reklama
kate332
lipcowe mamy'05
łał elfiko znowu zawyża poziom
ja już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio placek upiekłam jesteś wielka
moje dziecię śpi a wogóle to panuje u nas grypa żołądkowa czy jakas tam dopadła łosia potem piotrka a teraz chyba krzysia bo wymiotował 2x rano i jeść nie bardzo ma ochote a teraz śpi juz od jakiegos czasu aż sie boje żeby z temperaturą nie wstał bo tak bywa
moje dziecię śpi a wogóle to panuje u nas grypa żołądkowa czy jakas tam dopadła łosia potem piotrka a teraz chyba krzysia bo wymiotował 2x rano i jeść nie bardzo ma ochote a teraz śpi juz od jakiegos czasu aż sie boje żeby z temperaturą nie wstał bo tak bywa
elfiko
lipcowe mamy ´05
Kate ta grypa to paskudztwo mam nadzieje,że Was szybko opusciłał elfiko znowu zawyża poziom
elfiko
lipcowe mamy ´05
no bez przesady, zwykłe kruche ciasto, godzina roboty i jest. Ale dzieki za slowa uznania hehe:-)łał elfiko znowu zawyża poziom
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Klikam "od ostatniego posta" i hop, jestem, gdzie byłam, ale fajnie
Martusia, ach, jak miło, że się w Twoim śnie spotkałyśmy ;-)
Elficaaaaaa, dawaj to ciacho tutaj Rosołku nie, bo też dzisiaj miałam na obaid ;-) Do tego jakąś niedogotowaną, gumowatą wołowinkę
Martusia, ach, jak miło, że się w Twoim śnie spotkałyśmy ;-)
Elficaaaaaa, dawaj to ciacho tutaj Rosołku nie, bo też dzisiaj miałam na obaid ;-) Do tego jakąś niedogotowaną, gumowatą wołowinkę
elfiko
lipcowe mamy ´05
Iwonko zapraszam serdecznie i kawka sie znajdzie, mam tez naleweczke wiśniową hehe :-)
kurczzz ale Weronika jest odp paru dni marudna, prawie cały dzien popłakuje i jęczy
to chyba te ząbki, hmm mamy juz górną jednyneczke chociaz nikt nam jej nie gratulował ;-)
teraz przebija sie druga jedyneczka i wyglada jakby dwójki też wychodziły górne
kurczzz ale Weronika jest odp paru dni marudna, prawie cały dzien popłakuje i jęczy
to chyba te ząbki, hmm mamy juz górną jednyneczke chociaz nikt nam jej nie gratulował ;-)
teraz przebija sie druga jedyneczka i wyglada jakby dwójki też wychodziły górne
elfiko
lipcowe mamy ´05
cześc Nianiulec miło Cie widzieć!! Jak Maksiu?? Juz dobrze?Jezu ale jazda z tym nowym forum...o co wogole chodzi :-(ja niel ieniezmian i wcale mi sie to nie podoba
reklama