reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Bylam w galeri naszych maluchow - miodzio:-)

Milenka taka slicznie rozesmiana pannica.
Krzys dorosly porzeracz owoco-warzyw:-) .
Tymi - historyjka zmian - cudna.
Weroniczka - drobniutka, kochana....

Super te nasze dzieciaczki:-)

hej asiu :elvis: dzis wlasnie myslalam o tobie jak tam na tym relaksie bylo ;-):happy:.........ciesze sie ze bylo ok :cool2:

a co z melcia ???????

no i hanti nie ma sms pewnie nie doszedl :baffled::confused: .......juz jutro wieczorkiem zadzwonie to sie dowiem cholera :sick:

no a ja mam dylemata bo krzyczy co jakis czas to moje szczescie nie placze ale tak strasznie wola i wykrzykuje na mnie no i nie wiem czy isc i polozyc go poglaskac zeby wiedzial ze jestem czy nie bo zacznie plakac :confused::baffled: ..........no gluopia jestem i nie wiem cholera no............

reklama
no i tymi spi
img9203kz1.jpg

ale zasnelismy razem bo poszlam do niego èpo godzinie gdzies tam a ten kilka ksiazek wzial sobie do lozeczka i kilka spadlo mu z pulki portki od pizamy zdjete jak go wyjelam, bo juz sie nie chcial polozyc to tak panicznie sie bal ze masakra

juz nawet nie dal sie polozyc na podusie jak zawsze zasypiamy no darl sie strasznei uspokoilam go na kolanah lekko zaczal przysypiac to polozylismy sie i jeszcze dlugo ciezko oddychal......................

no i koniec przygody z samodzielnym zasypianiem ;-)
moze jeszcze kiedys sprobuje......................ale jestem w domciu glownie dla niego wiec co mam do roboty ;-) a sam jeszcze sie nauczy spac a raczej zasypiac :happy:
no chyba ze bym miala taka sytuacje jak martusia nasza ze szedl by do zlobka i tam musial by spac to wolalabym go przemeczyc w domciu nioz pozniej mial by cyrkowac w zlobku :eek:

Do góry