reklama
Lilka
Fanka BB :)
mania pisze:o i LIla wrocila!!!
Liluchna co tam u was?? musze chyba doczytac
jak mieszkanko?
hej Maniulka
no bosko sie mieszka!!
wlasnie mam mega syf,wlaczona Vive,dziecko mi tanczy
i wiem ze NIKT juz mnie o to nie zrypie i nie zrowna z ziemia
ale i tak biore sie za porzadki bo ludzie przychodza czasem niespodziewanie i po co maja widziec taki bajzel hehee
ale mowie ci jest superasnie!!!!!
nie ma jak na swoim :laugh:
no wlasnie cosik doczytalam ze masz jakas robotke
chcialam zobaczyc ale strony ktore podalas sa nieaktualne czy cos
a chcialabym zobaczyc jakie to masz zdolnosci
Joaska
Lipcowe mamy '05
gazelaczek pisze:Joaska pisze:baby jade
mam wolne od piatku do poniedzialku
fajnie, nie????
Suuuuper! Tak myślalam że pojedziesz i że tylko się z nami droczysz, że tu niby przeziębienie, a tam grafik :
heheheh
a tak powaznie to wcale sie z Wami nie droczylam, sama bylam ciekawa jak to bedzie ...........ale pani oddzialowa okazala sie rowna babeczka i mam wolne 8,9i 10 wrzesnia, ale 11 ide na dzien do pracy, wiec musze albo pojechac bezposrednio po spotkaniu do domu, albo zdarzyc na pociag o 16 z warszwki, ale o tym bede sie martwic pozniej..........teraz najwazniejsze jest to ze JADE
aniu sz kochana moja smutno mi bardzo, ze nie bedziesz mogla jechac ( chociaz powiem ze wierze po cichu, te babeczki co sie nie okreslily jeszcze pojada!!!),poznalam juz Ciebie i Sylwie i naprawde mam straszna ochote sie z Wami zobaczyc!!!!!mam nadzieje, ze znajde jakis weekend i wpadne do warszawki!!!!
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Czesc dziewczyny ja wpadam i wypadam. Jestesmy w Liverpoolu u Slawka siostry. Fajnie sie bawimy ale juz dzisiaj wracamy do domu. tylko dwa dni. Wszystkoo to ja nadrobie ale chyba juz po przylocie do Polski. Lecimy w czwartek.
Buzyi dla Edzi bo Mania pisze, ze wrocila z wywczasow!
Joaska
Lipcowe mamy '05
baby nawet nie wiecie jaka sprawia mi radosc siedzenie sobie z kawusia na BB ...................
ehh ta praca kosztuje mnie troche nerwow.........dzisiaj myslalam, ze jednego pana doktorka przeswiece, ale wzielam nas luuuzzz i jakos poszlo!!!!eh ta nasza sluzba zrowia
ehh ta praca kosztuje mnie troche nerwow.........dzisiaj myslalam, ze jednego pana doktorka przeswiece, ale wzielam nas luuuzzz i jakos poszlo!!!!eh ta nasza sluzba zrowia
Joaska
Lipcowe mamy '05
Martuska pisze:Czesc dziewczyny ja wpadam i wypadam. Jestesmy w Liverpoolu u Slawka siostry. Fajnie sie bawimy ale juz dzisiaj wracamy do domu. tylko dwa dni. Wszystkoo to ja nadrobie ale chyba juz po przylocie do Polski. Lecimy w czwartek.
czesc Martusia.................mmmm jak milo slyszec, ze lecisz do Polski, za 12 dni widzimy sie na zywo!!!!
spokojnego lotu kochana................uwazajcie na siebie!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
tusia26 pisze:dziewczyny jest jakies badanie co wykryje ze masz raka
tuska a komu tego raka trzeba wykryc co?????
poczawszy od badan podstawowych, poprzez specjalistyczne ( zalezy czego nowotwor podejzewamy!!) i tzw. markery..........
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Melll pisze:czesc
my własnie wróciliśmy ze szczepienia - Julia wazy 9,5 kg nie za duzo
no i chciałam powiedziec ze zaczęła chodzić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pól pokoju już sama przejdzie ;D ;D ;D
o, jak miło - czyli nasze dzieci już moga iść razem na randkę? :laugh: