reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
łoś zabrał klucz od śmietnika i nie zabrał worka z pampersami Julki, który sobie na balkonie czeka ... no i nagorzej ma moje pranie, które musi schnąć w takim aromacie wprost z brzezińskich łąk....:szok:

Czesc dziewczyny, ja normlanie nei dam rady pisac jak jestem tu w Polsce. Nie mam warunkow i mi tak zal!!!!! W domu do 16-stej jestem zazwyczaj sama i jak gdzies nie ide to mam co robic ciage a w pokoju sie zamknac nie moge bo Alus tu nie ma pola do popisu:-p

Narazie nowe forum mi sie nie podoba, ciekawe komu jeszcze. nie moge sie przyzwyczaic.
Dziecko spi, w domu balagan. Od kiedy tu przyjechalam Alek ciagle chce byc na polu:confused: kurna ikonki tez glupie:no: Kurde sorki ale chyba wieje ode mnie pesymizmem.

Ojej a co z moim zdjeciem? tak byc nie moze rozciaglo sie i zanim ja dojde do tego jak to zmniejszyc to chyba bedzie szybciej jak je wogole usune. Oj nie podoba mi sie co raz bardziej:wściekła/y:

Tak wogole to chcialam napisac, ze snilyscie sie mi wszystki dzieisaj w nocy. Zrobilysmy spotkanie takie nieplanowane i najbardziej jakos w pamiec ze snu zostala mi Iwonka:-) Bylo to jakby w ANgli a nie Angli wiecie jak to w snach bywa.

Tesknie za wami, za forum, normalnie mam sie ochote rozbeczec z zalu i zlosci!!!!!!!:-(

Martusia :) nie becz kochana ;-)
Będzie dobrze, przywykniesz :-)
co my lipcówki nie damy rady ?? :-) :-) :-) :-) :-)

witam
ja juz troszku się połapałam co i jak ale do ideału jeszcze daaaleko

noi najważniejsze nie wiem czy dobrze sie domyślam bo nie nadrobiłam wszystkiego dokładnie ale
GRATULACJE DLA ANI SZ. :-) :-) :-) :-)
NO KOBIETY BIERZCIE PRZYKŁAD :tak:

No i po elwisie dla Tymulka i Majeczki za nowe ząbki :elvis: :elvis:
:-D :-D :-D :-D :-D

dzieki kochana

rety gdzies wczesniej przeczytalam ze gratulacje dla ani ze jest pierwsza czy cos takiego rety az mam ciary jak teraz przeczytalam !!!!!!!!!!!!! aniulka !! kochana gratulacje :-* jeny normalnie mozg mi mrowieje aleeeeeeeeee:tak::-)

anula bedzie dobrze :elvis::cool2:

reklama
Witam
Ale się to forum pozmieniało nie bardzo mogę się połapać:eek:
ale emotikonki mi się podobają:-)
Aniu SZ serdeczne gratulacje drugiego dzidziołka, fajnie że już jest to macie jedną decyzję mniej w życiu, bo na dziecko to zawsze bardzo trudno się zdecydować

Ja wróciłam już z Włoch jestem bardzo zadowolona z pobytu tam ale podróż to koszmar i to chyba moja ostatnia podróż tak daleko z dwójką małych dzieci samochodem

Do góry