reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

widzisz lila tak to jest z tymi tabletkami ..........................ja juz nie bede brala nigdy (chyba ze bedzie to bardzo konieczne dla mojego zdrowia) ale bralam jakis czas kiedys tam i co zaczelam tyc i tak wazylam sobie fajnie 65 kg !!!!!!! i co stanelam na wage ok byle nie wiecej stanelam na wage i byle nie wiecej i tak sie tylo tylo zmienilam 3 razy tabletki na inne i dalej sie tylo az dotylo do jakis 85 kg !! (reszte kg nabylam juz przy mlodym :baffled::no::wściekła/y:) no i co odstawilam te pierdzielone tablety i okazalo sie ze mam calkiem namieszane w hormonach !! jakies dziwne swedzace gulki pod skora (mialam wycinki pobierane i nikt nic nie wie co to :eek::sick:) no i mialam miec problem z zajsciem w ciaze lub jesli uda mi sie mogly byc poronne (czym mialam sie nie przejmowac ................pizgniety lekarz ! ).............ufff na szczescie jest wszystko ok jest tymi i sie ogromnie ciesze i mam nadzieje ze bedzie i drugie !

ale co ja miealam ze powinni robic badania hormonalne i na tej podstawie dobierac leki a nie tak ot z oczu czy jaka cholera co ?

ale moja siostra chciala prywatnuie zrobic hormony i zeby jej dobral na podstawie tego to dziad nie chcial !!!

reklama
moje kochanie mi dzis powiedziało ze mam sobie w tym miesiacu jakas bluzke kupic zebym miala w czym chodzic :-)
no i buszuje na Allegro

moje kochanie mi dzis powiedziało ze mam sobie w tym miesiacu jakas bluzke kupic zebym miala w czym chodzic :-)
no i buszuje na Allegro

buszuj buszuj a jak cos wypatrzysz to sie pochwal......................albo moze kup sobie porty i na aerobik ?:confused:........a pozniej bluzke (cwaniara ciebie wyganiam a samej mi sie nie chce :eek:tymbardziej ze kolano mnie cos boli:sick:)

Efunka sliczna masz coreczkę, slodziak mały kochany:tak: Sama Ty fajna mamusia. Milo, ze wstapilas w nasze szeregi. Co do meza, ktory nei rozumie klikania. Powiem Ci, ze tutaj kazdy maz z czasem zaczyna zone rozumiec:-p Poprostu poddaja sie. To tak jak z dziecmi uczacymi sie samodzielnei zasypiac, po trzech dniach juz wiedza, z enie wygraja i sie poddaja. Tak to faceci godza sie na bb;-)

Klaudia, to dopingujemy nadal. Moze juz jutro cos bedziesz wiedziec, jak nie to tescik:happy:

Kredzia, siostra niech jutro idzie do lekarza bez dwoch zdan. Jak panikarą nei jestem, tak w tej kwestii lecialabym w te pedy do lekarza, przede wszystkim zeby wykluczyc miastenie, czy stwardnienie. Nie wiem dokładnie jak tego typu choroby sie zaczynaja, wiec nie bierz tego do siebei bron Boze, ale Ania neich pedzi do neurologa, a jak nie to na pogotowie.

Kredzia u mnie z tyciem tez sa winne tabsy anty
sa kobiety co nie przytyja po nich....a sa takie co sie roztyja
ja wazyłam juz 74kg jak zaczełam brac tabsy
74kg...wydaje sie tragicznie ale wcale zle nie wygladałam i nawet mi nie dawano tyle (jakos ubita chyba byłam)

no i tabsy....zaczełam tyc
ciuchy musialam kupowac nowe wiec nawet nie orientowałam sie ze sa wieksze
zaczełam widziec zmiany w lustrze ale chyba nie chcialam przyjac do wiadomosci ze baaardzo przytyłam

pamietam ten dzien jak po 10 miesiacach brania tabsow ( z Karolem) weszłam na wage.....prawie spadłam....
z 74kg ujrzałam 94kg!!!!!!!!!
20kg w 10 miesiecy!!!!

ja od 11-ego roku zycia mam problemy z hormonami
na tle hormonow mialam guzy w piersiach w wieku 11 lat i 13,
miesiaczki takie skaczace...

musialam jezdzic do Zielonej Góry na badania co 3 miesiace,ale moja matka co mnie miała zawsze daleko i głeboko po usunieciu guzow z piersi....przestała ze mna jezdzic na kontrole

a ja dorastajac byłam szczupła....nie myslałam o jakichs tam hormonach bo nawet nie wiedzialam co one tam robia...

no a teraz mam,wygladam jak monstrum i powinnam sie wreszcie pzrebadac
i byłam u lekarki raz...to ledwo mi dała skierowanie na badanie krwi....

szkoda gadac
wiem ze musze isc,ale jakos nie moge dojsc
teraz dlatego ze nie mam z kim Mili zostawic a lekarze sa z rana :baffled:
a z nia nie pojde bo sa tam chorzy....wszystko pod gorke

buszuj buszuj a jak cos wypatrzysz to sie pochwal......................albo moze kup sobie porty i na aerobik ?:confused:........a pozniej bluzke (cwaniara ciebie wyganiam a samej mi sie nie chce :eek:tymbardziej ze kolano mnie cos boli:sick:)

szczerze?
to bardziej wolałabym te portki niz te bluzke
ale faktycznie nie mam nic na wyjscie
do szkoły kombinuje co ubrac....

a mi kolano tez wraca
kiedys mialam laseroterapie i tabsy mialam brac ale w ciaze zaszłam i mi jakas przeszły bole
a teraz znow wrociły

dzieki martus !!
ja juz ja wczesniej wyganialam do lekarza zeby pedzila a ona ze wiesz jacy lekarze sa wiesz co im powiem ze nie mam sil ? wysmieja mnie ...............no ale chyba pojdzie nie wiem jeszcze jutro zobacze jak sie czuje i co powie mam nadziej ze pojdzie

a co do tego przypomnialo mi sie jak z benem miala termin na 2 grudnia przyjechal mlody do mnie 1 taki zmeczony a ania miala rozwolnienie ;-) i mowie ty moze ty rodzisz (smielismy sie ze czekala na wozek i ciuszki ktore mlody poprzywozil ;-)) a ona nie no cos ty tylko mam sra.... no przemo lezy z zegarkiem w reku a ta lata do klopa i mowie dawaj jedziemy (szwagier nie mial jeszcze prawka) a ta co ty pojedziemy a ci mnie wysmieja ze mam rozwolnienie i glupia mysle ze rodze :-D................mlodego budze dawaj wieziemy chyba juz bedziesz kolejny raz wujkiem a ten majaczac (przyjechal z wloch wiec sie wymeczyl;-)) ja nie chce na porke ...........smiejemy sie do dzis :-D:-D:-D
no i ania pojechala i 2 byl z nami benus !!!! (bu i przypomnialo mi sie rzeznia na naszej porodowce nbleeeeeee i jaki byl biedny benio ale ufff wszystko jest ok :happy::happy:)

reklama
Do góry