reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Elfiko jak przeczytalam o tej kolezance, to rece zalamalam. To jakas nieodpowiedzialna kobieta. Jak tak mona dziecko uczyc, bo niestety ona chcac nie chcac uczy synka takich a nie innych por jedzenia czy spania. Dzieco jest jak zwierzatko zostawione na pastwe. moze kiedys sie nauczy samo, ze jak musie ziewa to musi isc do lozeczka, ale poki co to matka z ojcem jacys pokopani. I tak maja szczescie, ze dziecka trudnego nei maja i ze poddaje sie tym wszystkim bezsensownym "zabiegom".

U nas dzisiaj wieczorne usypianie trwalo 40 minut i bylo znacznie gorsze od poludniowego. Alus płakał a mnie sie serce kroilo. W miedzyczasei strzelił jeszcze kupę i poszlam go umyc. Wreszcie dał sie przegadac,ale jak juz zasypial to jeszcze raz mu się na placz zebralo. Zobaczymy jakie pobudki beda w nocy. Normanie nie wiem jak zareaguję:baffled:

reklama
Karlosowy władzce pierscieni oglada

pamietam jak to ogladalismy i do kina nawet jezdzilismy....kieeeedys
to były czasy :cool2:

hehe ja jeszcze nie widzialam calego :dry: i tez pamietam jak do mlodego pierwszy raz przyjechalismy tu i ogladalismy tylko ze z literami nie tlumaczony i co zaczelam ogladac zasypialam mlodemu na kolanach e to byly czasy ;-)

a lila ja bym sie wziela za te gozki i skontrolowala co tam u nich i nie olej sobie tego kochana !!!!

a co do tej wagi to jakos musim ysie zmotywowac co bysmy bardziej do ludzi byly podobne ;-) ja bym tak chciala chociaz do tych 75 kg narazie dobic (do konca roku do 83 takie mialam postanowienie zeszloroczne ze 10 zgubie przez rok tyle ze.............7 mialam na plusie:wściekła/y:)

Kredziu odpukac guzkow w piersiach nie mam...nie wrociły juz

choc w maju przed wyjazdem do Hiszpanii wyczułam jeden duzy pod pachą...pojechałam do Hiszpanii i sam zniknął

no ale to juz cos nie tak,nie? choc mozliwe ze to były wezły chłonne
mialam juz takie akcje od nieleczonego gardła

Martusia nie załamuj sie!!
w koncu musi sie sam zasypiac bo potem im wiekszy tym gorzej moze byc

ja was dziewczyny podziwiam...sama Milene zaczełam uczyc samodzielnego zasypiania jak skonczyła miesiac bo wolałam uszczec sie takich akcji co znajomi mieli

no i was podziwiam...bo to łatwe nie jest
:tak: ;-) :-)

a wlasnie dasaria zastanawiala sie o zlobek (ja tez bym byla za tym kolo domciu !)ù
a ja o szkole pomyslalam hehe wiecie o ile tu bedziem ymeiszkac nadal jak tymi pojdzie doszkoly to sa dwie opcje i nie wiem
1) szkola od poniedzialku do soboty gdzie sa lekcje od 8 do 11 a w poniedzialki i srody do 16 ! i ta szkola jest tu w pipidowie
2) szkola od poniedzialku do piatku lekcje od 8 codzinnie do 16 (dzieci maja jakas dluzsza przerwe i posilek) no i ta jest albo 4 km w wiekszej pipidowie albo jakies 3 w malej pipidowie i co wybrac ?

no niewiadomo gdzie bedziemy mieszkac (jesli bysmy sie przeprowadzali chcialbym do tej troszke wiekszej pipidowy...............zawsze to troszke dalej od tesciowej i siostry mlodego hjhehe)

no ale tak nie chcialabym aby tymul chodzil w sobote do szkoly................z kolei jak bedzie mial 2 dni wolnego to w szkole bedzie musial siedziec codzinnie do 16 ! no ciezki wybor :baffled:

Kredzia ja sie na siebie tak wsciekam za to ze jestem taka du.pa wołowa,ze tylko codziennie wstaje i mysle ''gruba jestem'' ''musze sie wreszcie odchudzic''
a nic nie robie!!!

teraz zas nic nie robie bo.....czekam na @
dzis miala przyjsc ale u mnie to tak roznie bywa
a boje sie bo raz K sie nie upilnował.....
no i nie chce sie odchudzac i cwiczyc (choc wczoraj dałam sobie czadu ze az sie spociłam-a wiec tanczyłam jak nasza Mandaryna bardzo energicznie,uwielbiam tak) :tak: :-D bo jakby co...nie chce nic zaszkodzic

no :baffled:

lila moze faktycznie to bylo od przeziebienia moze wezly................

a wlasnie ktore szkraby jeszcze zasypiaja z mamai lub w wozkach (tu chyba julcia tak ? melciowa ?) :baffled::confused:

reklama
Do góry