reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Aga trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno!!!!!! sama mam metlik w głowie i jakoś czuje że Tobie towarzyszy podobny dlatego ściskam Cię mocno i serdecznie :-) buziaczki

reklama
Ale fajnie, ze juz rodzicie (Aga z Asiolkiem) naprawde nie moge sie doczekac waszych maluchow ;D no i innych jeszcze oczekujacych.
Moja mala nie miala dzis w nocy rzadnych kolek ;D wiec to pewnie przez te butelki - nalykala sie powietrza przy jedzeniu i kolkami sie konczylo. Teraz mama sie zmondrzyla i jak slysze, ze juz nie przelyka tylko sobie memla cyca w buzi to odrazu zabieram wkladajac maly palec w koncik ust i daje smoka. I tak jest super. Ale teraz grzeczna jest ;D. Troche mnie jeszcze gryzie przy jedzeniu, ale mam nadzieje, ze jej to minie. A co do smoczka to trzeba tak dlugo probowac podawac jej przy piersi az go w koncu polubi i da sie oszukac.

Aniu G gratulcje!!!! Ale super, że juz masz bobaska. Mówiłam, ze to będzie synek ;D

Sylwka gdzie jestes?? Jezscze Ty i Kredka mi zostałyscie. A u Sylwi też wróże synka.

Olenka :) ale jaja. No szkoda, że to jeszcze nie teraz. U Ciebie pewnie jak i u mnie szyjka za długa. U mnie ma 2 cm a u Ciebie??

Aga trzymam kciuki za Ciebie.Napewno wszytsko będzie dobrze.
Az czasem nie moge uwierzyć, że jezscze niedawno wklejałysmy zdjecia naszych brzuszków, malutkich na poczatku ciązy a teraz zostało nas zaledwie kilka bez bobasów...Jej

Ogromne Gratulacje dla Ani i Jasa ,chowajcie sie zdrowo
Moja mala wreszcie usnela mam nadzieje ,ze na jakis czas

Powodzenia dla Asiolka i Agnieszki
Czymam za was kciuki
Olenka nic sie nie martw ty tez urodzisz ,ja urodzilam 6 dni po terminie ,bez paniki wyluzuj sie to cie wezmie

Chcialabym miec wpisana date urodzin mojej Ani w dziale Najpiekniejsza Lista Swiata ,ale nie wiem do kogo mam sie zwrocic chyba do Asiolka ,bardzo prosze o pomoc
Data urodzin 13.07.2005 god.2 50 waga 3210 /54 cm - dziewczynka Anna

reklama
No ta noc była owocna. Ciekawe co przyniesie kolejna??

Emama gratulcje!!!!!!!!! Ale czadowo. Wszytsko zgodnie z planem , serial poniedziałkowy obejrzany hihihhiNo i to imie Anna hihi bardzo ładne

Niania/ Ania

Do góry