reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

a smok rzeczywiscie obrzydliwy, żeby te zęby chociaz jakies białe były a nie jak szczęka starego dziada - blee.
ą z cena za ten kawałek plastiku to przesadzili nieżle.

reklama
cześć kobitki kochane
Moje dziecko juz drugi dzień pod rząd wstało o 7 a nie o 6 i mam nadzieje ze tak jej zostanie ;D teraz znowu śpi a ja ide poczytac co tam naklikałyście :)

u nas tez dzien jak co dzien.............los w robocie, ja slecze na bb z kawka ;) ;) ;) ;), Kuba zasnal................ehh to zycie mlodej mamy hehe

hello !!!

brunetka pisze:
... Mateusz wczoraj zaczał chodzić wokól stołu, ale fajnie to wygląda.
Od jakiegoś czasu tak próbował przechodzić np. od stołu do fotela i się udawało, ale wszystko to było na wyciągnięcie reki.A tu nagle wczoraj taki numer. ...

Gratulacje :) trzymamy z Kubą kciuki za kolejne postępy

a smoczka to tez raczej bym nie kupiła bo bym miala koszmary po nocach...

mania pisze:
u nas dzis leje caly dzien az sie nosa nie chcw wytknac, maludy wlasnie padly a ja zabiore sie chyba z ksiazke i poczytam to mi glupoty z glowy wyjda albo te testy maturalne z matmy sobie powypelniam i pocwicze szare komorki Jezu ja faktycznie chyba sie juz cofam w rozwoju :p ::)

hihi ja też te testy robiłam i od razu mi sie humor porawił bo wyszło,że jeszcze jestem w stanie coś sama wymyślić ;D

a ja babeczki umieram juz.............nie moglam wczoraj zasnac przez ten brzuch cholerny............a podobno po porodzie @ ma byc lzejszy..........

rano nawet los mnie pozalowal i zabral Kube zebym sobie jeszcze dospala :)

kate332 pisze:
tusia26 pisze:
elfiko pisze:
a i jeszcze wam chciałam napisać bo czekałam tylko aż jakiś czas minie i czy to aby nie pomyłka jakaś ale nie..
jakis miesiąc temu odpuściłam sobie zupełnie wszelkie domowe afery z powodu nieróbstwa mojego łosia, on nic w domu nie robił a ja to zlewałam, sama robiłam tyle ile sie dało przy małej a reszta :p sobie czekała na lepsze czasy i tak np. zawsze koszule temu mojemu paskudzie prasowałam wszystkie po praniu a teraz tylko wtedy jak potrzebował to jedną no w porywach dwie sztuki, to samo z praniem , pralke włączałam jak kosz z brudami juz stękał że mu ciasno :p
trwało to może z 10 dni ::) i co?
łoś oszalał mi chyba bo sprząta sam, zmywa!!!!!!! pierwszy raz jak pozmywał to myślałam że mi zaraz oswiadczy ze ma kochanke i sie wyprwadza! ;) a ten kurze ściera, śniadanka jak jest w domu robi, z Weroniką sie bawi :o i to nie tylko w pokazywanie komputera czy tv!na zakupy jechał ostatnio bez marudzenia i nawet mi kilka sztuk karmi kupił ;D
a wczoraj wybyłam z domu na 4 godziny , wracam a tu kąpiel dla dziecka gotowa tylko wode do wanny lać, kolacja zrobiona, podłogi umyte, i POZMYWANE!
kurcze oszalał cz co? aż sie dziwnie z takim łosiem w domu mieszka ......... ::) ;D

hi, hi Elfiko normalnie twój łoś w konia sie zmienia ;)
u mnie to normalka, mój na codzien zmywa, dziecko ze mną kąpie, pieluchy zmienia, na spacery chodzi, odkurza gary myje, prasuje sobie jak nie jest uprasowane, itd itp

o rany Kate normalka? To gdzie akie łsie sa ? gdzie takich dają co?

mój łoś wczoraj też sprzatał wieczorem ale dlatego że zje...bke dostał, bo przez ostatnie kilka dni codzien ma zajete popołudnia i jakoś nie ma czasu na nic ::) ja 15 minut z Julia posiedzi to wszystko

to go wczoraj zjechałam to zanim się wykapałam to wszystko posprzatał chciał się podlizać, ale tak łatwo mu nie pojdzie :p

tusia26 pisze:
a smok rzeczywiscie obrzydliwy, żeby te zęby chociaz jakies białe były a nie jak szczęka starego dziada - blee.
ą z cena za ten kawałek plastiku to przesadzili nieżle.

no nie ;D Tusia Ty to mnie rozśmieszasz zawsze i wszędzie, takie teksty walisz,ze szok ;D
a ten smok rzeczywiście paskudny fujj i ta cena ::)

reklama
ja dzisiaj gotuje jeden obiad dla nas i dla Weroniki- zupe ogórkowa :laugh: ciekawe jak sie przyjmnie ?

A co do tych kremów to ja tez używam tormentiol i tez jest dobry tylko brudzi ubrania i to jego wada

no a na dzisiejszy wieczór mam zaplanowane przeróbki krawieckie- musze kilka sztuk body od Weroniki przerobić na bluzeczki bo mam dla niej tyle bodziaków z długim rękawem rozmiar 80 że nawet połowy jej nie założyłam i lezą nieużywane a kaftaników i bluzek mi brakuje, poskracam i będzie ok

Do góry