reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy

Aga trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno!!!!!! sama mam metlik w głowie i jakoś czuje że Tobie towarzyszy podobny dlatego ściskam Cię mocno i serdecznie :-) buziaczki

reklama
Ale fajnie, ze juz rodzicie (Aga z Asiolkiem) naprawde nie moge sie doczekac waszych maluchow ;D no i innych jeszcze oczekujacych.
Moja mala nie miala dzis w nocy rzadnych kolek ;D wiec to pewnie przez te butelki - nalykala sie powietrza przy jedzeniu i kolkami sie konczylo. Teraz mama sie zmondrzyla i jak slysze, ze juz nie przelyka tylko sobie memla cyca w buzi to odrazu zabieram wkladajac maly palec w koncik ust i daje smoka. I tak jest super. Ale teraz grzeczna jest ;D. Troche mnie jeszcze gryzie przy jedzeniu, ale mam nadzieje, ze jej to minie. A co do smoczka to trzeba tak dlugo probowac podawac jej przy piersi az go w koncu polubi i da sie oszukac.

Aniu G gratulcje!!!! Ale super, że juz masz bobaska. Mówiłam, ze to będzie synek ;D

Sylwka gdzie jestes?? Jezscze Ty i Kredka mi zostałyscie. A u Sylwi też wróże synka.

Olenka :) ale jaja. No szkoda, że to jeszcze nie teraz. U Ciebie pewnie jak i u mnie szyjka za długa. U mnie ma 2 cm a u Ciebie??

Aga trzymam kciuki za Ciebie.Napewno wszytsko będzie dobrze.
Az czasem nie moge uwierzyć, że jezscze niedawno wklejałysmy zdjecia naszych brzuszków, malutkich na poczatku ciązy a teraz zostało nas zaledwie kilka bez bobasów...Jej

Ogromne Gratulacje dla Ani i Jasa ,chowajcie sie zdrowo
Moja mala wreszcie usnela mam nadzieje ,ze na jakis czas

Powodzenia dla Asiolka i Agnieszki
Czymam za was kciuki
Olenka nic sie nie martw ty tez urodzisz ,ja urodzilam 6 dni po terminie ,bez paniki wyluzuj sie to cie wezmie

Chcialabym miec wpisana date urodzin mojej Ani w dziale Najpiekniejsza Lista Swiata ,ale nie wiem do kogo mam sie zwrocic chyba do Asiolka ,bardzo prosze o pomoc
Data urodzin 13.07.2005 god.2 50 waga 3210 /54 cm - dziewczynka Anna

reklama
No ta noc była owocna. Ciekawe co przyniesie kolejna??

Emama gratulcje!!!!!!!!! Ale czadowo. Wszytsko zgodnie z planem , serial poniedziałkowy obejrzany hihihhiNo i to imie Anna hihi bardzo ładne

Niania/ Ania

Do góry