reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ogromne Gratulacje dla Ani i Jasa,
E mama wielkie gratulacje
Powodzenia dla Asiolka i Agnieszki
Mała w końcu zasneła. Po 3 godzinach. Miałam nie dawać jej smoka ale chyba w końcu dam. Dobijają mnie te maratony przy cyckach. Właśnie się budzi. Za długo to ona nie pospała. Chce chyba wykończyc swoją mamusię :)

GRATULACJE dla wszystkich NOWYCH MAM!!! troszeczke Wam zazdroszcze!!u mnie jak na razie spokoj, tylko jakas czuje sie taka ociezala!!
wlasnie czytam sobie o laktacji na www.laktacja.pl, niepamietam ale ktoras z was pytala o odrzywianie podczas karmienia- jest o tym na tej stronce, podaje link:http://www.laktacja.pl/karmienie/odzywianie.htm

a co do tych kropeczek na dekolcie i twarzy to jest to pokrzywka ciazowa, czesto wystepuje u kobiet w ciazy ale mija zaraz po porodzie!:)

jeszcze raz gratuluje wszystkim mamom i czekam dalej na jakas akcje mojego maluszka, na razie jestesmy jeden dzien po terminie!!!
OLENKA- zycze dalej duzo cierpliwosci, napewno juz niedlugo dolaczymy do grona mamus!!!!!

nie zaglądałam przez dwa dni i już sie pogubiłam ;D

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ŚWIERZO UPIECZONYCH MAMUSIEK I DUŻE BUZIAKI DLA DZIDZIUSIÓW

reklama
Do góry