reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

tra lala
dobry humor mam :-D
dziecko śpi
jem obiadzik- popijam rosołek i zagryzam sałatką
upiekłam ciasto- kruche z owocami(jabłko,śliwka) bo mi sie po lodówce walały i zaczynały umierać hehe

reklama
łał elfiko znowu zawyża poziom :dry:
ja już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio placek upiekłam jesteś wielka :elvis:
moje dziecię śpi a wogóle to panuje u nas grypa żołądkowa czy jakas tam dopadła łosia potem piotrka a teraz chyba krzysia bo wymiotował 2x rano i jeść nie bardzo ma ochote a teraz śpi juz od jakiegos czasu aż sie boje żeby z temperaturą nie wstał bo tak bywa

łał elfiko znowu zawyża poziom :dry:
ja już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio placek upiekłam jesteś wielka :elvis:
moje dziecię śpi a wogóle to panuje u nas grypa żołądkowa czy jakas tam dopadła łosia potem piotrka a teraz chyba krzysia bo wymiotował 2x rano i jeść nie bardzo ma ochote a teraz śpi juz od jakiegos czasu aż sie boje żeby z temperaturą nie wstał bo tak bywa
Kate ta grypa to paskudztwo :wściekła/y: mam nadzieje,że Was szybko opusci

Klikam "od ostatniego posta" i hop, jestem, gdzie byłam, ale fajnie:biggrin2: :biggrin2:

Martusia, ach, jak miło, że się w Twoim śnie spotkałyśmy ;-) :cool2:

Elficaaaaaa, dawaj to ciacho tutaj :dry: Rosołku nie, bo też dzisiaj miałam na obaid ;-) Do tego jakąś niedogotowaną, gumowatą wołowinkę :rolleyes2:

Iwonko zapraszam serdecznie i kawka sie znajdzie, mam tez naleweczke wiśniową hehe :-)

kurczzz ale Weronika jest odp paru dni marudna, prawie cały dzien popłakuje i jęczy :rolleyes2:
to chyba te ząbki, hmm mamy juz górną jednyneczke chociaz nikt nam jej nie gratulował ;-)
teraz przebija sie druga jedyneczka i wyglada jakby dwójki też wychodziły górne

reklama
Do góry