reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

pochwale sie naszymi ostatnimi zakupami..........................
a co ;)
dresik polarowy buty czapa bluza polarowa koszulka (polgolfik)
img9469es8.jpg
img9468ad9.jpg
img9475jf4.jpg
img9478mh9.jpg
img9473zz0.jpg

no i ojciec zgupl i kupuje co roz zabawki :eek:
male autka, pozniej traktor wczoraj autobus i drewniana ukladanke .............juz za robotami z klockow sie rozglada ale na to mowie ze jeszcze zdazy sie pobawic ;)

reklama
hej babki, u nas lato a ja dalej zakatarzona :zawstydzona/y: Kredka fajne te butki, ja muszę we wtorek jechać odebrać Michałowe, bo nie było akurat 22:dry:
No i przez Ciebie lalunia na wspominki mi sie wzięlo, hehehehe o różnych takich skałach to nawet nie marzę;-) :no: ale kurcze tak naprawde to my NIGDZIE nie byliśmy odkąd się Mich urodził....:-( :-( :-( ale kanał...:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

a co do picia to mich ma cały dzień wodę w niekapku i sobie popija - je dobrze więc mu nie ograniczam. Czasem mu tam bobowita zamieszam albo jakąś herbatkę ale wtedy to jest tego malutko.

kobitki wpadam jeszcze na chwilke bo rozmawiałam z Joasia
Kazała przekazac,że na forum zajrzy dopiero wieczorem jak jej sie uda bo teraz jest z Kubusiem w szpitalu :-(
Mały miał wczoraj wysoką gorączke i dostał drgawek :-( sytuacja jest juz opanowana ale pozostaja na obserwacji.
Oby wszystko sie dobrze skończyło
Mam nadzieje,że tak bedzie.

o boziulku
co znowu :( biedny kubik i joasia ehhh zdrowka i zeby szybciutko wyszedl i wyzdrowial i zeby to nie bylo nic powaznego !!!
elficzku przeslij buzki dla asi i kubusia ! :elvis: i dzieki kochana za wiesci...............

alutka sorks za te wspominki a raczej to do czego doprowadzily :elvis::elvis:
ale widzialas takie wspaniale krajobrazy co przezylas to twoje a jeszcze na pewno gdzies sie wybierzecie !! (a wlasnie gdzie ta skalka na ktorej siedzisz :confused:) zdroweczka kochana !!!!!

a butki kupilismy w takim tanim sklepie i troszke bylam sceptycznie do nich nastawiona bo tani sklep i nie wiedzialam czy sa ok ale przeswietlilismy je i chyba sa ok ale jeszcze jedne w dzieciecym sklepie musimy mu kupic..........ale to niebawem a te kosztowaly bagatela 9.9 ojro tak samo jak dresik zreszta a bluza np 9.5 w sumie tanizna

Ech , kredka ale Tymik zamyślony na pierwszej focie w bobasach :dry: :-) :-)
A o te wyjazdy to jakiś czas temu też mieliśmy akcję w chacie, bo sie wkurzyłam totalnie, a mój m oczywiście ma jak zwykle duuuuzo pracy :-( Nie bede komentować ....

A skała to Trolltunga czyli Język Trola - norweskie fiordy:-p :-p :-p :-p

No i co się dowiedziałąm o butach - powiedzcie czy to prawda - że but dla dziecka do trzech lat powinien mieć PLASKĄ podeszwe, bez żadnych wkładek profilowanych - wkladki profilowane wsadza się dopiero jak dziecko skończy 3 lata i to dopiero na polecenie ortopedy :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

9,9 ojro to przyzwoita cena:-p

czesc Wam babeczki ale jestem babyboomowo wyposzczona (od wczorajszego popołudnia)
zacznę od tego ze sniła mi sie dzis Kredzia, ze byłysmy uwięzione z dziecmi na bezludnej wyspie i jak się w koncu z niej wydostałysmy to zaproponowano nam rolę w 2 częsci opowiesci z Narnii :baffled::confused: ???

a juz tak wracając na ziemmie to byłam dzis z Kubą na basenie i tak sie chłopak wyluzował ze spokojnie się utrzymuje na wodzie i pływa :tak::tak::laugh2::laugh2:

reklama
Asiu zdrówka dla Kubusia :-*

a cha i jeszcze było o piciu podczas dnia ---no to Kuba popija cały dzien, lefcz juz nie podjada i obiadki itp. zjada b. ładnie. dodatkowo obn się jeszcze maksymalnie slini i autentycznie przez to tracie duuuuzo płunów.

Do góry