reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

tra lala
dobry humor mam :-D
dziecko śpi
jem obiadzik- popijam rosołek i zagryzam sałatką
upiekłam ciasto- kruche z owocami(jabłko,śliwka) bo mi sie po lodówce walały i zaczynały umierać hehe

reklama
łał elfiko znowu zawyża poziom :dry:
ja już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio placek upiekłam jesteś wielka :elvis:
moje dziecię śpi a wogóle to panuje u nas grypa żołądkowa czy jakas tam dopadła łosia potem piotrka a teraz chyba krzysia bo wymiotował 2x rano i jeść nie bardzo ma ochote a teraz śpi juz od jakiegos czasu aż sie boje żeby z temperaturą nie wstał bo tak bywa

łał elfiko znowu zawyża poziom :dry:
ja już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio placek upiekłam jesteś wielka :elvis:
moje dziecię śpi a wogóle to panuje u nas grypa żołądkowa czy jakas tam dopadła łosia potem piotrka a teraz chyba krzysia bo wymiotował 2x rano i jeść nie bardzo ma ochote a teraz śpi juz od jakiegos czasu aż sie boje żeby z temperaturą nie wstał bo tak bywa
Kate ta grypa to paskudztwo :wściekła/y: mam nadzieje,że Was szybko opusci

Klikam "od ostatniego posta" i hop, jestem, gdzie byłam, ale fajnie:biggrin2: :biggrin2:

Martusia, ach, jak miło, że się w Twoim śnie spotkałyśmy ;-) :cool2:

Elficaaaaaa, dawaj to ciacho tutaj :dry: Rosołku nie, bo też dzisiaj miałam na obaid ;-) Do tego jakąś niedogotowaną, gumowatą wołowinkę :rolleyes2:

Iwonko zapraszam serdecznie i kawka sie znajdzie, mam tez naleweczke wiśniową hehe :-)

kurczzz ale Weronika jest odp paru dni marudna, prawie cały dzien popłakuje i jęczy :rolleyes2:
to chyba te ząbki, hmm mamy juz górną jednyneczke chociaz nikt nam jej nie gratulował ;-)
teraz przebija sie druga jedyneczka i wyglada jakby dwójki też wychodziły górne

reklama
Do góry