? no i czy dalej razem z mezem bawia sie z "malarza" :baffled: :baffled:

Joasiu, dzieki za buziaczki :) Dla Was też mnóstwo całuskow i pozdrów od nas chłopaków :tak: :-) :-) :-)

reklama
Ale Wasze maluszki pięknie już mówią :) Maciek to tylko mama tata, gdzie, brum brum i jedzie.

Za tu jak zmykle lubi rozwoj ruchowy i ostatnio nieustannie ćwiczy fikołki :szok: Strach patrzec, bo nie patrzy gdzie leci i potrafi chcieć przefikną się z kanapy na podłogę... Aaaa.... i nasze ostatnie dokonanie - Maciek robi Tarzana :cool2: :rofl2:

Edytko - napisze Ci w najbliszych dniach, bo mnie moje misk wołaja i musze leciec :)

bajbaj :-)

Witam kobitki :-) :-)

Nianiu - przekonałaś mnie, że warto nie poddawac się :-) :tak:
od poniedziałku my zaczynamy po raz trzeci, ale tym razem mam nadzieję, że ostatni, oby i nam się wreszcie udało :eek: :nerd: :cool2: :elvis:

Czesc kobiałki,
ja tu wpadam jak po ogien. Ogarnelam troszke watki poboczne, ale jeszcze nei wszystko.
dzien uplynal nam szybciutko, nie obylo sie bez przygod, a mianowicie Alek na spacerku w parku wlozyl palec w gó..wno psie i to w dodatku miękkie:baffled: :frown: :crazy: :laugh2: No akurat w tamtej sekundzie do smiechu mi nei bylo, normlanie mielismy fuksa, bo wlasnei w parku gdzie chodzimy na plac zabaw znajduje sie taki barak dla pilkazy z przebieralniami i lazienka wiec tam weszłam znalazłam kawalek mydla i umylam mu tą zgówniałą dłoń, bo oczywiscie zdąrzył sobie rozmazać, aaaa fffuuuuuuj!!!!

Do Ewelinki mam pytanie: Czy Weronika pije z normlanego kubka? Może nie trzeba tych wszystkich niekapkow i bidonów? Tak pytam, bo babka od promocji zdrowia na ważeniu ostatnim mowila mi, ze dziecko nie powinno sobie ot tak popijac przez dzień bez kontroli, bo wypelnia brzuszek i potem nie chce jesc:dry: . Z kubka wiadomo musi pic pod kontrola i tyle ille chce ale w danym momencie.
Alek moj pija z kubka i tak wałśnie robie przez dzien. Jedynie mleko raz dziennie wypija z butelki, choc mógłby pić z kubka, ot moja wygoda;-)

reklama
Do góry