kolorowa_kredka
Fan(ka)
widzisz lila tak to jest z tymi tabletkami ..........................ja juz nie bede brala nigdy (chyba ze bedzie to bardzo konieczne dla mojego zdrowia) ale bralam jakis czas kiedys tam i co zaczelam tyc i tak wazylam sobie fajnie 65 kg !!!!!!! i co stanelam na wage ok byle nie wiecej stanelam na wage i byle nie wiecej i tak sie tylo tylo zmienilam 3 razy tabletki na inne i dalej sie tylo az dotylo do jakis 85 kg !! (reszte kg nabylam juz przy mlodym ) no i co odstawilam te pierdzielone tablety i okazalo sie ze mam calkiem namieszane w hormonach !! jakies dziwne swedzace gulki pod skora (mialam wycinki pobierane i nikt nic nie wie co to :sick no i mialam miec problem z zajsciem w ciaze lub jesli uda mi sie mogly byc poronne (czym mialam sie nie przejmowac ................pizgniety lekarz ! ).............ufff na szczescie jest wszystko ok jest tymi i sie ogromnie ciesze i mam nadzieje ze bedzie i drugie !
ale co ja miealam ze powinni robic badania hormonalne i na tej podstawie dobierac leki a nie tak ot z oczu czy jaka cholera co ?
ale moja siostra chciala prywatnuie zrobic hormony i zeby jej dobral na podstawie tego to dziad nie chcial !!!
ale co ja miealam ze powinni robic badania hormonalne i na tej podstawie dobierac leki a nie tak ot z oczu czy jaka cholera co ?
ale moja siostra chciala prywatnuie zrobic hormony i zeby jej dobral na podstawie tego to dziad nie chcial !!!