reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

no i tych smoczkowych sukcesów gratuluje Maksiowi
my z tym oduczaniem jeszcze poczekamy ale bedą u nas głownie problemy w nocy bo smoczek dzienny juz jakis czas temu wrzuciłam do jakiejs szafki- weronika juz go nie uzywa od dawna, poprostu ktoregos dnia jej nie dałam i tak juz zostało. Nawet jak jedziemy na długi spacer wózkiem i czasem weronika zasnie to juz bez smoczka :tak:

reklama
Ale jestem rozmarzona tymi naszymi nowymi cieżarówkami :happy: Faktycznie tak jak kredzia pisze u mnie spręzynka (tak gdzieś do wiosny) :tak: ;-) A potem to już co bedzie :-) Takze z wielkim smutnkiem jezscze bedziecie musiałby poczekac na tą cudowną wiadomość ode mnie :cool2: :confused: :sick: :-p :eek:

Dziekujemy za gratulcje dla mojej małej bestii. Ja nie wiem jak to jest ale on podobno tylko przy mnie potrafi strzelać takie fochy :szok: :-p Zaczęłam czytać "drugą"tarcy. Moze coś pomoże...:confused:

Mania strasznie się cieszę:-) Wiem ile to dla Ciebie znaczy. A jezscze ta Szkocja fiffiiufiufiufiu podobno tam pieknie i czyściutko:-)

No i jezscze ogromne graulcje dla Ani i..... Anula nie było Cię tak dawno, z juz nie pamietam jak wygladasz. Poprosimy o zdjecia Twopje, Twojej pocieszki i duzo duzo opowiadania zeby to wszytsko nadrobić ;-)

No i witam Efunkę:elvis: :tak: Zapraszamy. Jako Karniak zdjęcia, duuuużo zdjęć bo my zdjecia bardzo lubimy :tak: ;-) :-)

Dobra spadam do roboty bo jzedcze od 8 dziś nic nie zrobiłam:eek:

Cześć kochane :)

Aaaaale mnie tu dawno nie było :rolleyes: Na tyle długo, że jeszcze nie nauczylam sie dzialac na naszym nowym forum, hi hi

No i wlasnie - na troszke zniknęłam, a tu wszystkie Anulki po kolei zachodzą w ciążę, hi hi Dziewczyny - WIELKIE GRATULACJE!!!

I jeszcze tylko skrobnę, że brakuje mi klikania na BB, ale jestem totalnie zawalona robotą. Nie wiem jak inni sobie radza z praca, dziećmi, studiowaniem i jeszcze maja czas na przyjemności. Ja niestety padam :zawstydzona/y:

No ale dosc marudzenia. Na razie musze znowu zmykac. Mam nadzieję, że juz w następnym tygodniu będę miala więcej czasu. Buziaki od waszego markotnego gazelaczka!

Hejo babki,

Aniu.G GRATULACJONY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :elvis: :elvis: :elvis:

........
łoś mnie przegania od kompa... będę później...

hej gazelko :elvis::elvis:fajnie ze sie odezwalas !!! i czekamy na ciebie....................

a ja po spacerku cholera jak mnie dobija ta pogoda :wściekła/y::wściekła/y: normalnie jestem glupia i nie wiem jak tymika ubierac cholerka
wczoraj np bylo niby 16 stopni i jako tako bylo (wkurzylam sie ze czapki tymikowi nie wzielam:no: bo wracalismy to troszke wialo)

a dzis 12 stopni (tyle ze te tem ranne sa w cienu) no i co ubralam nas i jeszcze tymulowi mialam zabrac jedna bluze............i jakas popaprana pogoda no w slonku mdlym cieplo a w cieniu zimnica ehh nie lubie tak

a ja chyba tymi wiesciami od an tak sie przejelam ze mal ...................rozwolnienie :baffled::eek::happy:

nianiu........................czyli na was czekamy tak gdzies do wiosny :happy: na wiesci od was :-)

kurde nie wiecie co tam u hanti :confused: cholerka mysle ze wszsytko ok tylko po prostu troszke nas odpuscila na rzecz pokoju z losinskim :baffled:..................cholera a nawet nie mam jak sie z nia skontaktowac (zero na karcie i na kom i stacjon ) ehhh do 10tego jak sie nei pojawi to dopiero bede mogla zadzwonic kurcze :dry:

nianiu........................czyli na was czekamy tak gdzies do wiosny :happy: na wiesci od was :-)

kurde nie wiecie co tam u hanti :confused: cholerka mysle ze wszsytko ok tylko po prostu troszke nas odpuscila na rzecz pokoju z losinskim :baffled:..................cholera a nawet nie mam jak sie z nia skontaktowac (zero na karcie i na kom i stacjon ) ehhh do 10tego jak sie nei pojawi to dopiero bede mogla zadzwonic kurcze :dry:

Kredziu zaraz wysle do Hanti smska :tak:

reklama
Do góry