reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

dobra, idę odłączyć dziecko od teletubisów i później musze zrobić coś konstruktywnego :-)

Dziś musi być dobry dzień, zwłaszcza, że taka fajna muza sączy się z głośnika...
Tnx Hanti :-* :-* :-) :-) :-)

reklama
maleństwo poszło spac to mamuska ma czas dla siebie :-D
ide kaffke sobie szczelic bo od tej 7 na nogach i jakos mnie mulić zaczyna :eek:

Alka dzieki wielkie za priwy...jestem pod wielkim Twoim wrażeniem i tego co opisałas...wieczorkiem odpisze bo teraz ise biore za bezrobocie (tu patrz licencjat roberta, wiecie jaki jest dzis dla mnie milutki.powiedziałam mu wczraj ze jak sie zajmie Kubą tomu prac popisze no i się zajął :)

Edytko taki numer z pieluszką miałam ostatnio 3 razy z rzędu :)

Lilus odpoczywaj, należy Ci sie

Nianiu --gratki dla Ciebie i Maksia

czesc baby,
wpadam na troszke do was sie wyluzowac bo oszaleje chyba ze swoimi myslami a do wtorku daleko....
Z nowosci u nas, sypialnia vel pokoj Weroniki juz dzisiaj wieczorkiem bedzie prawie gotowa, noc spedzilismy w trojke w naszym drugim pokoju sluzacym na codzien jako pokoj goscinny :tak:
Weronika mnie zadziwila bo zarowno wczoraj wieczorem jak i godzine temu sama slicznie zasnela w lozeczku nie w swoim pokoju!
Za to w nocy szalala z lekka ale to juz u nas norma wiec sie przyzwyczailam chyba.
Po wczorajszym drugim z kolei dniu suszy moje dziecko zaczelo ladnie bez protestow pic z niekapka ale nie z nowego bidona tylko ze starego, zakupionego pare miesiecy temu poczciwego niekapka z aventu :tak:
Nie ugielam sie i nie dalam jej butelki chociaz byly chwile gorsze niz przy usypianiu :tak: :szok:
teraz ide jeszcze na zwierzaki bo musze wam cos napisac....

reklama
no! koniec ! skonczylismy malowac!
teraz jedziemy po Weronike do dziadków a jutro od rana wielkie sprzatanie, potem zajme sie przeksztalceniem tego co tam wyczarowalismy w pokój dzieciecy :tak:

Do góry