reklama
alka2
Fanka BB :)
HA, nie miała w szkole rosyjskiego ??? ło matko, ja to nawet maturę z russka pisałam no wrać vel lekarz !
kochana, ja tam nigdy do szkoły chodzić nie lubiłam, a uczyć się to już najmniej
kolorowa_kredka
Fan(ka)
witam
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
kochana, ja tam nigdy do szkoły chodzić nie lubiłam, a uczyć się to już najmniej
no i za karę zostałaś nauczycielką ;-) ?????
karma za życia mówisz ? heheh
........
moje dziecko się właśnie zes...ło w dopiero co zmienioną pieluszkę ! ech
Anikaa
Fan(ka)
Alka dzieki wielkie za priwy...jestem pod wielkim Twoim wrażeniem i tego co opisałas...wieczorkiem odpisze bo teraz ise biore za bezrobocie (tu patrz licencjat roberta, wiecie jaki jest dzis dla mnie milutki.powiedziałam mu wczraj ze jak sie zajmie Kubą tomu prac popisze no i się zajął
Edytko taki numer z pieluszką miałam ostatnio 3 razy z rzędu
Lilus odpoczywaj, należy Ci sie
Nianiu --gratki dla Ciebie i Maksia
Edytko taki numer z pieluszką miałam ostatnio 3 razy z rzędu
Lilus odpoczywaj, należy Ci sie
Nianiu --gratki dla Ciebie i Maksia
elfiko
lipcowe mamy ´05
czesc baby,
wpadam na troszke do was sie wyluzowac bo oszaleje chyba ze swoimi myslami a do wtorku daleko....
Z nowosci u nas, sypialnia vel pokoj Weroniki juz dzisiaj wieczorkiem bedzie prawie gotowa, noc spedzilismy w trojke w naszym drugim pokoju sluzacym na codzien jako pokoj goscinny
Weronika mnie zadziwila bo zarowno wczoraj wieczorem jak i godzine temu sama slicznie zasnela w lozeczku nie w swoim pokoju!
Za to w nocy szalala z lekka ale to juz u nas norma wiec sie przyzwyczailam chyba.
Po wczorajszym drugim z kolei dniu suszy moje dziecko zaczelo ladnie bez protestow pic z niekapka ale nie z nowego bidona tylko ze starego, zakupionego pare miesiecy temu poczciwego niekapka z aventu
Nie ugielam sie i nie dalam jej butelki chociaz byly chwile gorsze niz przy usypianiu
teraz ide jeszcze na zwierzaki bo musze wam cos napisac....
wpadam na troszke do was sie wyluzowac bo oszaleje chyba ze swoimi myslami a do wtorku daleko....
Z nowosci u nas, sypialnia vel pokoj Weroniki juz dzisiaj wieczorkiem bedzie prawie gotowa, noc spedzilismy w trojke w naszym drugim pokoju sluzacym na codzien jako pokoj goscinny
Weronika mnie zadziwila bo zarowno wczoraj wieczorem jak i godzine temu sama slicznie zasnela w lozeczku nie w swoim pokoju!
Za to w nocy szalala z lekka ale to juz u nas norma wiec sie przyzwyczailam chyba.
Po wczorajszym drugim z kolei dniu suszy moje dziecko zaczelo ladnie bez protestow pic z niekapka ale nie z nowego bidona tylko ze starego, zakupionego pare miesiecy temu poczciwego niekapka z aventu
Nie ugielam sie i nie dalam jej butelki chociaz byly chwile gorsze niz przy usypianiu
teraz ide jeszcze na zwierzaki bo musze wam cos napisac....
reklama