reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
heh, kredka, ja też dziś słuchałam t love:-p Ide spać, byłyśmy z kumpelą się sponiewierać, ale nic nam z tego nie wyszło - po dwa grzańce to trochu przymało:dry:.Objazd nadmorskich lokali i plooooooty ploteczki :-p :cool2: ciał bella:elvis: :elvis: :elvis:

o hej lalka :)
jak ja bym z toba tez poszlala po jakis nadmorskich polskich knajpkach ojjj posluchalybysmy sobie munia ale by byla jazdeczka fiu fiu a my taaak daleko od siebie :(

a ja wlasnie mialam pisac po to wlazlam na lipcowki ze ogladam tak przelotem nasze fotki i masakra rozwalaja mnie po raz kolejny twoje foty !!!!!!
fotowspomnienia str 2

a my szalejemy :D
zainstalowalam sobie nowe gg i mamy rasio !!!!!!!!!!1 polsie radia !!!!!!!!!!!!!!1 polska muza !!!!!!! alternatywa :D ale czadzior !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i tym milym goracym rozgrzanym akcentem konczymy dzisiejszy wieczorek.................nawet sie przykiwalismy :)

a teraz leci jezu jak sie ciesze z tych.............i pieknie jest i skromnie bardzo jest ...........................

dzien dobry !!!

zapomnialam wczoraj napisac ze tymul ma nowe slowo jak jechalismy autem to mowil kapummm no i dzis rano to samo powtarza mamy zabawe i pytamy go co to znaczy to sie smieje :-D

powiem wam ze jestem w szoku ile Milena rozumie :szok:
ona lubi szafki otwierac i jak tylko zauwaze to mowie ''Milena ale mi szybko szafke zamknij!'' a mała zamyka,no czasem robi psikusa i nie :-D

ale wczoraj cos płakała bo ma fochy jak jeste teraz chora
i mowie do niej ''wiesz co Mili?ale jestes bebe''

a moje dziecko.....zrobiła taka mine do placzu-o taką :( i mowi..''nie bebe'' :szok: :szok: :szok:
no to z Karolem ze smiechu nie moglismy bo tak fajnie to wyszło jej :-D

cześć kochane
wpadam na chwilke bo mamy przerwe na kawe :tak:

Martusiu ja nie pozwalam Weronice biegać cały dzień z tym niekapkiem i popijać . Daje jej rano do niego soczku i po śniadanku mała do drzemki sobie popija az cały wyciągnie (ok 150 ml) potem jemy danonka lub owoc i drzemka a następną porcje w niekapku dostaje dopiero do podwieczorku i jest to herbatka.
Mi najbardziej zależało żeby sie mała nauczyła z niego pić bo często na spacerach jej sie chce pić i strasznei rozlewa z tej butelki i jest cała brudna.
No i chodziło i tez o to ,że teraz Weronika sama trzyma niekapek i pije a do tej pory każdą butelke trzymac musiałam ja inaczej zamiast picia było rozlewanie. Kłopot mamy z głowy- Weronika pije z niekapka a z butli tylko mleko. Ze szklanki jeszcze to moje dziecko pić nie potrafi :no: próbowałam już pare razy ale jak narazie ona tylkod obra zabawe w tym widzi wiec sie wstrzymam jeszcze na jakiś czas.

reklama
hej babulce niedzielne :elvis:

no tak lila te malenstwa coraz czesciej nas zaskakuja:tak: jakie potrafia byc madre i ..............cwane hehe:-D

a elficzku jak tam przeksztalcanie pokoiku ??? :elvis:

Do góry