reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

no dobra ide jeszcze torszke poczytac
ksiazka fajowa wiec mnie wciaga :tak:
jutro rano mnie nie bedzie bo idziemy na zakupki z Weronika
musimy nowa czape kupic bo glowka urosla i ze dwie pary rajstopkow cieplejszych tez by sie przydalo nabyc :tak:

to śledzionka kochane moje, jutro lukne jak wroce z zakupów :tak:

reklama
Krdzia sprobuj szczebeli wlozyc, jak sie zdecydujesz na nauke zasypiania. Moze nei koniecznie odwracalabym lozeczko od razu, chyba, ze Tymi umie szczebelki wyciagac? W nocy mozesz mu je wyciagac, tak, z ejak sie obudzi nad ranem to moze przewedrowac do was. Mnie by sie to bardzo podobalo.

U mnie Alek jest straszna przylepa. Mama i mama jest naj! Caluje mnie zaraz po przebudzeniu wtula sie we mnie,ale ma tez jakies zboczenie, ze mnie gryzie. Czy ktores dziecko tak ma? On wie, ze to zile i czasem mnie ugryzie tak leciutenko, jak sie powstrzymuje, ale mam tez juz siniaka. Moze tak wyladowuje swoje naiecie?

:Lila jak juz to dla mnie te ostatnie buy, a spodnie to mozna byle jakie kupc przeciez. Tyle jest dresow na targu:-p

kochana szczebelki wlozone ale wykopywane byly i niestety odwrocilismy lozeczko narazie i zobaczymy bo tymikowi strasznie teraz dziwnie ze nie moze sam wejsc do lozeczka kiedy chce :eek:

zobaczymy jak da rade i nie bedzie sie strasznie tego wyjscia dopominal to zostanie i bedzimy moze probowac sami zasypiac no ale nei wiem bo tu tez problem tesciowej :no::wściekła/y:

a tymi tez stal sie przylepka wieksza niz byl :-) jakie to cuuuuuuuuuuuuuudowne uczucie :tak::tak::happy::happy::cool2: chodzi i nas tuli lapie za szyje i tuli albo jak tubisie sie tula to ten tez glowke wtula jak siedzi mi na kolanach caluje nas eh ten milusinsi smyk......................a jak zasypia to lezy miedzy bnami wieczorem i wlosami sie bawi naszymi

w dzien jak zasypia to tez lezy i raczka na moich wlosah i mizia

a co do podgryzania to tez martus cos o tym wiem :cool2:zwlaszcza po nogach jak stoje :-D.........ale to nie zaczesto na szczescei

Elficzko ta twoja sasiadka jest jakas nawiedzona!!! :tak:
u nas tez nie ma stałych por ze o tej o tej jemy a o tej spimy
bo Mili roznie sie budzi rano,ale zawsze wytrzymuje max.3 godziny i idzie spac
i tez mamy swoje rytuały i ona wie co kiedy bedzie

tagze nie rozumiem jak to dziecko .....ach jak dla mnie to ona to dziecko męczy i tyle!!
a te paznokcie....zal dzieciaka :zawstydzona/y:

Kredziu o siostre sie nie martw
z tego co opisujesz ja tez to przezyłam....kurcze nic miłego
wstawałam rano jak zwykle i...osunełam sie na podłoge bardzo niebezpiecznie...poprostu uczucie? jakby sie było sparalizowanym...zero czucia w nogach

ja jak to ja, do lekarza nie poszłam
troszke sie z tym pomeczyłam,z dwa dni ale było wszystko ok
tagze siostra niech idzie koniecznie!!! ale nie martw sie o nia

i daj koniecznie relacje czy to mozliwe od anty bo ja tez mam te tabsy zapisane

choc u mnie recepta lezy i nie wiem czy zaczne je brac....na Discovery ogladam ta dr G i był tam przypadek ze młoda kobieta zmarła
no i okazało sie ze przyczyna były anty tabsy,ktore wywołały zator w jelicie i doprowadziło to u niej do smierci
osierociła dwojke małych dzieci
po sekcji tez okazało sie ze nalezy do tych paru procent osob ktore nie powinny tabsow brac

jak dla mnie lekarz gin powinien beknąć,ciekawe czy miala badania jakies zrobione

achhh

alutku co do tego jak tymi sie zachowuje jak sie obudzi i nie ma szczebelkow.....................a jak miewa sie ruda ??

po prostu ostatnio siedzial w nim w dzien sciaga sobie zabawki z polki do tego zrobionej

a nad rankiem jest to najwspanialsze na swiecie czlapie do nas lub do mnie jak mlodego juz nie ma no rozbrajajace jest to !!

ale czasami po prostu siedzi w nim i sobie cos tam gawedzi :-)

zobaczymy jak to bedzie teraz ze szczebelkami

a zastanawialam sie czy moze nie oduczyc pierw tymika od smoka :confused:no sama nie wiem i z tym zasypianiem co bedzie czy sam bedzie sasypial czy moze bajke mu wlacze tak jak to bylo kiedys i czy nie bedzie wrzaskow (to odpada bo szanowna tesciowa czesto w dzien spi bo na co 2 tydzien nocki a i jak nie spi bedzie robila awantury na cale tiezzo ze dziecko mecze !! )

Joasiu nie martw sie
napewno wszystko bedzie dobrze
w pracy zgrzyty sie zdarzaja to całkowicie normalne
ja tez mam takie za soba i to z szefostwem
ale wiesz co? mi sie zdaje ze jak doszło do jakiejs konfrontacji to prawdopodobnie zyskasz na tym,bo jednak jak sie pokazuje pazurki to u przełozonych sie zyska....

a wogole to liczy sie jakim jestes 'fachowcem' ;-)
tagze bedzie wszystko dobrze :-)

reklama
ale ładna mama nam doszła z Natalią :-)

nasza Mili tez miala byc Natalia ale zmienilismy pod koniec ciazy....ale nie załuje bo poprostu do Milinki by inne imie nie pasowało
ona jest taka milusia :-D

a pamietam ze na porodówce chcialam jej dac Jagoda :-D
K powiedzial ze chyba oszalałam :-D :-D

Do góry