reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

a my w sobote zrobilismy sobie przerwe i nabilismy na liczniku 500km  ::)
pojechalismy nad jezioro ostatni raz popluskac sie w tym roku bo za oknem omalutku idzie jesien  ::) :)

reklama
mania pisze:
o i LIla wrocila!!!
Liluchna co tam u was?? musze chyba doczytac
jak mieszkanko?

hej Maniulka
no bosko sie mieszka!!
wlasnie mam mega syf,wlaczona Vive,dziecko mi tanczy
i wiem ze NIKT juz mnie o to nie zrypie i nie zrowna z ziemia
ale i tak biore sie za porzadki :p bo ludzie przychodza czasem niespodziewanie i po co maja widziec taki bajzel hehee

ale mowie ci jest superasnie!!!!!
nie ma jak na swoim :laugh:

no wlasnie cosik doczytalam ze masz jakas robotke
chcialam zobaczyc ale strony ktore podalas sa nieaktualne czy cos
a chcialabym zobaczyc jakie to masz zdolnosci :)

gazelaczek pisze:
Joaska pisze:
baby jade :)

mam wolne od piatku do poniedzialku :)

fajnie, nie????

Suuuuper! Tak myślalam że pojedziesz i że tylko się z nami droczysz, że tu niby przeziębienie, a tam grafik ;) :p ::)

heheheh
a tak powaznie to wcale sie z Wami nie droczylam, sama bylam ciekawa jak to bedzie ...........ale pani oddzialowa okazala sie rowna babeczka i mam wolne 8,9i 10 wrzesnia, ale 11 ide na dzien do pracy, wiec musze albo pojechac bezposrednio po spotkaniu do domu, albo zdarzyc na pociag o 16 z warszwki, ale o tym bede sie martwic pozniej..........teraz najwazniejsze jest to ze JADE :)

aniu sz kochana moja smutno mi bardzo, ze nie bedziesz mogla jechac ( chociaz powiem ze wierze po cichu, te babeczki co sie nie okreslily jeszcze pojada!!!),poznalam juz Ciebie i Sylwie i naprawde mam straszna ochote sie z Wami zobaczyc!!!!!mam nadzieje, ze znajde jakis weekend i wpadne do warszawki!!!!

Czesc dziewczyny ja wpadam i wypadam. Jestesmy w Liverpoolu u Slawka siostry. Fajnie sie bawimy ale juz dzisiaj wracamy do domu. tylko dwa dni. Wszystkoo to ja nadrobie ale chyba juz po przylocie do Polski. Lecimy w czwartek.
Buzyi dla Edzi bo Mania pisze, ze wrocila z wywczasow!

baby nawet nie wiecie jaka sprawia mi radosc siedzenie sobie z kawusia na BB ...................

ehh ta praca kosztuje mnie troche nerwow.........dzisiaj myslalam, ze jednego pana doktorka przeswiece, ale wzielam nas luuuzzz i jakos poszlo!!!!eh ta nasza sluzba zrowia :)

Martuska pisze:
Czesc dziewczyny ja wpadam i wypadam. Jestesmy w Liverpoolu u Slawka siostry. Fajnie sie bawimy ale juz dzisiaj wracamy do domu. tylko dwa dni. Wszystkoo to ja nadrobie ale chyba juz po przylocie do Polski. Lecimy w czwartek.
Buzyi dla Edzi bo Mania pisze, ze wrocila z wywczasow!

czesc Martusia.................mmmm jak milo slyszec, ze lecisz do Polski, za 12 dni widzimy sie na zywo!!!!
spokojnego lotu kochana................uwazajcie na siebie!!!

czesc:)

my własnie wróciliśmy ze szczepienia - Julia wazy 9,5 kg nie za duzo :p

no i chciałam powiedziec ze zaczęła chodzić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pól pokoju już sama przejdzie ;D ;D ;D

reklama
Melll pisze:
czesc:)

my własnie wróciliśmy ze szczepienia - Julia wazy 9,5 kg nie za duzo   :p

no i chciałam powiedziec ze zaczęła chodzić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pól pokoju już sama przejdzie  ;D ;D ;D

o, jak miło - czyli nasze dzieci już moga iść razem na randkę? ;) :laugh:

Do góry