reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
u nas tez dzien jak co dzien.............los w robocie, ja slecze na bb z kawka , Kuba zasnal................ehh to zycie mlodej mamy hehe
Anikaa
Fan(ka)
hello !!!
Gratulacje trzymamy z Kubą kciuki za kolejne postępy
a smoczka to tez raczej bym nie kupiła bo bym miala koszmary po nocach...
brunetka pisze:... Mateusz wczoraj zaczał chodzić wokól stołu, ale fajnie to wygląda.
Od jakiegoś czasu tak próbował przechodzić np. od stołu do fotela i się udawało, ale wszystko to było na wyciągnięcie reki.A tu nagle wczoraj taki numer. ...
Gratulacje trzymamy z Kubą kciuki za kolejne postępy
a smoczka to tez raczej bym nie kupiła bo bym miala koszmary po nocach...
elfiko
lipcowe mamy ´05
mania pisze:u nas dzis leje caly dzien az sie nosa nie chcw wytknac, maludy wlasnie padly a ja zabiore sie chyba z ksiazke i poczytam to mi glupoty z glowy wyjda albo te testy maturalne z matmy sobie powypelniam i pocwicze szare komorki Jezu ja faktycznie chyba sie juz cofam w rozwoju :
hihi ja też te testy robiłam i od razu mi sie humor porawił bo wyszło,że jeszcze jestem w stanie coś sama wymyślić ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
a ja babeczki umieram juz.............nie moglam wczoraj zasnac przez ten brzuch cholerny............a podobno po porodzie @ ma byc lzejszy..........
rano nawet los mnie pozalowal i zabral Kube zebym sobie jeszcze dospala
rano nawet los mnie pozalowal i zabral Kube zebym sobie jeszcze dospala
elfiko
lipcowe mamy ´05
kate332 pisze:u mnie to normalka, mój na codzien zmywa, dziecko ze mną kąpie, pieluchy zmienia, na spacery chodzi, odkurza gary myje, prasuje sobie jak nie jest uprasowane, itd itptusia26 pisze:elfiko pisze:a i jeszcze wam chciałam napisać bo czekałam tylko aż jakiś czas minie i czy to aby nie pomyłka jakaś ale nie..
jakis miesiąc temu odpuściłam sobie zupełnie wszelkie domowe afery z powodu nieróbstwa mojego łosia, on nic w domu nie robił a ja to zlewałam, sama robiłam tyle ile sie dało przy małej a reszta sobie czekała na lepsze czasy i tak np. zawsze koszule temu mojemu paskudzie prasowałam wszystkie po praniu a teraz tylko wtedy jak potrzebował to jedną no w porywach dwie sztuki, to samo z praniem , pralke włączałam jak kosz z brudami juz stękał że mu ciasno
trwało to może z 10 dni : i co?
łoś oszalał mi chyba bo sprząta sam, zmywa!!!!!!! pierwszy raz jak pozmywał to myślałam że mi zaraz oswiadczy ze ma kochanke i sie wyprwadza! a ten kurze ściera, śniadanka jak jest w domu robi, z Weroniką sie bawi i to nie tylko w pokazywanie komputera czy tv!na zakupy jechał ostatnio bez marudzenia i nawet mi kilka sztuk karmi kupił ;D
a wczoraj wybyłam z domu na 4 godziny , wracam a tu kąpiel dla dziecka gotowa tylko wode do wanny lać, kolacja zrobiona, podłogi umyte, i POZMYWANE!
kurcze oszalał cz co? aż sie dziwnie z takim łosiem w domu mieszka ......... : ;D
hi, hi Elfiko normalnie twój łoś w konia sie zmienia
o rany Kate normalka? To gdzie akie łsie sa ? gdzie takich dają co?
Melll
Mama Julci
mój łoś wczoraj też sprzatał wieczorem ale dlatego że zje...bke dostał, bo przez ostatnie kilka dni codzien ma zajete popołudnia i jakoś nie ma czasu na nic : ja 15 minut z Julia posiedzi to wszystko
to go wczoraj zjechałam to zanim się wykapałam to wszystko posprzatał chciał się podlizać, ale tak łatwo mu nie pojdzie
to go wczoraj zjechałam to zanim się wykapałam to wszystko posprzatał chciał się podlizać, ale tak łatwo mu nie pojdzie
elfiko
lipcowe mamy ´05
tusia26 pisze:a smok rzeczywiscie obrzydliwy, żeby te zęby chociaz jakies białe były a nie jak szczęka starego dziada - blee.
ą z cena za ten kawałek plastiku to przesadzili nieżle.
no nie ;D Tusia Ty to mnie rozśmieszasz zawsze i wszędzie, takie teksty walisz,ze szok ;D
a ten smok rzeczywiście paskudny fujj i ta cena :
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
ja dzisiaj gotuje jeden obiad dla nas i dla Weroniki- zupe ogórkowa :laugh: ciekawe jak sie przyjmnie ?
A co do tych kremów to ja tez używam tormentiol i tez jest dobry tylko brudzi ubrania i to jego wada
no a na dzisiejszy wieczór mam zaplanowane przeróbki krawieckie- musze kilka sztuk body od Weroniki przerobić na bluzeczki bo mam dla niej tyle bodziaków z długim rękawem rozmiar 80 że nawet połowy jej nie założyłam i lezą nieużywane a kaftaników i bluzek mi brakuje, poskracam i będzie ok
A co do tych kremów to ja tez używam tormentiol i tez jest dobry tylko brudzi ubrania i to jego wada
no a na dzisiejszy wieczór mam zaplanowane przeróbki krawieckie- musze kilka sztuk body od Weroniki przerobić na bluzeczki bo mam dla niej tyle bodziaków z długim rękawem rozmiar 80 że nawet połowy jej nie założyłam i lezą nieużywane a kaftaników i bluzek mi brakuje, poskracam i będzie ok