reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kasiu sliczna martynia !!
ale sie wscieklam ...................mielonie smierdzi cholera kupilismy wczoraj do wczoraj wazne bryyyy i nici z golabkow dzis cholera ze tez daty nie sprawdzilam ;< :mad: a teraz tymi spi a my kladziemy siei bedziemy czytac, moze spac.
mielismy jechac nad morze ale stwierdzialm ze dzis duzo ludu moze byc wiec pojedzimy moze jutro

milej niedzielki zycze

a no i nie wiem co na obiad wyczarowac ::) nic nie naszykowalam ahhhh sie zoabczy

Cześć laski, kurcze nadrobiłam i Mich już ryczy.... ech....

Napiszę tylko że w zeszłym tygodniu byłam na panieńskim, a w ten weekend wesele i poprawiny... :p :p :p :p 8) 8) 8) 8) 8)

powiem tylko tyle:

ulalala...... :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Hello kobietki, jakie tu pustki ::)
kolorowa_kredka pisze:
kasiu sliczna martynia !!
ale sie wscieklam ...................mielonie smierdzi cholera kupilismy wczoraj do wczoraj wazne bryyyy i nici z golabkow dzis cholera ze tez daty nie sprawdzilam ;< :mad: a teraz tymi spi a my kladziemy siei bedziemy czytac, moze spac.
mielismy jechac nad morze ale stwierdzialm ze dzis duzo ludu moze byc wiec pojedzimy moze jutro

milej niedzielki zycze

a no i nie wiem co na obiad wyczarowac  ::) nic nie naszykowalam ahhhh sie zoabczy

Kredzia no normlanie az sie zastanowilam jaki dzien mamy :laugh: :D ;) Dziaij Wniebowzięcie Matki Bożej i rzeczywiście w Polsce wolne od pracy, niestety u nas w UK nikogo to nie obchodzi :( Ja do kosciola na wieczor idę.

Alka to baw się dobrze, ale Ci fajnie. My na wesele idziemy 2 wrzesnia ;)

Kasienko Martynia do zjedzenia normanie. Kochana kruszynka :)

Maniu a Twoje zdjęcie takie he.. no profesorskie ;) Fajowa inna odsłona Mani :)

Ja wrocilam do domu, jak co wtorek. Oczywiscie przez dom tornado przeszlo jak co wtorek i piatek i cisza. Wchodze na gore a tam moje dwa leniwe szczescia spią sobie smacznie. No bez komentarza :-X :laugh:

Ide cos posprzatać i do jedzenia zrobić, bede pozniej

Hej kobietki ;D

Wróciliśmy wczoraj późnym wieczorem...
Dzisiaj spaliśmy do 9-tej, potem było sprzątanko i wypakowanko, a teraz byczymy się. Łoś ogląda film, więc szybko wskakuję do Was 8)

Wyjazd był bardzo udany. Generalnie byliśmy skąpani zarówno w promieniach słoneczka, jak i strugach deszczu :p Pogoda totalnie w kratkę, ale zawsze mieliśmy jakiś pomysł na każdy dzień. W Karkonoszach byliśmy przez siedem dni, zaliczyliśmy nawet wypad z małym w góry. Niesamowite przeżycie :) Dużo zwiedzaliśmy, a w drodze powrotnej zaliczyliśmy rodzinkę w Poznaniu. Byliśmy między innymi u kuzynki łosia, która ma szkraba w wieku Kornelka ( z kwietnia), więc było bardzo zabawnie i wesoło.

W związku z ogromem emocji wpsaniale wracało się do ukochanego domku :)

Korniszon spisał się nieźle, choć na wyjeżdzie wieczorne zasypianie totalnie mu się poprzestawiało. Zasypiał około 22, czyli praktycznie z nami :p Teraz dochodzi do siebie ;)

Zaraz będziemy oglądać z łosiem fotki, więc jak tylko znajdę chwilkę na pewno coś wkleję :)

Jutro wracam do pracy, ale cieszę się. Po tak długim wypoczynku przyda mi się trochę wysiłku ;)

Tęskniłam :-*

reklama
Do góry