reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

heh, a ja mężowi tort robię ale masa mi nie zastyga :-( :-( :-( Tort będzie jutro...
mich ma ciężką noc... chyba ide spać - wezmę go do łóżka....pewnie teściowa coś " zdrowego " mu dała:no:

pozdro
kredzia - forum całe Twoje ;-) :-p :-p :-p :-p :-) :-) :-)

reklama
ciekawe od czego to zależy bo mi czasem wyskakują :eek: :eek: :eek:

mój mąż mnie dobija, ja nie mam już sił, co ja na jego mamusie się tu najmowałam :confused: :confused: :confused: nianię :confused: :confused: :confused: niby dorosły facet a ręce opadają.... ech...

elfiku wytrwania zycze !!!

ja nie wiem czy bym mogla tymika nauczyc samego zasypiac jak ma juz wyjete szczebelki z lozeczka :confused: przeceiz bedzie sobie wychodzil :baffled:

a my dzis bylismy na placu zabaw tzn pojechalismy ale nei znalezlismy :baffled: kurde 15 km !! tu nie ma jakiej kolwiek piaskownicy a tymul uwielbia piasek !!!!!!!! normalnei na placu zabaw co tu jest grzebie w kamyczkach, za domem w lisciach przed domem w kamieniach .......no szkoda mi tego szkraba !! a jak pojedziemy nad morze to ma raj na ziemi !!

moze w tygodniu pojedziemy lub za tydzien zlokalizujemy dokladnie ten plac zabaw sasiad powie gdzie dokladnie i pojedziemy.............

Hejooo babki !!!

Ewuś a co to za okazja ??? Czyżby M jakieś urodzinki miał miau miau miau ?:-):-):-)

U mnie tradycyjny gil do pasa :-(
Właśnie pomalowałam sobie paznokcie jakąś super, hiper odżywką do paznokci, którą wczoraj dostałam od teściówki :-) Efekty mają być po 2 tygodniach, hymmm, zobaczymy....
Za oknem mgła i dżdży... bleeeeeee, najgłupsza pogoda jaka może być...

Próbowałam dodzwonić się do przychodni i zarejestrować młodą do pediatry z tymi jej krostami wstrętnymi, ale non stop zajęte...

acha i kawę już nawet wypiłam...

reklama
Cześć babeczki:-)

Ale mam dziś lenia....póki co zdąrzyłam zjeść śniadanko, wypić herbatę i wstawic obiadek dla malucha....to tyle:eek: Jakoś tak nie mam weny...:-D

Ciekawe jak Elfiko:confused: i Weronika ze spaniem - która którą pokonała:confused::baffled:;-)

Do góry