reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
wiecie co? nie zebym tam cos podejrzewala ale zjadlam czekolady kawal wielki, ogora kiszonego teraz mysle ::) :p

no ładnie elfica na ślicznego oliwierka sie napatrzała zachciało jej się brata dla weronki, coby sama nie musiała łobuzować i ma ;)

reklama
witaj marta :) witajcie dziewczynki :) miło nam że się przedstawiacie :) my w sumie z melcią też sierpniówki jesteśmy :D
zaglądaj do nas częściej :)

a właśnie maniula miałam pytać ...........gabinka i tymi śpią razem w nocy tez czy tylko w dzień czy z wami ??? jak to tam u was wygląda na fotce przeuroczo !!!!!!!!! no i tak gabka większa od tymci ;P

Martuska pisze:
No i dzieciaczki w galerii sa nie do pobicia!!
Tymus to chyba pobija wszystkie lipcowe dzieciaczki w pozycjach w zasypianiu :laugh: ;D No chyba pada jak mucha jak juz nie moze glowki utrzymac ;) a kuzynow bedzie mu brakowac o j bedzie. A Ben z wlosami jak mlody Einstein rozbroil mnie normlanie ;D

ahhh martucha niesamowita jesteś z tymi opisami :) :-* tak pada jak mucha :) chcę wam jeszcze kilka takich pokazać ale to juznie dzić .....chyba ;) a bedzie brakowało i aż się boję tego !!!! i tero rozstania ajjjj szlak by to trafił, tego najbardziej się boję i tego że benul strasznie to przeżyje jużpocieszamy sie że będzie przyjeżdżał i nad morze będziemy jeździć ale................bryyy

no tak żeby nie było tak sucho ;) wlepię wam kochane moich chłopaków jak rodzęństwo pięknie wczoraj padło, nawet sie brudaski nie umył ! ;)

img57422sz.jpg

bliźniaczki nasze ;) śliczne ahhh jak cudnie takie bobaski razem wyglądają podwójne szczęscie

maniulku kochana :-* wielgachne dla ciebie !!!

dzień świstaka.............no fakt ale ja w sumie jestem przeszczęśliwa, choć może kilka razy miałam małe dołki że bym chciała jakiejś odmiany..........sama nie wiem czego może gdzieś jakiś wycieczek rodzinnie ??? ah jeszcze trochę i będziemy mieli morze to plusik emigracji

elficzko :-* co tam znowu ??? łosiek chyba nie, bo taki dobry chłopina ostanio, mimo że paste ci zmarnował ;)

tusia26 pisze:
Nie odzywam sie do niego. wywalic sie go nie da, nie mam takiej tu władzy :p ani siły ::) ubiore sie seksownie do spania i mu nie dam :p niech go jaja bola ;D

tuśka ty nasza agenciaro !!! i ty kiedyś głupolku pisałaś że nie odzywasz się bo nikt cię nie czyta ::) ahhhhh ............ :)

tusia26 pisze:
Och ta nasza Mania jeszcze czas na rozwój swojego umysłu znajduje, ona na bank na jakichs spidach jedzie, albo jakimś androidem jest. Co myślicie o tym dziewczyny? - zajmowanie sie dwójką dzieci, domowe porządki, gotowanie, pichcenie smakołyków, szycie dzieciom ubranek, czytanie książek, przesiadywanie na bb itd. to wsystko jest podejrzane ;)

tak tak :)

rany a mnie kolana bolą jeszcze bardziej od tego siedzenia ale już kończę ;D ufff bo chodziło to za mną i miałam wyżuty sumienia !!!

wiecie chyba przegiełam ;) boli mnie kręgosłup, dupsko, kolana, oczy................a jutro rano miałąm jechać zrobić fotkę do paszportu ;) ciekawe jak ja będę wyglądała ::)

miłych snów

aha nianiula.............gdzie te fotki tak długo obiecane ??????? no i co do sudocremu, to ja jedynie nim syfki marze sobie ,bo tymikowi pupy nie, tytus miał kiedyś jak był maleńki odparzone pachwiny i sudocremem jak ania mu posmarowała, niemogła później zmyć a złaził razem ze skórka !! u nas najlepsza albo mąka ziemniaczana, albo linomag lub tormentiol też jest ok

ok uciekam................

reklama
Kredziu zdjecia cudne!!!!!

a co do emigracji to ..dzis dol na maxa ale jutro bedzie lepiej ;)

no i znowu nas ktos podczytuje...spac nie moze czy co? ;) :p :p

Do góry