reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

o kurcze no nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aniu i.. i Aniu G wielkie wielkie i jeszcze wieksze gratulacje!!!!!
ale numer hehe to nam sie Anulki rozkrecaja :-D :-D :-D :-D

ale fajnie! nie moge uwierzyc ze tak ten czas szybko ucieka i tu juz drugie malenstwa sie rozwijaja :-) rany ale fajnie
Anulki kochane dbajcie o siebie i spijcie ile sie da ;-)

reklama
heloł z rana babule

nooo to wykrakałam chyba hihi
Aniu G. moje ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!
w takim razie ide na śniadanko z usmiechem na buzi :tak:
noo i wyspana znowu jestem, Weronika spała cała noc bez pobudek, wstała o 7.15 :-) :-) :-) super!!!!!

No czesc laseczki :-)

Pod wpływem Was moje kochane coś się u nas zadziało.
A mianowicie możemy się dziś poszczycić

- wczorajszy dzień bez smoczka
-dzisiejsza noc bez smoczka :-) :-) :-)

Ni ebede ukrywac jak jestem szczesliwa.
Dzień to był luzik bo Maks w dzien generalnie smoczka nie uzywa (przez swoje gadulstwo) a noc zaliczam do w miare udanych. Pierwsza pobudka ok 3 troszkę popłakalismy, ale jak go przytulałam i brałam na rece natychmiast sie uspokajał. Było jezscze kilka małych pobudek ale dałam rade. Jestem bardzo szczesliwa,ze sie tego podjęłam i nie poddałam.

Z nowości moje dziecko mówi "pić". W nocy np sie budzi i mówi "pić":-) Jest to tak urocze, ze się cała rozpływam. Mało tego wczoraj wieczorem bylismy wszyscy w sklepie. Było juz po 19 a to generalnie pora kolacji, kąpieli i spania Maksia. A on w pewnym momencie mówi do mnie "spać" ..:tak: :-D :szok: :-)
No pełen czad, az mi się nie chce wierzyć.
A kloejna nowość jest taka. Ze dwa dni temu po południu Maks mówi do mnie "siu siu" i łapie się za siusiaka przez spodenki. Ja na to bieg po nocnik. Przyleciałam , zdjełam spodenki i posadziłam na nocniczek. I wiecei co zrobił siku :-) :-) :-) Przygode z nocnikiem zaczelismy juz jakiś czas temu, ale do tej pory traktowalismy to na "lajcie". Ale uczyłam Maksa co to siusiu, kupka, jesc i pic.
No i zakumał chłopak :-) :-) :-)

Dobra lece nadrabiać.

heloł z rana babule

nooo to wykrakałam chyba hihi
Aniu G. moje ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!
w takim razie ide na śniadanko z usmiechem na buzi :tak:
noo i wyspana znowu jestem, Weronika spała cała noc bez pobudek, wstała o 7.15 :-) :-) :-) super!!!!!
o rety:szok:az mi sie goraco zropbilo o jej...............to co teraz niania :confused::cool2:;-)...........................ale dzis wlasnie myslalam o aniach i myslalam ze ania g to chyba juz pisala ze juz by cos chyba chcieli majsterkowac no i ze prawdopodobne ale nianiulec chyba sprezynka co :confused:

a wogole dzien dobry..........ttak jedna reka po tajniacku ;-)
druga zajeta trzynaniem tymika na kolanie ktory oglda katusie a ja moge nadrobic:happy:

choc cos kulawo mi to wyszlo ze nie widzialam wiesci od ani :no:a<<<

No to nie moge nic innego napisac - jak tylko spelnic zyczenie kolezanek i podac planowany termin porodu: 5 czerwiec 2007:-) :-) :-) .

Do jutra babeczki - zostawiam was z tym newsikiem i ide spac bo padam...

O MATKO BOSKA:szok: !!!! ALE MAM CIARKI OD STÓP DO GŁOW!!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ANIU SZALEJE Z RADOŚCI. oGROMNIE CI GRATULUJE!!! JESTEM WZRUSZONA :nerd: :-)

kurcze teraz widze ze ta wspaniala wiadomosc byla jeszcze wczoraj jak ja bylam :eek:
i od katki o mieszkanku..........................zycze kochana wam takowego!!!!
my narazie wyniesc sie chcemy gdzies na wynajem ale sie zobaczy bo jak mamy bulis mase kasy (nawet i 400-500 euro) za wynajem to lepiej ta sama kase wplacac do banku na juz cos swojego..........................tak kiedys rozmawialismy marzylismy mlodym ze jak bedzie mial prace bardziej pewna to mkoze cos sie pomysli ......................ale jakj uz to zadne blokowisko tutejse o nie fuuuuujj lepiej dac grosik wiecej a raczej dluzej splacac ale miec tem malenki domeczek choc z kawalkiem trawki i bez sasiadow na gorze !!!!!!!!!!!!!

aniulku kochana !!!!!!!!!!!!! gratulacje moje najszczersze i z samego srodeczka serduchha !!!!!!! ale sie ceisze !!!!

kurcze nianiulec gratulacje !!!!!!!!!!!!!1ale ten wasz maksik to bystrzacha !!! swietnie !!!!

no i elficzkowi tez wielkie buziaczki za wytrwalosc !!!!

au nas nocka tez przespana z jedna pobudka na smoka

ale rano o 7 tymi juz na chodzie ja jedynie mleko mu zrobilam i dalej jakos sie nie moglam zebrac az do 8.30 !!! hehe teraz lecimy na spacer pozazywac troszke chlodnego powietrza

buziaczki

ale fajnie trzy anulki mamy brzuchatki ale sie ciesze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NiaNia gratulacje i buziaki dla Maskia kochanego :elvis: :-)

Julka już drugi tydzień bez smoczka i jest super, nawet łatwiej zasypia niż ze smoczkiem, w nocy się nie budzi wcale bo niczego nie szuka jak wczesniej ;-) a poza tym nie muszę pamiętać żeby wszędzie smoczek zabierać :-)

ona też woła picie zawsze rano jak wstanie to musi się napić a śniadanko dopiero poźniej :-)

reklama
moje dziecko rano musi sie od razu po otwarciu oczek kaszy z mlekiem napić, jeszcze w łózeczku ciagnie tą butle- taki mamy rytuał
a potem godzinke przerwy robimy i je z mama śniadanko :tak:

Nianiu gratulacje, Maksiu rzeczywiście bystry chłopiec , no ale co sie dziwic dziecku skoro ma taką mamusie the best :tak:

Do góry