reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
ps. M. poprosił mnie o drugiego dzidziusia :-)
hmmmm..............
fiu fiu czyli w marcu dzialacie mnozycie dodajecie i bedzie sie = 4 a nie 3 ?
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Dziewczyny a apropos mleka bo tak mi przyszło do głowy.
1.Czy któraś z Was daje dzieciaczkom juz np kaszkę mannę, ryż na mleku albo coś innego na mleku krowim ?
2. Czy Wasze bobaski jedzą np. serki danio, bakusie lub inne mleczne produkty ?
a co do tego mialam wam wczesniej pisac na innym watku ;-)
nianiu tymi jada jogurty serki zolte, topione i niby tutejsze biale czy granulowane
a wczoraj dostal pol porcji budyniu na naszym mleku !!
a dzis UWAGA ;-) dostal 200 ml mleka rano bo chce zoabczyc czy zniknela mu alergia na mleko bo jak cos to wlasnie jak iwonka pisze na jedzeniowym jakies budynki czy kaszki czy np ryz czy makaronik np gwiazdeczki bedziemy jadac na mleku dla staruszkow
a narazie jechanka na modyfikowanym tutejszym albo w proszku albo juz gotowym
Iwon
Lipcowe Mamy '05
No to Kredzia 3mam kciuki za brak alergii ;-)
Niania, no proszę, proszę, a jednak kolejna też będzie Ania? :-)Co do Twojego pytania o mleczko, Kornelek pije mleko modyfikowane dwa razy dziennie, ale zupki mleczne rano od miesiąca dostaje na mleku krowim. Poza tym, jada jogurty, danonki (uwielbia je), serki homogenizowane, sery itp.
Słyszałyście, że dziś zmarł Grechuta? :---(
Niania, no proszę, proszę, a jednak kolejna też będzie Ania? :-)Co do Twojego pytania o mleczko, Kornelek pije mleko modyfikowane dwa razy dziennie, ale zupki mleczne rano od miesiąca dostaje na mleku krowim. Poza tym, jada jogurty, danonki (uwielbia je), serki homogenizowane, sery itp.
elfiko
lipcowe mamy ´05
słyszałam i jest mi bardzo przykro, bardzo ceniony przeze mnie artysta :-( szkoda ...
elfiko
lipcowe mamy ´05
kurcze a u mnie w domu znowu szpital :-(
nie wiem co robic z Weroniką? popołudniu około 15stej miala wysoka gorączke(38,5) ale nic wiecej tylko gorączka, dalam jej panadolu i goraczka spadla do 37,5 , taka miala przed chwila i jedna kupke biegunkowata zrobiła. Nic wiecej i nei wiem czy jechac do lekarza? czekac do jutra? jestem sama w domu i do tego cieknie mi z nosa jak z kranu i sama mam goraczke :-( ehhh martwi mnie to moje dziecko :-( a do tego łoś mnie nienawidzi buuuuuuuu :-(
nie wiem co robic z Weroniką? popołudniu około 15stej miala wysoka gorączke(38,5) ale nic wiecej tylko gorączka, dalam jej panadolu i goraczka spadla do 37,5 , taka miala przed chwila i jedna kupke biegunkowata zrobiła. Nic wiecej i nei wiem czy jechac do lekarza? czekac do jutra? jestem sama w domu i do tego cieknie mi z nosa jak z kranu i sama mam goraczke :-( ehhh martwi mnie to moje dziecko :-( a do tego łoś mnie nienawidzi buuuuuuuu :-(
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfik moze to zeby, co?? kaszle, ma katar????
co do meza to....................................sorki!!!
co do meza to....................................sorki!!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
co do dyskusji na temat podania przez Lilke piwa karmi dziecku to mam swoje zdanie. Napisze tylko tyle:
Lilka ja zareagowałam podobnie a nawet ostrzej niż Iwonka bo mnie twoje zachowanie nie wkurzyło a w.k.u.r.w.i.ł.o!
Wyłączyłam kompa jak to przeczytałam bo nie wytrzymałam .
Argumenty podałaś bez sensu i tyle.
Fakt, to Twoja decyzja i Twoje dziecko.
Jednak podzieliłas sie tym z nami i tym samym dałaś nam prawo do swojego zdania na ten temat.
Moje zdanie jest takie,że postępujesz żle i głupio.
sory ale tak mysle i nie zamierzam tego ukrywac .
Koniec. Kropka.
Lilka ja zareagowałam podobnie a nawet ostrzej niż Iwonka bo mnie twoje zachowanie nie wkurzyło a w.k.u.r.w.i.ł.o!
Wyłączyłam kompa jak to przeczytałam bo nie wytrzymałam .
Argumenty podałaś bez sensu i tyle.
Fakt, to Twoja decyzja i Twoje dziecko.
Jednak podzieliłas sie tym z nami i tym samym dałaś nam prawo do swojego zdania na ten temat.
Moje zdanie jest takie,że postępujesz żle i głupio.
sory ale tak mysle i nie zamierzam tego ukrywac .
Koniec. Kropka.
reklama