reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

mi tez sie marzy niespodzianka :-)
bo chce sie przekonac jak to jest

mi tam się niespodzianka nie marzy :zawstydzona/y: ,
ja uwielbiam planowac i nawet moje szaleństwa życiowe i różne bardzo ryzykowne decyzje są bardzo dokładnie przemyślane :cool2:,
spontanicznośc spontanicznością ale rozsądek rozsądkiem :-p :cool2: ,
tak świadomie bedzie trudno zdecydowac się na drugiego bobaska, bo tak naprawdę nigdy nie jest odpowiedni moment, ale generalnie nie marzę aby się przekonac jak to jest zajśc w nieplanowaną ciążę:dry: :eek: ;-)

reklama
No to nie moge nic innego napisac - jak tylko spelnic zyczenie kolezanek i podac planowany termin porodu: 5 czerwiec 2007:-) :-) :-) .

Do jutra babeczki - zostawiam was z tym newsikiem i ide spac bo padam...

ale jazda.... :-) :-)
Aniu GRATULACJE!!!!:elvis: :elvis: :elvis:

bardzo wzruszyła mnie ta wiadomośc, buziaczki :elvis:

I witam nową koleżanke bardzo bardzo serdecznie:tak:
Efunko Fajnie, że się odezwałaś i pisz jak najwiecej
Ale dziwnie się czuje czytając twojego posta bo mam córeczkę tak jak Ty urodzoną 28.07.2005 o godz 18.40 ,3800 i 55 a co najlepsze ma na imie tak jak Twoja Natalia :no:
Proszę wklej jakieś zdjecie bo jestem ciekawa jak wygląda Twoje małe szcezęscie

I witam nową koleżanke bardzo bardzo serdecznie:tak:
Efunko Fajnie, że się odezwałaś i pisz jak najwiecej
Ale dziwnie się czuje czytając twojego posta bo mam córeczkę tak jak Ty urodzoną 28.07.2005 o godz 18.40 ,3800 i 55 a co najlepsze ma na imie tak jak Twoja Natalia :no:
Proszę wklej jakieś zdjecie bo jestem ciekawa jak wygląda Twoje małe szcezęscie
Napisz coś o sobie , z kąd jesteś ,jak przebiegała ciąża , jak rodziłaś, jak mała

mi tam się niespodzianka nie marzy :zawstydzona/y: ,
ja uwielbiam planowac i nawet moje szaleństwa życiowe i różne bardzo ryzykowne decyzje są bardzo dokładnie przemyślane :cool2:,
spontanicznośc spontanicznością ale rozsądek rozsądkiem :-p :cool2: ,
tak świadomie bedzie trudno zdecydowac się na drugiego bobaska, bo tak naprawdę nigdy nie jest odpowiedni moment, ale generalnie nie marzę aby się przekonac jak to jest zajśc w nieplanowaną ciążę:dry: :eek: ;-)

moim zdaniem jak ktos nie planuje drugiej dzidzi i takie cos mu sie przydazy no to faktycznie niezbyt miło...

ale jak ktos wie ze chce miec drugie dziecko to pewnie taka niespodzianka bedzie szokiem ale i tak bedzie bardzo cieszyc :-)

no tak ja mysle :-)
choc jakby mi sie taka niespodzianka teraz przytrafiła to hohohoo :eek:

reklama
No to nie moge nic innego napisac - jak tylko spelnic zyczenie kolezanek i podac planowany termin porodu: 5 czerwiec 2007:-) :-) :-) .

Do jutra babeczki - zostawiam was z tym newsikiem i ide spac bo padam...

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-)

hihihi
na wiosnę jak się spotkamy to co druga z brzuszkiem będzie ;-) :szok: :happy:

Do góry