reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

BABY !!!!!!!!!!!!!!!

Oczywiście moja wiadomość to nic w porównaniu do wiadomości Ani.Sz:-)

ale

moja Julka

zrobiła dziś kilka pierwszych samodzielnych kroczków !!!!!!!!!

Ode mnie do Taty i od Taty do mnie w tą i spowrotem...

normalnie aż się spociłam ze szczęścia hehe:cool2: :laugh2: :szok:

GRATULEJSZYNY!!!!!!!!!
sesamstreet004oy7.gif

reklama
hehehe
dziękujemy bardzo za gratulacje :):):)
teraz czeka nas etap doskonalenia, który wszystkie już znacie :):):)
damy radę :cool2: :cool2:

no i zobaczcie, nie mamy kudłatej głowy za to mamy teraz elviska :) hahahaha
do wszystkiego się idzie przyzwyczaić :)

a moja Daria nadal nie chodzi,
po tym incydencie 13-tego jak zrobiła dwa kroczki, teraz nie chce nawet samodzielnie stac, a stała już jakieś 20 sekund, nie wiem co mam robic z tym moim niechodkiem, nie zmuszę przecież jej do chodzenia.........

hehehe

teraz czeka nas etap doskonalenia, który wszystkie już znacie :):):)
damy radę :cool2: :cool2:

no i zobaczcie, nie mamy kudłatej głowy za to mamy teraz elviska :) hahahaha
do wszystkiego się idzie przyzwyczaić :)

co do przyzwyczajania to wczoraj moje dziecko tak wyrżnęlo o szafke że ma odrapana i popucniętą cała brode :-( a krew sie lała!! strumieniami

Co za nowosci bo ja nie wiem - o co chodzi ? co ania sz. a co Elvisek?
juz nie bede sie cofac do poprzednich postow, bo nie mam czasu.

Dziewczyny Maji wyszly trzy zeby naraz górne dwujki i jedynka, ale miala mega srake:rolleyes:

reklama
Co za nowosci bo ja nie wiem - o co chodzi ? co ania sz. a co Elvisek?
juz nie bede sie cofac do poprzednich postow, bo nie mam czasu.

Dziewczyny Maji wyszly trzy zeby naraz górne dwujki i jedynka, ale miala mega srake:rolleyes:

Ania.Sz będzie podwójną mamą, a elvisek jest fajny :elvis: :elvis: :elvis: ;-) ;-) ;-)

A Maja jest dzielna, że tak hurtowo ząbkuje :cool2: :cool2: :tak:

Do góry