reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
kasiu sliczna martynia !!
ale sie wscieklam ...................mielonie smierdzi cholera kupilismy wczoraj do wczoraj wazne bryyyy i nici z golabkow dzis cholera ze tez daty nie sprawdzilam ;< :mad: a teraz tymi spi a my kladziemy siei bedziemy czytac, moze spac.
mielismy jechac nad morze ale stwierdzialm ze dzis duzo ludu moze byc wiec pojedzimy moze jutro

milej niedzielki zycze

a no i nie wiem co na obiad wyczarowac ::) nic nie naszykowalam ahhhh sie zoabczy

Cześć laski, kurcze nadrobiłam i Mich już ryczy.... ech....

Napiszę tylko że w zeszłym tygodniu byłam na panieńskim, a w ten weekend wesele i poprawiny... :p :p :p :p 8) 8) 8) 8) 8)

powiem tylko tyle:

ulalala...... :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Hello kobietki, jakie tu pustki ::)
kolorowa_kredka pisze:
kasiu sliczna martynia !!
ale sie wscieklam ...................mielonie smierdzi cholera kupilismy wczoraj do wczoraj wazne bryyyy i nici z golabkow dzis cholera ze tez daty nie sprawdzilam ;< :mad: a teraz tymi spi a my kladziemy siei bedziemy czytac, moze spac.
mielismy jechac nad morze ale stwierdzialm ze dzis duzo ludu moze byc wiec pojedzimy moze jutro

milej niedzielki zycze

a no i nie wiem co na obiad wyczarowac  ::) nic nie naszykowalam ahhhh sie zoabczy

Kredzia no normlanie az sie zastanowilam jaki dzien mamy :laugh: :D ;) Dziaij Wniebowzięcie Matki Bożej i rzeczywiście w Polsce wolne od pracy, niestety u nas w UK nikogo to nie obchodzi :( Ja do kosciola na wieczor idę.

Alka to baw się dobrze, ale Ci fajnie. My na wesele idziemy 2 wrzesnia ;)

Kasienko Martynia do zjedzenia normanie. Kochana kruszynka :)

Maniu a Twoje zdjęcie takie he.. no profesorskie ;) Fajowa inna odsłona Mani :)

Ja wrocilam do domu, jak co wtorek. Oczywiscie przez dom tornado przeszlo jak co wtorek i piatek i cisza. Wchodze na gore a tam moje dwa leniwe szczescia spią sobie smacznie. No bez komentarza :-X :laugh:

Ide cos posprzatać i do jedzenia zrobić, bede pozniej

Hej kobietki ;D

Wróciliśmy wczoraj późnym wieczorem...
Dzisiaj spaliśmy do 9-tej, potem było sprzątanko i wypakowanko, a teraz byczymy się. Łoś ogląda film, więc szybko wskakuję do Was 8)

Wyjazd był bardzo udany. Generalnie byliśmy skąpani zarówno w promieniach słoneczka, jak i strugach deszczu :p Pogoda totalnie w kratkę, ale zawsze mieliśmy jakiś pomysł na każdy dzień. W Karkonoszach byliśmy przez siedem dni, zaliczyliśmy nawet wypad z małym w góry. Niesamowite przeżycie :) Dużo zwiedzaliśmy, a w drodze powrotnej zaliczyliśmy rodzinkę w Poznaniu. Byliśmy między innymi u kuzynki łosia, która ma szkraba w wieku Kornelka ( z kwietnia), więc było bardzo zabawnie i wesoło.

W związku z ogromem emocji wpsaniale wracało się do ukochanego domku :)

Korniszon spisał się nieźle, choć na wyjeżdzie wieczorne zasypianie totalnie mu się poprzestawiało. Zasypiał około 22, czyli praktycznie z nami :p Teraz dochodzi do siebie ;)

Zaraz będziemy oglądać z łosiem fotki, więc jak tylko znajdę chwilkę na pewno coś wkleję :)

Jutro wracam do pracy, ale cieszę się. Po tak długim wypoczynku przyda mi się trochę wysiłku ;)

Tęskniłam :-*

reklama
Do góry