reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

mi tez sie marzy niespodzianka :-)
bo chce sie przekonac jak to jest

mi tam się niespodzianka nie marzy :zawstydzona/y: ,
ja uwielbiam planowac i nawet moje szaleństwa życiowe i różne bardzo ryzykowne decyzje są bardzo dokładnie przemyślane :cool2:,
spontanicznośc spontanicznością ale rozsądek rozsądkiem :-p :cool2: ,
tak świadomie bedzie trudno zdecydowac się na drugiego bobaska, bo tak naprawdę nigdy nie jest odpowiedni moment, ale generalnie nie marzę aby się przekonac jak to jest zajśc w nieplanowaną ciążę:dry: :eek: ;-)

reklama
No to nie moge nic innego napisac - jak tylko spelnic zyczenie kolezanek i podac planowany termin porodu: 5 czerwiec 2007:-) :-) :-) .

Do jutra babeczki - zostawiam was z tym newsikiem i ide spac bo padam...

ale jazda.... :-) :-)
Aniu GRATULACJE!!!!:elvis: :elvis: :elvis:

bardzo wzruszyła mnie ta wiadomośc, buziaczki :elvis:

I witam nową koleżanke bardzo bardzo serdecznie:tak:
Efunko Fajnie, że się odezwałaś i pisz jak najwiecej
Ale dziwnie się czuje czytając twojego posta bo mam córeczkę tak jak Ty urodzoną 28.07.2005 o godz 18.40 ,3800 i 55 a co najlepsze ma na imie tak jak Twoja Natalia :no:
Proszę wklej jakieś zdjecie bo jestem ciekawa jak wygląda Twoje małe szcezęscie

I witam nową koleżanke bardzo bardzo serdecznie:tak:
Efunko Fajnie, że się odezwałaś i pisz jak najwiecej
Ale dziwnie się czuje czytając twojego posta bo mam córeczkę tak jak Ty urodzoną 28.07.2005 o godz 18.40 ,3800 i 55 a co najlepsze ma na imie tak jak Twoja Natalia :no:
Proszę wklej jakieś zdjecie bo jestem ciekawa jak wygląda Twoje małe szcezęscie
Napisz coś o sobie , z kąd jesteś ,jak przebiegała ciąża , jak rodziłaś, jak mała

mi tam się niespodzianka nie marzy :zawstydzona/y: ,
ja uwielbiam planowac i nawet moje szaleństwa życiowe i różne bardzo ryzykowne decyzje są bardzo dokładnie przemyślane :cool2:,
spontanicznośc spontanicznością ale rozsądek rozsądkiem :-p :cool2: ,
tak świadomie bedzie trudno zdecydowac się na drugiego bobaska, bo tak naprawdę nigdy nie jest odpowiedni moment, ale generalnie nie marzę aby się przekonac jak to jest zajśc w nieplanowaną ciążę:dry: :eek: ;-)

moim zdaniem jak ktos nie planuje drugiej dzidzi i takie cos mu sie przydazy no to faktycznie niezbyt miło...

ale jak ktos wie ze chce miec drugie dziecko to pewnie taka niespodzianka bedzie szokiem ale i tak bedzie bardzo cieszyc :-)

no tak ja mysle :-)
choc jakby mi sie taka niespodzianka teraz przytrafiła to hohohoo :eek:

reklama
No to nie moge nic innego napisac - jak tylko spelnic zyczenie kolezanek i podac planowany termin porodu: 5 czerwiec 2007:-) :-) :-) .

Do jutra babeczki - zostawiam was z tym newsikiem i ide spac bo padam...

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-)

hihihi
na wiosnę jak się spotkamy to co druga z brzuszkiem będzie ;-) :szok: :happy:

Do góry