reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny. Wczoraj (19 lipca) o godzinie 21.03 Ania.G urodziła syna. Jaś waży 4,05 kg i ma 55 cm wzrostu (poniżej zdjęcie wykonane 10 minut po porodzie).
jan00_mini.jpg

Ani bóle zaczęły się po północy, noc spędziła jeszcze w domu, cały dzień byliśmy już razem na sali porodowej. Sam poród trwał 45 minut. Ania była bardzo dzielna. Życzę Wam wszystkim powodzenia ! Maciek

reklama
no a ja się przebudziłam na siku, a może bardziej przez swędzenie sięobudziłam :mad: dość co mnie wszystko swędzi i tak na maksa, to jeszcze jakieś dziadowskie komary mnie pogryzły w 4 miejscach !! i strasznie spuchło!!!!

a dziewczyny nie wiecie czy w ciąży można brać kalcium????????????

no i już zmykam lulać, ale ani.g fajniuchno!! jużz bobaskiem......:)

Aniu gratulacje

Wapno w ciąży można brać

A co do kapturków to ja na początku ich używałam przy każdym karmieniu i jak mi się piersi zagoiły itrochę wyciągneły to je odstawiłam (kapturki) bez żadnego problemu

Witam wczoraj tak mnie przeczyściło po tym olejku, że dostałam bóle, położyłam się spać, ale w nocy o 4:00 się obudziłam ze skurczami, więc spakowana z moją mężą pojechaliśmy do szpitala, przebadali zrobili ktg mały ma się dobrze, ale chyba jeszcze nie chce nas oglądać, skurczyki są i owszem wyszły nawet na ktg, ale malutkie więc do tych właściwych jeszcze czas, doktorka powiedziała że albo się wzmocnią albo przejdą, mówiła też że przez to, że miałam nieregularne cykle termin moze być opóźniony i to wcale nie znaczy że coś jest nie tak, tylko liczyć ruchy - ALE TEN MÓJ MAŁY TO LENIUSZEK OSTATNIO I NIE RUSZA SIĘ TAK CHĘTNIE :( zobaczyła szyjkę i stwierdziła że jeszcze mi daleko do porodu chodź może się tak zdarzyć że wyląduję już dzisiaj wieczorem bywają też takie przypadki, że nic się nie dzieje i tu nagle. Mąż zawiedziony, bo też już chciałby iść na urlop, a szkoda każdego dnia. Cały czas pobolewa mnie w krzyżu. Wczoraj była burza, podobno jak jest burza to rusza kobietki, a u mnie fałszywy alarm, ale przynajmniej wszystko sprawdzone i jestem spokojniejsza :)może ta pełnia pomoże, chodź położna mi zdradziła że większy nawał rodzących mają jak dobiera do pełni. Jejku ja chyba będę wiecznie w ciąży.

Babeczki ja sie wlasnie pakuje do szpitala.Mam sie zglosic na 13.00,zrobia mi badania no i najprawdopodobniej jutro rozwiazanie.Uhuhu,ale emocje wemnie buzuja...

reklama
Do góry