reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Gołąbki to i ja planuję zrobić ale coś się zebrać nei mogę ::) No i moje to mięsne będa napewno.
Wykrawa się Kredziu głębia. chyba nawet w takim celu, zeby kapusta ugotowala sie równo od srodka i z wierzchu. No wlasnie i ja to bym kapuste podgotowala, tak moja mam robiła ::)
Potem jak juz do lisci farszu nałozysz to podduszasz w garze-rondelku jeszcze, tak, zeby kapusta doszła całkiem.

reklama
Mamy Lidla, ale chodzimy od wielkiego dzwonu do niego ;)
zakupy robimy w tesco, bo zbieramy punkty za nie i potem dostajemy wałczery. Dodatkowo jest stacja beznynowa tesco i tam tez sie punkty zbiera. wszystko w jednym miejscu, wygodnie , ekonomicznie i jeszcze cos z tego mozna miec ;) aa i blizej mamy do tesco

Martuska pisze:
Kredziu tu chodzi o kolaz a nie kolarzy. Ja w pierwszej chwili też myslałam, że Ania cos robi z kolarzami :laugh: :D

Kolaż to taka technika artystyczna, która polega na tworzeniu dzieł z róznych materiałów i tworzyw. Ania skoro pisze, ze robi to na kompie to musi to jeszcze jakos inaczej wyglądac, ale napewno łaczy coś z czymś. Zdjęcia Aniu?
dokładnie tak...jak ze względu na to ze w kompie torobie tylkoze djęciami te kolaże choc mysle o wklejami mapek (np. ze szlakami które przeszłyśmy itp.) no i tylko myślę ze nie dam rady tego ładnie zrobic...
na tych kolażach maja byc zagadki gdzie przyszła panna młoda ma isc dalej (bedzie taki wieczór wspomnien..najpierw dom rodzinny, potem koleżanki ze szokły, koleżanki z wyjazdów i kolezanki z imprez) i te ostatnie bedą czekały na nią pod knajpą i zaproszą ją juz na docelowa impreze gdzie sie wszystkie zbierzemy i bedziemy balowac...

AniaSzwarc pisze:
Martuska pisze:
Kredziu tu chodzi o kolaz a nie kolarzy. Ja w pierwszej chwili też myslałam, że Ania cos robi z kolarzami :laugh: :D

Kolaż to taka technika artystyczna, która polega na tworzeniu dzieł z róznych materiałów i tworzyw. Ania skoro pisze, ze robi to na kompie to musi to jeszcze jakos inaczej wyglądac, ale napewno łaczy coś z czymś. Zdjęcia Aniu?
dokładnie tak...jak ze względu na to ze w kompie torobie tylkoze djęciami te kolaże choc mysle o wklejami mapek (np. ze szlakami które przeszłyśmy itp.) no i tylko myślę ze nie dam rady tego ładnie zrobic...
na tych kolażach maja byc zagadki gdzie przyszła panna młoda ma isc dalej (bedzie taki wieczór wspomnien..najpierw dom rodzinny, potem koleżanki ze szokły, koleżanki z wyjazdów i kolezanki z imprez) i te ostatnie bedą czekały na nią pod knajpą i zaproszą ją juz na docelowa impreze gdzie sie wszystkie zbierzemy i bedziemy balowac...
To bardzo ambitnie!!!!!!! podziwiam i jak to dziewczyny pisza, a bardzo mi sie podoba : szacuneczek :laugh:

Ok spadam, bo mnie 23 zastała. Dziewczyny chodzcie spac :laugh: :D
Kurde jeszcze chcialm te zdjecia,ale z nimi to mnie zejdzie z pol godziny, bo mam nie pomniejszone ::)
i znowu musze odwlec :(

Martuska pisze:
Ok spadam, bo mnie 23 zastała. Dziewczyny chodzcie spac :laugh: :D
Kurde jeszcze chcialm te zdjecia,ale z nimi to mnie zejdzie z pol godziny, bo mam nie pomniejszone ::)
i znowu musze odwlec :(
tzrmaj się Martuś , ja tez juz zaraz konczę i spadam do moich śpiących królewiczów :)
ma nadzieję ze jutro nam wkleisz fotki :)

dzieki martus wlasnie chodzilo mi o to czy wyciac glab przed gotowaniem (parzenie u nas przy golabkach mowimy no chyba ze mama w mikrofalowce parzyla) hehe bo jak ostatnio robilam to chyba pozniej wycielam i nie moglam lisci pooddzielac ...................a wlasnie jak robicie kochane farsz zmielonego i ryzu ?????

no i ja sie pozegnam juz :-* dziekuje za mile posiedzonko :-* do jutra milej nocki

ps mialam nadzieje ze uda mi sie Was jeszcze dzis dogoinic niestety stoz prawa stal na warcie i szlaban ::) :p :police:

eeeee moze raniutko uda mi sie tu zerknac
raz jeszcze
cmoki w boki

reklama
maniu swietna fotkaa :) orosimy o powiekszona :) ale ci kochan fajnie spiunkasz sobie

a ja o nie ! dzis ide wczesniej spac i koniec cholerka powiek nie moge utrzymac ::) albo z tymikiem w poludnie sie klade

witam :)

Do góry