reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
łoś zabrał klucz od śmietnika i nie zabrał worka z pampersami Julki, który sobie na balkonie czeka ... no i nagorzej ma moje pranie, które musi schnąć w takim aromacie wprost z brzezińskich łąk....:szok:

Czesc dziewczyny, ja normlanie nei dam rady pisac jak jestem tu w Polsce. Nie mam warunkow i mi tak zal!!!!! W domu do 16-stej jestem zazwyczaj sama i jak gdzies nie ide to mam co robic ciage a w pokoju sie zamknac nie moge bo Alus tu nie ma pola do popisu:-p

Narazie nowe forum mi sie nie podoba, ciekawe komu jeszcze. nie moge sie przyzwyczaic.
Dziecko spi, w domu balagan. Od kiedy tu przyjechalam Alek ciagle chce byc na polu:confused: kurna ikonki tez glupie:no: Kurde sorki ale chyba wieje ode mnie pesymizmem.

Ojej a co z moim zdjeciem? tak byc nie moze rozciaglo sie i zanim ja dojde do tego jak to zmniejszyc to chyba bedzie szybciej jak je wogole usune. Oj nie podoba mi sie co raz bardziej:wściekła/y:

Tak wogole to chcialam napisac, ze snilyscie sie mi wszystki dzieisaj w nocy. Zrobilysmy spotkanie takie nieplanowane i najbardziej jakos w pamiec ze snu zostala mi Iwonka:-) Bylo to jakby w ANgli a nie Angli wiecie jak to w snach bywa.

Tesknie za wami, za forum, normalnie mam sie ochote rozbeczec z zalu i zlosci!!!!!!!:-(

Martusia :) nie becz kochana ;-)
Będzie dobrze, przywykniesz :-)
co my lipcówki nie damy rady ?? :-) :-) :-) :-) :-)

witam
ja juz troszku się połapałam co i jak ale do ideału jeszcze daaaleko

noi najważniejsze nie wiem czy dobrze sie domyślam bo nie nadrobiłam wszystkiego dokładnie ale
GRATULACJE DLA ANI SZ. :-) :-) :-) :-)
NO KOBIETY BIERZCIE PRZYKŁAD :tak:

No i po elwisie dla Tymulka i Majeczki za nowe ząbki :elvis: :elvis:
:-D :-D :-D :-D :-D

dzieki kochana

rety gdzies wczesniej przeczytalam ze gratulacje dla ani ze jest pierwsza czy cos takiego rety az mam ciary jak teraz przeczytalam !!!!!!!!!!!!! aniulka !! kochana gratulacje :-* jeny normalnie mozg mi mrowieje aleeeeeeeeee:tak::-)

anula bedzie dobrze :elvis::cool2:

reklama
Witam
Ale się to forum pozmieniało nie bardzo mogę się połapać:eek:
ale emotikonki mi się podobają:-)
Aniu SZ serdeczne gratulacje drugiego dzidziołka, fajnie że już jest to macie jedną decyzję mniej w życiu, bo na dziecko to zawsze bardzo trudno się zdecydować

Ja wróciłam już z Włoch jestem bardzo zadowolona z pobytu tam ale podróż to koszmar i to chyba moja ostatnia podróż tak daleko z dwójką małych dzieci samochodem

Do góry