reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no i tych smoczkowych sukcesów gratuluje Maksiowi
my z tym oduczaniem jeszcze poczekamy ale bedą u nas głownie problemy w nocy bo smoczek dzienny juz jakis czas temu wrzuciłam do jakiejs szafki- weronika juz go nie uzywa od dawna, poprostu ktoregos dnia jej nie dałam i tak juz zostało. Nawet jak jedziemy na długi spacer wózkiem i czasem weronika zasnie to juz bez smoczka :tak:

reklama
Ale jestem rozmarzona tymi naszymi nowymi cieżarówkami :happy: Faktycznie tak jak kredzia pisze u mnie spręzynka (tak gdzieś do wiosny) :tak: ;-) A potem to już co bedzie :-) Takze z wielkim smutnkiem jezscze bedziecie musiałby poczekac na tą cudowną wiadomość ode mnie :cool2: :confused: :sick: :-p :eek:

Dziekujemy za gratulcje dla mojej małej bestii. Ja nie wiem jak to jest ale on podobno tylko przy mnie potrafi strzelać takie fochy :szok: :-p Zaczęłam czytać "drugą"tarcy. Moze coś pomoże...:confused:

Mania strasznie się cieszę:-) Wiem ile to dla Ciebie znaczy. A jezscze ta Szkocja fiffiiufiufiufiu podobno tam pieknie i czyściutko:-)

No i jezscze ogromne graulcje dla Ani i..... Anula nie było Cię tak dawno, z juz nie pamietam jak wygladasz. Poprosimy o zdjecia Twopje, Twojej pocieszki i duzo duzo opowiadania zeby to wszytsko nadrobić ;-)

No i witam Efunkę:elvis: :tak: Zapraszamy. Jako Karniak zdjęcia, duuuużo zdjęć bo my zdjecia bardzo lubimy :tak: ;-) :-)

Dobra spadam do roboty bo jzedcze od 8 dziś nic nie zrobiłam:eek:

Cześć kochane :)

Aaaaale mnie tu dawno nie było :rolleyes: Na tyle długo, że jeszcze nie nauczylam sie dzialac na naszym nowym forum, hi hi

No i wlasnie - na troszke zniknęłam, a tu wszystkie Anulki po kolei zachodzą w ciążę, hi hi Dziewczyny - WIELKIE GRATULACJE!!!

I jeszcze tylko skrobnę, że brakuje mi klikania na BB, ale jestem totalnie zawalona robotą. Nie wiem jak inni sobie radza z praca, dziećmi, studiowaniem i jeszcze maja czas na przyjemności. Ja niestety padam :zawstydzona/y:

No ale dosc marudzenia. Na razie musze znowu zmykac. Mam nadzieję, że juz w następnym tygodniu będę miala więcej czasu. Buziaki od waszego markotnego gazelaczka!

Hejo babki,

Aniu.G GRATULACJONY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :elvis: :elvis: :elvis:

........
łoś mnie przegania od kompa... będę później...

hej gazelko :elvis::elvis:fajnie ze sie odezwalas !!! i czekamy na ciebie....................

a ja po spacerku cholera jak mnie dobija ta pogoda :wściekła/y::wściekła/y: normalnie jestem glupia i nie wiem jak tymika ubierac cholerka
wczoraj np bylo niby 16 stopni i jako tako bylo (wkurzylam sie ze czapki tymikowi nie wzielam:no: bo wracalismy to troszke wialo)

a dzis 12 stopni (tyle ze te tem ranne sa w cienu) no i co ubralam nas i jeszcze tymulowi mialam zabrac jedna bluze............i jakas popaprana pogoda no w slonku mdlym cieplo a w cieniu zimnica ehh nie lubie tak

a ja chyba tymi wiesciami od an tak sie przejelam ze mal ...................rozwolnienie :baffled::eek::happy:

nianiu........................czyli na was czekamy tak gdzies do wiosny :happy: na wiesci od was :-)

kurde nie wiecie co tam u hanti :confused: cholerka mysle ze wszsytko ok tylko po prostu troszke nas odpuscila na rzecz pokoju z losinskim :baffled:..................cholera a nawet nie mam jak sie z nia skontaktowac (zero na karcie i na kom i stacjon ) ehhh do 10tego jak sie nei pojawi to dopiero bede mogla zadzwonic kurcze :dry:

nianiu........................czyli na was czekamy tak gdzies do wiosny :happy: na wiesci od was :-)

kurde nie wiecie co tam u hanti :confused: cholerka mysle ze wszsytko ok tylko po prostu troszke nas odpuscila na rzecz pokoju z losinskim :baffled:..................cholera a nawet nie mam jak sie z nia skontaktowac (zero na karcie i na kom i stacjon ) ehhh do 10tego jak sie nei pojawi to dopiero bede mogla zadzwonic kurcze :dry:

Kredziu zaraz wysle do Hanti smska :tak:

reklama
Do góry