reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

dzień dobry !

tymi jak zasnął po 21 to obudził się przed pół godziny :)

teraz pluje na dywan , ja już umyta, głowa też;) i mkniemy na śniadanko i prano wieszać :D

reklama
witam, my na nogach od szóstej, łosiowy budzik obudził krzyśka i juz nie śpimy

kolorowa_kredka pisze:
dzień dobry !

tymi jak zasnął po 21 to obudził się przed pół godziny :)

teraz pluje na dywan , ja już umyta, głowa też;) i mkniemy na śniadanko i prano wieszać :D
buuuuu kiedy ja cos takiego napisze???????????? (oczywiscie na temat nocki nie plucia na dywan)

Dziendoberek :)
Oj naprodukowałyście wczoraj, że ho ho!!! My wczoraj spędziliśmy dzień u Prababci Adaśka i na zakupkach. Aaaaa i jeszcze fryzjera zaliczyłam, musiałam sie opitolic trochę krócej no i dzisiaj jeszcze farbą zarzucę - czekoladowy brąż - i będzie git!! ::)
Wieczorem nie miałam już sił zaglądnąc do was bo dopadł mnie kac :p po dwóch piwkach i poszłam spać ;D ;D

No i co ja miałam komu napisać....

Elfiko wyznanie lustrzane łośka cudowne.

Marta15 witaj wśród Lipcówek. Dzieciaczki-bliźniaczki świetne, ale nie zazdroszcze...jak zaczną śmigać dopiero sie zacznie urwanie głowy ::) Ale zaglądaj i pisz!!!!

Maniula ty się tam nie dołuj w tej hameryce. Wcale nie jesteś żadna udomowiona kura ::) Dla mnie jesteś wzorem cudownej matki, żony...hmmm kochanki ??? ;) ::) :p ;D Zawsze tako zorganizowana...pozazdroscić tylko!!!

Tusia twój humor jest powalający...ale się usmiałam.... :)

Martuska dziękuje w imieniu dzieciaków za miłe słowa :-* :-* :-* :-* :-* :-* A Paula jak jest w domku to nie śpi w dzień w ogóle, w przedszkolu mają leżakowanie około godzinki ale jak ktoś nie chce spać to przechodzi do innej grupy się bawić na czas spania innych dzieci.

Co to ja miałam jeszcze napisać...
Śpiąca Gabcia i Tymcio cudo :) Takie dwa małe aniołeczki!
No i chłopaki Kredzi....takie słodziaki zawsze tak fajnie zasypiają :)

tusia biedna majeczka , limomag powinien pomoc, ale u nas zawsze Sudokrem idzie w ruch i zawsze pomaga.........ale wiadomo, ze co dziecko to inna skora!!

Tymcio i Gaba, oraz chlopaki kredzi super spiochy, nie ma to jak popatrzecsobie na spiace maluszki, ja najbardziej lubie jak Kuba sie obudzi, ma wtedy taka skorke czerwona i oczka blyszczace i tak sie smieje do mnie mmmmmm miodzio

reklama
już po śniadanku teraz zmieniam nam pościelkę

tak joasiu z tym co dopiero wstaniem .........dzieci są niezłe takie gapcie kochane jak wstaną :)

a pojadłam chlebka razowego z sałatką pomidorkiem i .........czosnkiem, tylko zapomniałam że zaraz do fotografa jadę i będę lekko bufać ;) :p

Do góry