Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Elfiko jak przeczytalam o tej kolezance, to rece zalamalam. To jakas nieodpowiedzialna kobieta. Jak tak mona dziecko uczyc, bo niestety ona chcac nie chcac uczy synka takich a nie innych por jedzenia czy spania. Dzieco jest jak zwierzatko zostawione na pastwe. moze kiedys sie nauczy samo, ze jak musie ziewa to musi isc do lozeczka, ale poki co to matka z ojcem jacys pokopani. I tak maja szczescie, ze dziecka trudnego nei maja i ze poddaje sie tym wszystkim bezsensownym "zabiegom".
U nas dzisiaj wieczorne usypianie trwalo 40 minut i bylo znacznie gorsze od poludniowego. Alus płakał a mnie sie serce kroilo. W miedzyczasei strzelił jeszcze kupę i poszlam go umyc. Wreszcie dał sie przegadac,ale jak juz zasypial to jeszcze raz mu się na placz zebralo. Zobaczymy jakie pobudki beda w nocy. Normanie nie wiem jak zareaguję
U nas dzisiaj wieczorne usypianie trwalo 40 minut i bylo znacznie gorsze od poludniowego. Alus płakał a mnie sie serce kroilo. W miedzyczasei strzelił jeszcze kupę i poszlam go umyc. Wreszcie dał sie przegadac,ale jak juz zasypial to jeszcze raz mu się na placz zebralo. Zobaczymy jakie pobudki beda w nocy. Normanie nie wiem jak zareaguję