reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Kredziu witaj, dzieki za komplementa zdjeciowe, ale takie malenkie te foteczki wychodza w podpisie nei wiem co zrobic, zeby byla wieszka:baffled: A zdjecia powklejam oczywiscie, mam ze spotkania jeszcze i wogole teraz z Polski cale mnostwo. I choc jedna urodzinowa fotke ALka musze wlepic:szok:
Wiecie teskno mi za Polska, tyle sie dzialo... spotkanie z Wami to byla najwieksza przyjemnosc:-) No ale tesknic za tym co tu zostawilam yez sie tesknilo. Warto bylo, przezyc cudowne chwile ze Slawkiem na nowo:zawstydzona/y: bo po 3 tygodniowym niewidzeniu.

Joasiu ale Ci fajowo, ze bylas na wypadzie i to z Dorotka???? No prosze prosze to sie lipcoweczki sesknily za soba:tak: Ja jak jestem w Polsce to do Buska tez mam niedaleko;-)

reklama
Kredziu a co do nocek to Alek budzi sie czesciej niz w Polsce, moze jeszcze mu sie odmieni. bo to dopiero 3 noce. Jak wedruje do naszego lozka to jest taki tlok, ze nikt sie wyspac nie moze, no oczywiscie za wyjatkiem Alusia. mamy za male lozko.

hehe babki fajnie bylo na spotkanku ale wiecie........za krotko, mielismy jeszcze w planie wycieczke w drodze powrotnej ale moje przeziebienie, albo alergia bo gdokladnie nie wiem co to jest, wygralo o wrocilismy do domku!!!

martusia kochana witaj spowrotem!!!!

Martusia witaj :elvis:

i Joasia wróciła zrelaksowana :elvis:

ja za chwilkę jadę mojego P na kawalerski zawieź
i jeszcze mam przyjechać w nocy po niego :baffled:

a na wieczór mam prasowanie zaplanowane :eek:

ogladalismy z Kuba "shreka" i bidulek padl..............za duzo wrazen mial w ciagu tych dwoch dni, dam mu godzinke..........a pozniej budze bo wieczorwm nie pojdzie spac!!

melllciu a Ty co??? maz szaleje a Ty...........zmykaj na jakas imprezke a Mala do babci

ja mialam dzisiaj wyjsc troche pioszalec, ale chyba spasuje:cool2:

Niunka, Asiu, Mell ogromne buzi dla was. Nawet nei wiecie jak milo, ze mnie tak witacie:happy: :happy:

ogladalismy z Kuba "shreka" i bidulek padl..............za duzo wrazen mial w ciagu tych dwoch dni, dam mu godzinke..........a pozniej budze bo wieczorwm nie pojdzie spac!!

melllciu a Ty co??? maz szaleje a Ty...........zmykaj na jakas imprezke a Mala do babci

ja mialam dzisiaj wyjsc troche pioszalec, ale chyba spasuje:cool2:

Asiu u mnie Alek tez spi i jak zaraz nei wstanie to bedzie pobudka;-)

Cześc dziewczyny
Chcialam sie was spytac czy myslicie juz po mału o kombinezonach na zimę. Bo ja nie mam pojęcia jaki rozmiar kupowac. Maja ciuszki nosi 80 - 86 cm I nie wiem czy jak bedę kupowac to 86cm czy już 92. Podobaja mi się takie
NOWY kombinezon Coccobello 'Eskimo girl' 116 (130691418) - Aukcje internetowe Allegro
(to chyba naszej Sylwi co? Aniu. Chcialam taki dwucześciowy, ale nie ma takiego nigdzie co by mi się podobały, no chyba ze poczekam z tym do listopada i kupie u siostry w angli, ale czy to nie będzie na niego za późno. No nie wiem. a jak wy?

witam wieczorowa pora :-)

tusia nie wiem co do kombinezonu jaka tu bedzie zima i wogole mam jeden kombinezon jednoczesciowy nie wiem moze bedzie dobry a tak to mam lekko ocieplane portki sztruksowe i kurtka do tego (mama szyla dla bena) ale porty ok a kurta za wielka...........mamy tez kurtke na takie chlodniejsze dni ale chyba nie mrozne no i nie wiem cos blizej sie pomysli.............a ten kombiznezon hmm :eek: majcia by wygladala jak prawdziwa modelka

co do rozmiaru nie wiem czy 86 nie bedzie za maly :baffled:

a tusia dotarl link z katia ??:confused:

reklama
Do góry